De Craene Genevieve

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • De Craene Genevieve
Private companiesMembership Organizations • De Craene Genevieve

Contactgegevens De Craene Genevieve: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Craene Genevieve: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Craene Genevieve

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Achilles Musschestraat 67; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 221 17 38 (+32-09 221 17 38) 09 221 17 38 (+32-09 221 17 38)

Fax (fax): +32 (14) 545-48-59 +32 (14) 545-48-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Craene Genevieve: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Craene Genevieve"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Craene Genevieve"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Craene Genevieve, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Craene Genevieve. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Craene Genevieve, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Craene Genevieve. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Craene Genevieve
Products information De Craene Genevieve

BTW identificatienummer (tax): BE01875610351
Ondernemingsnummer: 1863250732
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in De Craene Genevieve zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Craene Genevieve
(Get full report from official database of BE for De Craene Genevieve)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Craene Genevieve
Addition kinds of activities for De Craene Genevieve

289500. Carbon zwart | Carbon black
394299. Dolls en gevulde speelgoed, nec | Dolls and stuffed toys, nec
401399. Schakel- en terminaldiensten, anders | Switching and terminal services, nec
30890313. Panelen, gebouwen: kunststoffen, niet inbegrepen | Panels, building: plastics, nec
57340000. Computer en software winkels | Computer and software stores
73639906. Modelleringsdienst | Modeling service
87429908. Financieel adviseur | Financial consultant

Werken bij De Craene Genevieve: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Craene Genevieve: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Craene Genevieve. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Craene Genevieve. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker Chocolade - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een chocolade bedrijf in Hoogstraten zoeken we inpakkers die zware lasten kunnen tillen. Je takenpakket bestaat uit: - grondstoffen toevoegen aan de productiemachines - kwaliteitscontrole uitvoeren - klaar gemaakt product uit de machine halen - Dit breng je dan naar de inpak afdeling. Interesse om als inpakker / handlanger te werken? Solliciteer dan snel!

 • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

 • Operator voeding op oproepbasis | Kaulille | 2 ploegen (KAULILLE)

  Regio: KAULILLE

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Kaulille zoeken we operator in de voedingssector. Je zal instaan voor het draaiende houden van jouw lijn.

 • Junior technisch profiel (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Beveren zijn wij dringend op zoek naar een junior technieker. Bij voorkeur hvac, elektriciteit of mechaniek komt ook aan bod. Je wordt tewerk gesteld op de site van Beveren waar je een interne opleiding krijgt van een zeer ervaren technieker. De firma neemt al het onderhoud van bv hvac, elektriciteit, sanitiar, hoogspanning, etc onder hun vleugels.

 • Chauffeur CE Afzetcontainers SUEZ (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C(E) (M/V), om de afzetcontainers op te halen? Werk je graag zelfstandig en ben je een vroege vogel? Dan is SUEZ op zoek naar jou! SUEZ een toonaangevend bedrijf, dat instaat voor het ophalen en het verwerken van afval bij hun klanten. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste chauffeur om, autonoom in de vroege uren afzetcontainers met industrieel afval op te halen. Je start al in de vroege uren om aan de hand van een planning, met vooraf ontvangen route(s) afval op te halen bij klanten in de regio, Gent. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een absolute must om de klant te woord te kunnen staan en de nodige documenten in te vullen.

 • Huishoudhulp regio Nevele/Landegem (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: AMBY

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Poetshulp Duffel (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Jobstudent gezocht te Lummen (16/8 tot 27/8) (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: Care

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor de periode van 16 tot 27 augustus te Lummen. Je staat in voor het poetsen kantoren, meubels en sanitairen. Dagelijks werk je van 6u tot 9u30.  Heb je interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° [email protected] attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

 • VLOERDER/METSER TUINAANLEG (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het plaatsen van verhardingen zoals opritten, terrassen en paden. Je kan overweg met verschillende machines om deze werken uit te voeren. Ook kleine metselwerken behoren tot jouw taken. Kortom, een boeiende job met elke dag veel variatie.

 • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.  Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z  Het aanmaken van verwerken van werkbonnen  Het vervullen van algemene administratieve taken    Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een specialist op vlak van onderhoud en herstel van treinwagons en locomotieven. 

 • Verpleegkundige woonzorgcentrum (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige: - Voer je verpleegtechnische handelingen uit (bloednames, wondzorg...) - Werk je in het team nauw samen - Je streeft een kwalitatieve verzorging na  ... Bedrijfsprofiel: Samen met een goed gestructureerde en zeer gemotiveerde personeelsploeg willen wij de bewoners die ons hun vertrouwen gegeven hebben een "optimale levenskwaliteit" bezorgen, waardoor zij hier vooral gelukkig zijn in hun laatste levensjaren en genieten van een degelijke en gepersonaliseerde verzorging.Wij geven hen in een huiselijke sfeer met veel sociaal contact en aangepaste activiteiten datgene waar zij steeds naar uitgekeken hebben: echte rust, een afwisselende leuke bezigheid, lekker eten en een fijne verzorging, een fleurige kamer met een goed bed, zodat zij hopelijk lang mogen genieten van de prachtige tuin en van de bosrijke, gezonde omgeving.Hierin moet ook de familie betrokken worden en haar gading vinden.Huize Lieve Moenssens wil een positieve bijdrage leveren aan een optimale serviceverlening in het seniorenbeleid, zowel van Dilsen-Stokkem als van de hele omgeving.

 • Commercial & Business Development Director (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in regio Brugge gaan we op zoek naar een Commercial & Business Development Director Als Commercial & Business Development Director neem je leiding over het volledige salesteam en coördineer je de commerciële activiteiten. Je zorgt ook voor de verdere uitbouw en ontwikkeling hiervan op alle gebied. Je maakt deel uit van het directieteam, die maandelijks samenkomt en rapporteert aan de CEO. Personeelsverantwoordelijkheid over een 20tal medewerkers : Inside Sales (Inside Sales Officer(s), Back-Office medewerkers, Call Center medewerker(s), Team aanbestedingen) External Sales (Key Accountmanagers, Accountmanagers) Marketing Commercieel aspect Kernactiviteiten Zorgen voor de nodige ondersteuning en begeleiding van de mensen Zorgen voor het op peil houden van eigen kennis en doorgeven van deze kennis aan anderen oa door het volgen van opleidingen, en het organiseren ervan Richtlijnen, zowel op vlak van het bedrijf als op het vlak van de afdelingen, implementeren en respecteren en ervoor zorgen dat die ook gevolgd worden door de personen die rechtstreeks rapporteren Day-to-day business: beheer, oplossen van problemen, communicatie Verbeteringsvoorstellen formuleren, implementeren en opvolgen Nieuwe ontwikkelingen onderzoeken – Business Development Motiveren en opvolging van het team Updaten van systemen Op termijn word je ook lid van directieteam en kunnen volgende thema's aan bod komen : Bedrijfsstrategie tactisch en operationeel structureren en implementeren Op groepsniveau denken en handelen Coördineren van de dagdagelijkse activiteiten Opvolgen en optimalisatie van de werking Waken over rentabiliteit Handelen in functie van de waarden, de strategie en de doelstellingen van het bedrijf Doelstellingen van het bedrijf helpen concretiseren Budgetten bepalen, bespreken van de cijfers Meedenken over ‘gevoelige punten', topics

Zoek naar antwoorden van De Craene Genevieve in sociale netwerken
Look for responds of De Craene Genevieve in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Craene Genevieve. Laat een reactie achter voor De Craene Genevieve. De Craene Genevieve bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Craene Genevieve. Leave a respond for De Craene Genevieve. De Craene Genevieve on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Craene Genevieve op de google maps. Adres en contacten De Craene Genevieve
Location of De Craene Genevieve on the google maps. Address and contacts of De Craene Genevieve

Andere gerelateerde bedrijven als come De Craene Genevieve De Craene Genevieve: J.A.C. BVBA | Librairie Hannutoise SA | Tiqilas | Mario | FRANS PELSMAEKERS

Other related companies as De Craene Genevieve: J.A.C. BVBA | Librairie Hannutoise SA | Tiqilas | Mario | FRANS PELSMAEKERS

De Craene Genevieve is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Craene Genevieve, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01875610351. Het bedrijf De Craene Genevieve bevindt zich op het adres: Achilles Musschestraat 67; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 875,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Craene Genevieve zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Craene Genevieve is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Craene Genevieve is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Craene Genevieve, openstaande posities, locatie van De Craene Genevieve op de kaart.

De Craene Genevieve is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Craene Genevieve, company assigned to the tax number BE01875610351. The company De Craene Genevieve is located at the address: Achilles Musschestraat 67; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 875,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Craene Genevieve were not found.
The main activity of De Craene Genevieve is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Craene Genevieve is not available. You also can look at reviews of De Craene Genevieve, open positions, location of De Craene Genevieve on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Craene Genevieve, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Craene Genevieve, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Craene Genevieve, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Craene Genevieve, employees, financial statistics.