De Bruyne Eglantine

Particuliere bedrijvenBosbouw • De Bruyne Eglantine
Private companiesForestry • De Bruyne Eglantine

Contactgegevens De Bruyne Eglantine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Bruyne Eglantine: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Bruyne Eglantine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Martelaarslaan 439; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 46 49 (+32-09 225 46 49) 09 225 46 49 (+32-09 225 46 49)

Fax (fax): +32 (50) 322-44-55 +32 (50) 322-44-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Bruyne Eglantine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Bruyne Eglantine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Bruyne Eglantine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Bruyne Eglantine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Bruyne Eglantine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Bruyne Eglantine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Bruyne Eglantine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Bruyne Eglantine
Products information De Bruyne Eglantine

BTW identificatienummer (tax): BE06533813476
Ondernemingsnummer: 8841766357
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in De Bruyne Eglantine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Bruyne Eglantine
(Get full report from official database of BE for De Bruyne Eglantine)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Bruyne Eglantine
Addition kinds of activities for De Bruyne Eglantine

17510000. Timmerwerk | Carpentry work
20330402. Hominy: verpakt in blikjes, potten, enz. | Hominy: packaged in cans, jars, etc.
34919904. Gasventielen en onderdelen, industriële | Gas valves and parts, industrial
36990500. Beveiligingsapparatuur | Security devices
96119900. Administratie van algemene economische programma's, nv | Administration of general economic programs, nec

Werken bij De Bruyne Eglantine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Bruyne Eglantine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Bruyne Eglantine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Bruyne Eglantine. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Contact center medewerk(st)er (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een modern customer service-center zijn wij op zoek naar medewerkers voor de klantendienst, zowel outbound als inbound. ook agendabeheer,facturatie en back office taken, behoren tot de mogelijkheden. Want het leuke is dat je zelf bepaalt voor welk project je graag opstart. Nieuwsgierig? Contacteer ons dan snel.

 • Verkoper/aanvuller/magazijnier M/V (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Alken zoeken we verkoper/aanvuller/magazijnier M/V. Jouw taken zijn vooral helpen bij het binnenbrengen van containers van groeten&fruit en de dranken uitpakken in de winkel en magazijn op orde houden. Het is een vervanging van een langdurige zieke, tijdelijke opdracht tot eind van het jaar misschien nog langer

 • Elektromechanieker voor outsourcing! (m/v) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

 • Plooibankbedienaar (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als plooibankbedienaar sta je in voor het instellen en bedienen van de CNC plooibank en dit aan de hand van een plan. Het programmeren van de machine behoort niet tot jouw takenpakket.

 • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

 • Calculator deeltijds (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als calculator voer je berekeningen uit van de benodigde materialen en uren. Op basis hiervan stel je dan een begroting op. Die berekening maak je adhv bestekken, tekeningen en prijsgegevens. Naast dit alles maak je ook prijsoffertes,

 • Poetshulp regio Linter (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: IRON MURPHY

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

 • Poetshulp Overijse/Hoeilaart (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Jobstudent beenhouwerij M/V (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

  Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Sint-Huibrechts Lille zijn wij op zoek naar een jobstudenten die meehelpen in de beenhouwerij. Als winkelmedewerker ga je: helpen met chipolata's maken hamburgers maken klanten verderhelpen en bedienen

 • Fineervoeger (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: LEYSEN WOOD TRADING

  Type: Vaste Job

  fineer samenvoegen en kleven op plaatmateriaal

 • .NET Developer (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1670838-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een KMO met meer dan 65 jaar actief in de sector van  kantoormachines en kantoorinrichting, zijn wij op zoek naar een .NET Developer m/v: Voor een project, een bedrijfseigen softwarepakket van kassasystemen, zal jij in staan voor de programmatie volgens vraag van de klant.  Het spreekt voor zich dat je hiervoor een goede kennis hebt van .NET om zelfstandig te programmeren en te ontwikkelen.  

Zoek naar antwoorden van De Bruyne Eglantine in sociale netwerken
Look for responds of De Bruyne Eglantine in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Bruyne Eglantine. Laat een reactie achter voor De Bruyne Eglantine. De Bruyne Eglantine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Bruyne Eglantine. Leave a respond for De Bruyne Eglantine. De Bruyne Eglantine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Bruyne Eglantine op de google maps. Adres en contacten De Bruyne Eglantine
Location of De Bruyne Eglantine on the google maps. Address and contacts of De Bruyne Eglantine

Andere gerelateerde bedrijven als come De Bruyne Eglantine De Bruyne Eglantine: FLCEMBUREAU - ASS. EUR. DU CIMENT ASS. DE FAIT | BEAUTIFUL TOP NAILS | MICHEL DUMONT | J.J. BUSEZ | DE MULDER WIM

Other related companies as De Bruyne Eglantine: FLCEMBUREAU - ASS. EUR. DU CIMENT ASS. DE FAIT | BEAUTIFUL TOP NAILS | MICHEL DUMONT | J.J. BUSEZ | DE MULDER WIM

De Bruyne Eglantine is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Bruyne Eglantine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06533813476. Het bedrijf De Bruyne Eglantine bevindt zich op het adres: Martelaarslaan 439; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 313,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Bruyne Eglantine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Bruyne Eglantine is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Bruyne Eglantine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Bruyne Eglantine, openstaande posities, locatie van De Bruyne Eglantine op de kaart.

De Bruyne Eglantine is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Bruyne Eglantine, company assigned to the tax number BE06533813476. The company De Bruyne Eglantine is located at the address: Martelaarslaan 439; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 313,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Bruyne Eglantine were not found.
The main activity of De Bruyne Eglantine is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Bruyne Eglantine is not available. You also can look at reviews of De Bruyne Eglantine, open positions, location of De Bruyne Eglantine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Bruyne Eglantine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Bruyne Eglantine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Bruyne Eglantine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Bruyne Eglantine, employees, financial statistics.