DE MULDER WIM

Particuliere bedrijvenBosbouw • DE MULDER WIM
Private companiesForestry • DE MULDER WIM

Contactgegevens DE MULDER WIM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE MULDER WIM: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE MULDER WIM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOORNSTRAAT 13; 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 92699026 (+32-92699026) 92699026 (+32-92699026)

Fax (fax): +32 (81) 435-92-35 +32 (81) 435-92-35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE MULDER WIM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE MULDER WIM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE MULDER WIM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE MULDER WIM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE MULDER WIM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE MULDER WIM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE MULDER WIM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE MULDER WIM
Products information DE MULDER WIM

BTW identificatienummer (tax): BE06272338867
Ondernemingsnummer: 2120330810
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 268,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in DE MULDER WIM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE MULDER WIM
(Get full report from official database of BE for DE MULDER WIM)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE MULDER WIM
Addition kinds of activities for DE MULDER WIM

14110200. Granietdimensionele steen | Granite dimension stone
20150506. Ganzen, geslacht en gekleed | Geese, slaughtered and dressed
20240105. parfait | Parfait
24210203. Houtspaanders, geproduceerd in molen | Wood chips, produced at mill
38270110. Metallographs | Metallographs
51940200. Rookloze tabak | Smokeless tobacco
75490000. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec
87489906. Visserijconsulent | Fishery consultant

Werken bij DE MULDER WIM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE MULDER WIM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE MULDER WIM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE MULDER WIM. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/Kassamedewerker Drankenhandel (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verantwoordelijk voor het opmaken van correcte leveringsbon, facturen, correcte afhandeling van aankoop tot betaling. Coderen van producten/ bestellingen van klanten, nakijken van genomen goederen op pallet, controle aantallen en producten stemmen overeen met het gecodeerde. Facturen opmaken, geld ontvangen, adviseren van klanten ivm producten, prijzen ( indien van toepassing), telefoon beantwoorden Organiseren van planning: klaar te maken bestellingen Allround administratief werk: aankoopfacturen ordenen, leveringsbons klasseren op nummer Op kalme momenten: meehelpen in magazijn oa. Bestelling meehelpen klaar zetten, magazijn in orde houden Naleven van procedures Kassa inhoud bij sluitingstijd tellen Werkuren: ma-vrij: 9u45 tot 18u15 (één vrije dag in de week) zaterdag: 8u tot 14u

  • Poetshulp Herzele 38u (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Hoger redder (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders, dit zowel in vast dienstverband of als extra. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Wegenwerker / Klinkerlegger (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in wegeniswerken en het aanleggen van parkings en opritten. Bovendien nemen ze ook nog rioleringswerken, beplantingswerken en grondwerken voor hun rekening! Hoe allrounder jij bent, hoe beter dus ! Je zal instaan voor het leggen van klinkers op parkings en opritten, het plaatsen van boordstenen, wegeniswerken .. Een zeer gevarieerde job met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

  • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

  • Koeltechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker sta je in voor het onderhoud van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airco, koel- en vrieskasten, luchtgroepen, ... Je bouwt nieuwe installaties op, op basis van een uitvoeringsplan, en je stelt de installatie in werking. Je hebt de keuze of je op 1 werf vast tewerkgesteld wilt worden, of dat je liever op verplaatsing gaat naar verschillende werven.

  • Zelfstandige winkelverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: SINGH BIKRAMJIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze buurtwinkel in Brecht zijn we op zoek naar een winkelverantwoordelijke. Je zal op zelfstandige basis de winkel beheren. Dit houdt volgende taken in: Verkopen van de winkelwaar (o.a. vers brood en charcuterie) De stock opvolgen en bestellingen plaatsen De leveringen ontvangen en de winkelwaar in de rekken plaatsen De winkel proper en ordelijk houden ...

  • psycholoog (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van onze medische praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste psycholoog op zelfstandige basis bij voorkeur een kinderpsycholoog. U heeft gegarandeerd werk weten we uit ervaring. Ook pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Neem zeker een kijkje op www.mcdb.be. We zouden u ook graag opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar kan voor beide partijen een positieve oplossing zijn. Je bestudeert het gevoels- en intellectuele leven en het gedrag van de kinderen / mens. Je analyseert en evalueert fenomenen en je bepaalt de geschikte methoden van psychologische zorg, raadgeving en preventie en past dit toe in de praktijk. Je past therapieën toe via verbale en lichamelijke technieken.

  • Apside Belgium - Mainframe / Cobol Analyst Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Cobol analyst developer to modify an existing system Codes, tests, debugs, implements, and documents moderately complex programs. Creates appropriate documentation in work assignments such as program code, and technical documentation. Designs systems and programs to meet complex business needs. Prepares detailed specifications from which programs are developed and coded. Ensures programs meet standards and technical specifications; performs technical analysis and component delivery. Gathers information from existing systems, analyzes program and time requirements. Assists Scrum Master in preparing time estimates and justification for assigned tasks. Your profile Good personal computer and business solutions software skills Analytical and problem solving skills for design, creation and testing of programs Ability to work as part of team and independently Interpersonal skills to interact with team members Communication skills to work effectively with team members, support personnel, and clients Ability to work independently and as part of a team 6+ years of overall IT experience which will include the following: 5+ years' experience working in a Mainframe environment 5+ years Cobol - 5+ years JCL - 4+ years DB2 Experience with both batch and online Mainframe processing Experience with Eclipse is a plus Experience working on enhancements on a legacy system You speak fluently French

  • Flexijob zaalbediening (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DE ZONNEVALLEI

    Type: Flexijob

    Op zoek naar een bijverdienste? Voor onze feestzaal in de Berlare zijn we op zoek naar zaalmedewerker/zaalmedewerkster voor in de week of in het weekend. Je staat in voor onderstaande taken: Verantwoordelijkheid bar serveren van gerechten ...

Zoek naar antwoorden van DE MULDER WIM in sociale netwerken
Look for responds of DE MULDER WIM in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE MULDER WIM. Laat een reactie achter voor DE MULDER WIM. DE MULDER WIM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE MULDER WIM. Leave a respond for DE MULDER WIM. DE MULDER WIM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE MULDER WIM op de google maps. Adres en contacten DE MULDER WIM
Location of DE MULDER WIM on the google maps. Address and contacts of DE MULDER WIM

Andere gerelateerde bedrijven als come DE MULDER WIM DE MULDER WIM: DELROBA | Deldycke Hilde | GARAGE BRUWIERE | JOHAN ROELANT | AU P'TIT BOUTIQUE

Other related companies as DE MULDER WIM: DELROBA | Deldycke Hilde | GARAGE BRUWIERE | JOHAN ROELANT | AU P'TIT BOUTIQUE

DE MULDER WIM is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE MULDER WIM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06272338867. Het bedrijf DE MULDER WIM bevindt zich op het adres: HOORNSTRAAT 13; 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 268,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Producten gemaakt in DE MULDER WIM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE MULDER WIM is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE MULDER WIM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE MULDER WIM, openstaande posities, locatie van DE MULDER WIM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE MULDER WIM is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE MULDER WIM, company assigned to the tax number BE06272338867. The company DE MULDER WIM is located at the address: HOORNSTRAAT 13; 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 268,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Products created in DE MULDER WIM were not found.
The main activity of DE MULDER WIM is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE MULDER WIM is not available. You also can look at reviews of DE MULDER WIM, open positions, location of DE MULDER WIM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE MULDER WIM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE MULDER WIM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE MULDER WIM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE MULDER WIM, employees, financial statistics.