De Brabandere m

Contactgegevens De Brabandere m: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Brabandere m: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Brabandere m

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Euphrosina Beernaertstraat 44; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 30 44 45; 059 70 35 09 (+32-059 30 44 45; 059 70 35 09) 059 30 44 45; 059 70 35 09 (+32-059 30 44 45; 059 70 35 09)

Fax (fax): +32 (16) 396-13-70 +32 (16) 396-13-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Brabandere m: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Brabandere m"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Brabandere m"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Brabandere m, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Brabandere m. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Brabandere m, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Brabandere m. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Brabandere m
Products information De Brabandere m

BTW identificatienummer (tax): BE04266510009
Ondernemingsnummer: 7867553710
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 481,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in De Brabandere m zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Brabandere m
(Get full report from official database of BE for De Brabandere m)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Brabandere m
Addition kinds of activities for De Brabandere m

17999945. Spuitaannemer, niet-agrarisch | Spraying contractor, non-agricultural
32530201. Vloertegel, keramiek | Floor tile, ceramic
32720402. Open haarden, beton | Fireplaces, concrete
36749911. Stamppunten, vaste toestand | Strain gages, solid state
44499900. Water vervoer van vracht, nec, nec | Water transportation of freight, nec, nec

Werken bij De Brabandere m: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Brabandere m: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Brabandere m. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Brabandere m. Looking for open vacancies in other companies

 • monteur cv en sanitair (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Dessel zijn we op zoek naar 2 ervaren monteurs voor cv en sanitair.

 • Chauffeur CE kipper (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma uit Zonhoven die grondverzet doet voor bosbouw en wegenwerken, zijn we op zoek naar chauffeur CE met ervaring met kipper. Je moet als chauffeur enkel rijden, maar niet meewerken op de werf. Je vervoert meestal grondverzet en soms steenslag of stabilisé. Je start om 6u en werkt ongeveer tot 16u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

 • DAKWERKER-ROOFING (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: AGO Construct De Pinte

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een specialist in platte daken uit Zulte zijn we op zoek naar dakwerkers!

 • Metser (M/V) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

 • Werken als huishoudhulp Beerzel (BEERZEL)

  Regio: BEERZEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp dienstencheques Bocholt (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bocholt voor 12 per week. Dagen zijn overeen te komen.

 • Student verkoop (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Als student medewerker onthaal en kassa (m/v) werk je voor een tuin- en dierspeciaalzaak te Oudenaarde. Je bent bereid je in het assortiment te verdiepen en je expertise over te dragen aan de klant. Juiste advies aan klanten geven is voor deze winkel heel belangrijk. Je krijg dan ook de nodige opleidingen hiervoor. Je beheert daarnaast het kassasysteem optimaal en zorgt voor een perfecte uitstraling van het onthaal. Je rapporteert aan de winkelverantwoordelijke. Daarnaast spring je in daar waar nodig volgens nood in de winkel en bij je collega's. Af en toe kan het werk fysisch belastend zijn. Ben je als student 1 of meerdere dagen vrij in de week (bij voorkeur op woensdag en/of vrijdag?

 • Keukenhulp (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: FANNY

  Type: Studentenjob

  In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

 • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

 • kelner (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: La Vista

  Type: Vaste Job

  Restaurant La Vista is op zoek naar een ervaren kelner.

 • Metaalarbeider in daguren (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de voorbereidende metaalwerken: ponsen, boren, ontvetten .... Je leert alles ter plaatse aan, alle machines zijn conventioneel.

 • Integraal begeleider (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: DE KORF

  Type: Werfreserve

  Als integraal begeleider sta je in voor het begeleiden van kinderen/jongeren tijdens hun verblijf in de korf (leefgroepswerking) en bouw je contacten op met de ruime context van de minderjarige (contextwerking). Je hanteert een respectvolle, oplossingsgerichte benadering vanuit het geloof in de krachten en competenties van de jongeren en hun context waardoor de cliënt volwaardig participeert in een open dialoog in zijn hulpverleningstraject.

Zoek naar antwoorden van De Brabandere m in sociale netwerken
Look for responds of De Brabandere m in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Brabandere m. Laat een reactie achter voor De Brabandere m. De Brabandere m bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Brabandere m. Leave a respond for De Brabandere m. De Brabandere m on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Brabandere m op de google maps. Adres en contacten De Brabandere m
Location of De Brabandere m on the google maps. Address and contacts of De Brabandere m

Andere gerelateerde bedrijven als come De Brabandere m De Brabandere m: FLHOGANAS BELGIUM SA | LUC KEERMAN | FRANCO E | F. SEPTROUX | Johnny Verbeeck

Other related companies as De Brabandere m: FLHOGANAS BELGIUM SA | LUC KEERMAN | FRANCO E | F. SEPTROUX | Johnny Verbeeck

De Brabandere m is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Brabandere m, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04266510009. Het bedrijf De Brabandere m bevindt zich op het adres: Euphrosina Beernaertstraat 44; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 481,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Brabandere m zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Brabandere m is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Brabandere m is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Brabandere m, openstaande posities, locatie van De Brabandere m op de kaart.

De Brabandere m is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Brabandere m, company assigned to the tax number BE04266510009. The company De Brabandere m is located at the address: Euphrosina Beernaertstraat 44; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 481,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Brabandere m were not found.
The main activity of De Brabandere m is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Brabandere m is not available. You also can look at reviews of De Brabandere m, open positions, location of De Brabandere m on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Brabandere m, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Brabandere m, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Brabandere m, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Brabandere m, employees, financial statistics.