FLHOGANAS BELGIUM SA

Contactgegevens FLHOGANAS BELGIUM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHOGANAS BELGIUM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHOGANAS BELGIUM SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R.Lle Gros Pierre 10 7800 Ath - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-68-26-89-89 32-68-26-89-89

Fax (fax): 32-68-28-57-75 32-68-28-57-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHOGANAS BELGIUM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHOGANAS BELGIUM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHOGANAS BELGIUM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHOGANAS BELGIUM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHOGANAS BELGIUM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHOGANAS BELGIUM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHOGANAS BELGIUM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHOGANAS BELGIUM SA
Products information FLHOGANAS BELGIUM SA

BTW identificatienummer (tax): BE07869750976
Ondernemingsnummer: 8771453857
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 732,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLHOGANAS BELGIUM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Metal powders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHOGANAS BELGIUM SA
(Get full report from official database of BE for FLHOGANAS BELGIUM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHOGANAS BELGIUM SA
Addition kinds of activities for FLHOGANAS BELGIUM SA

505201. Metallische ertsen | Metallic ores
594499. Sieradenwinkels, nec | Jewelry stores, nec
20480102. Alfalfa, in blokjes | Alfalfa, cubed
22310402. Haarkledij: wol, haarhaar of dergelijke vezels | Haircloth: wool, mohair, or similar fibers
33139902. Wolframcarbide poeder | Tungsten carbide powder
57319910. Metaaldetectoren | Metal detectors
81110000. Legale diensten | Legal services

Werken bij FLHOGANAS BELGIUM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHOGANAS BELGIUM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHOGANAS BELGIUM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHOGANAS BELGIUM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur magazijn (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: - Het monteren van tractiebatterijen. - Het aanbrengen van buisjes om zuur van de ene naar de andere batterij over te brengen.

  • Werfleider m/v (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Hasselt zijn we op zoek naar een werfleider met ervaring m/v Je staat in voor de leiding van grote werven (openbare aanbestedingen) klasse 7 Aansturen van teams op de werf en overleggen met architecten en bouwheren

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT: ENKELE DAGEN IN DE WEEK (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!   

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    BIJ ROBERT HALF ZIJN WE ALTIJD OP ZOEK NAAR TALENT. Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • automecanicien (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een mecanicien voor personenwagens en lichte vrachten. De taken zijn uiteenlopend: groot en klein onderhoud, (de)montage van stukken, diagnoses stellen, kleine herstellingswerken.

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar chauffeurs CE Vervoeren van goederen sector automotiv

  • Chauffeur CE Walking Floor DAG met camionnette (m/v) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor deze functie kijken we uit naar een ervaren chauffeur CE walking floor. Qua werkuren zijn dit dagritten. Je vertrekt tussen 5u30 en 7u30 's morgens.

  • Zelfstandige uitbater binnenspeeltuin (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SOVAGA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    De volledige zelfstandige uitbating van een binnenspeeltuin met eet-en drinkgelegendheid via een handelshuurcontract.

  • CHAUFFEUR CE VOOR (INTER)NATIONAAL UITZONDERLIJK TRANSPORT (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ALTEAD DEVRIENDT

    Type: Werfreserve

    U bent gefascineerd door onze zware trucks en u kunt daarmee op veilige en proffessionele wijze rijden U bent behoudens een goed chauffeur iemand die doorzicht heeft hoe zijn wagen te laden en te lossen U denkt eerst na en handelt dan pas bij laden, lossen en manoeuvreren met zware en/of buitenmaatse afmetingen van ladingen Dan bent u de chauffeur, die wij als de bedrijfs-vertegenwoordiger bij onze klanten, wensen aan te werven.

Zoek naar antwoorden van FLHOGANAS BELGIUM SA in sociale netwerken
Look for responds of FLHOGANAS BELGIUM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHOGANAS BELGIUM SA. Laat een reactie achter voor FLHOGANAS BELGIUM SA. FLHOGANAS BELGIUM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHOGANAS BELGIUM SA. Leave a respond for FLHOGANAS BELGIUM SA. FLHOGANAS BELGIUM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHOGANAS BELGIUM SA op de google maps. Adres en contacten FLHOGANAS BELGIUM SA
Location of FLHOGANAS BELGIUM SA on the google maps. Address and contacts of FLHOGANAS BELGIUM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHOGANAS BELGIUM SA FLHOGANAS BELGIUM SA: A.A. BANQUETS | RONNY DEBROUWER | Raburona | GUIDO | ROBERT DE BOCK

Other related companies as FLHOGANAS BELGIUM SA: A.A. BANQUETS | RONNY DEBROUWER | Raburona | GUIDO | ROBERT DE BOCK

FLHOGANAS BELGIUM SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHOGANAS BELGIUM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07869750976. Het bedrijf FLHOGANAS BELGIUM SA bevindt zich op het adres: R.Lle Gros Pierre 10 7800 Ath - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 732,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Metal powders. Producten gemaakt in FLHOGANAS BELGIUM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHOGANAS BELGIUM SA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHOGANAS BELGIUM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHOGANAS BELGIUM SA, openstaande posities, locatie van FLHOGANAS BELGIUM SA op de kaart.

FLHOGANAS BELGIUM SA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLHOGANAS BELGIUM SA, company assigned to the tax number BE07869750976. The company FLHOGANAS BELGIUM SA is located at the address: R.Lle Gros Pierre 10 7800 Ath - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 732,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Metal powders. Products created in FLHOGANAS BELGIUM SA were not found.
The main activity of FLHOGANAS BELGIUM SA is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHOGANAS BELGIUM SA is not available. You also can look at reviews of FLHOGANAS BELGIUM SA, open positions, location of FLHOGANAS BELGIUM SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHOGANAS BELGIUM SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHOGANAS BELGIUM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHOGANAS BELGIUM SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHOGANAS BELGIUM SA, employees, financial statistics.