De Bont Rita

Contactgegevens De Bont Rita: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Bont Rita: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Bont Rita

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grotenhof 28; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): 03 449 83 74 (+32-03 449 83 74) 03 449 83 74 (+32-03 449 83 74)

Fax (fax): +32 (69) 708-45-64 +32 (69) 708-45-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Bont Rita: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Bont Rita"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Bont Rita"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Bont Rita, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Bont Rita. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Bont Rita, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Bont Rita. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Bont Rita
Products information De Bont Rita

BTW identificatienummer (tax): BE04481018066
Ondernemingsnummer: 1337554931
Hoofdstad (capital): 908,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 724,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in De Bont Rita zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Bont Rita
(Get full report from official database of BE for De Bont Rita)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Bont Rita
Addition kinds of activities for De Bont Rita

316100. Bagage | Luggage
599916. Kunst, fotolijsten en decoraties | Art, picture frames, and decorations
20240202. Pudding pops, bevroren | Pudding pops, frozen
20990300. Dessert mengsels en vullingen | Dessert mixes and fillings
25990302. Opblaasbare bedden | Inflatable beds
34690305. Tafeltoppen, porselein geëmailleerd | Table tops, porcelain enameled
50230204. kussenslopen | Pillowcases

Werken bij De Bont Rita: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Bont Rita: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Bont Rita. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Bont Rita. Looking for open vacancies in other companies

 • Internal Sales Officer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beheert een portefeuille van dealers met laag potentieel met het oog op klantenbinding en ontwikkeling Je bent de problemsolver van onze klanten (invoerders, dealers van auto's, motorfietsen en mobilhomes). Je bent verantwoordelijk voor de coaching en opleiding van de verkoopteams van onze partners. Je staat in voor de communicatie met de dealers via B2Boost, mailing en telefoon. Je leidt en beheert de kredietpromoties. Je verzekert het dagelijkse management van onze incentiveacties. Je helpt de teamleden bij het organiseren van Car Fairs en specifieke events.

 • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: VZW DCO DE BRON

  Type: Dienstenchequebaan

  De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Merksem/Brasschaat (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze regio's dient u over een auto of bromfiets te beschikken.

 • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Axxi4You

  Type: Dienstenchequebaan

  Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

 • Huishoudhulp Dienstencheques Oud-Heverlee (M/V) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

  Type: Dienstenchequebaan

  Momenteel zijn we op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Overijse - Leuven - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen doen; - Er wordt voor jou een rooster op maat gemaakt, rekening houdend met uren en dagen die voor jou passen.

 • Toffe studentenjob regio Gent (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Zoek je nog een studentenjob en kan je starten 10 of 17 september?  We zoeken voor onze klant regio Gent een student(e) die goed met Office, voornamelijk Excel kan werken.  je beschikt over een uitstekende kennis van Excel en Internet Explorer je spreekt perfect Nederlands en hebt een basiskennis Frans en Engels  je kan vlot overweg met opzoekingswerk  

 • Student voor zaterdagvoormiddag (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Adecco Torhout zoekt een enthousiaste student (m/v) voor een beenhouwerij in Ruddervoorde! Je wordt tewerkgesteld in de beenhouwerij van een supermarkt. Het is de bedoeling om een halve dag te werken om de 14 dagen. Taken: aanvullen van toonbank verpakken van dagschotels en traiteurbereidingen dagschotels helpen maken: groenten schikken, saus over het vlees gieten,... orde en netheid

 • Nespresso Coffee Advisor te Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

 • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

 • Projectleider waterbehandeling/leidingen (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

  Type: Vaste Job

  Evalueren van een opdracht teneinde deze te vertalen naar een project-uitvoeringsdossier Je bent verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding en organisatie van één of meerdere projecten Je bent verantwoordelijk voor de technische en financiële opvolging en begeleiding van één of meerdere projecten Je bent belast met de planning en de opvolging van alle werfactiviteiten en beheert tevens de plannen Je werkt mee aan technische studies en aanbestedingsdossiers en onderhoudt regelmatig contacten met de bouwheer Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de archiefdossiers Je neemt contact op en onderhandelt met leveranciers en onderaannemers en zorgt na bespreking van de leverings- en aankoopvoorwaarden voor het opstellen van de bestellingen en de onderaannemingscontracten Op vraag van de bedrijfsleider / directeur der werken bouw je commerciële relaties uit met klanten en onderhoud je contacten met potentiële opdrachtgevers en hun studiediensten

 • Winkelmanager in opleiding Colruyt regio Brussel Noord-West (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Een job bij jou in de buurt! In een van onze volgende winkels: Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Evere, Schaarbeek, Roodebeek en Kraainem. Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: - Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. - Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. - De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

  Regio: HEINDONK

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van De Bont Rita in sociale netwerken
Look for responds of De Bont Rita in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Bont Rita. Laat een reactie achter voor De Bont Rita. De Bont Rita bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Bont Rita. Leave a respond for De Bont Rita. De Bont Rita on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Bont Rita op de google maps. Adres en contacten De Bont Rita
Location of De Bont Rita on the google maps. Address and contacts of De Bont Rita

Andere gerelateerde bedrijven als come De Bont Rita De Bont Rita: SCHILDERCENTRUM | FIRMA STUBBE | COIFFURE ARENZO | STEPHANO | MEUBL. DENYS-ERABLE ROUGE

Other related companies as De Bont Rita: SCHILDERCENTRUM | FIRMA STUBBE | COIFFURE ARENZO | STEPHANO | MEUBL. DENYS-ERABLE ROUGE

De Bont Rita is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Bont Rita, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04481018066. Het bedrijf De Bont Rita bevindt zich op het adres: Grotenhof 28; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 908,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 724,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Bont Rita zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Bont Rita is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Bont Rita is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Bont Rita, openstaande posities, locatie van De Bont Rita op de kaart.

De Bont Rita is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Bont Rita, company assigned to the tax number BE04481018066. The company De Bont Rita is located at the address: Grotenhof 28; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 908,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 724,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Bont Rita were not found.
The main activity of De Bont Rita is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Bont Rita is not available. You also can look at reviews of De Bont Rita, open positions, location of De Bont Rita on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Bont Rita, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Bont Rita, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Bont Rita, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Bont Rita, employees, financial statistics.