De Boeck Greet

Contactgegevens De Boeck Greet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Boeck Greet: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Boeck Greet

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ezaartveld 95; 2400; Mol, België

Telefoon (phone): 014 31 09 95 (+32-014 31 09 95) 014 31 09 95 (+32-014 31 09 95)

Fax (fax): 014 31 09 95 (+32-014 31 09 95) 014 31 09 95 (+32-014 31 09 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Boeck Greet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Boeck Greet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Boeck Greet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Boeck Greet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Boeck Greet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Boeck Greet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Boeck Greet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Boeck Greet
Products information De Boeck Greet

BTW identificatienummer (tax): BE04160766601
Ondernemingsnummer: 7664031982
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 327,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in De Boeck Greet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Boeck Greet
(Get full report from official database of BE for De Boeck Greet)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Boeck Greet
Addition kinds of activities for De Boeck Greet

14999910. Meerschaum mijnbouw of steengroeven | Meerschaum mining or quarrying
24319900. Millwork, nec | Millwork, nec
33399909. Iridium-raffinage (primair) | Iridium refining (primary)
50659902. Magnetische opname tape | Magnetic recording tape
51999926. schelpen | Seashells
73890503. Restaurant reserveringsdienst | Restaurant reservation service
89991000. Persoonlijke diensten | Personal services

Werken bij De Boeck Greet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Boeck Greet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Boeck Greet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Boeck Greet. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediener nettenmachine (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediener van de nettenmachine zorg je voor de bediening en de goede werking van de machine

 • Credit Controller (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

 • Werfleider (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Werfleider bouw Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een werfleider bouw Dagelijks een werf opvolgen naar uitvoering toe, op basis van een planning en in samenspraak met de projectleider Dagelijks alles opvolgen qua administratie Rapporteren in Navision G-Build (dagelijkse en maandelijkse meetstaten opmaken, materiaalbonnen ingeven,...) Aansturen van ploegen op de werf en ze ondersteuning geven Gelijktijdig laten werken van eigen arbeiders als personeel van onderaannemers Intern afroepen van materialen Dagboek invullen

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio DE PINTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: t-interim Hoogstraten

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met eengroot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling.   Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele,persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulpmet huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk:   Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen     Bedrijfsprofiel:

 • Sales Promotor | Kobo (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Studentenjob

  Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

 • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert HQ

  Type: Vaste Job

  Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

 • Servicetechnieker gezocht! (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons zoeken we een servicetechnieker die bereid is om te werken over heel de Benelux. Je zorgt primair voor het verrichten van inspecties, onderhoud en reparaties aan geleverde systemen en componenten. Tevens ook het uitvoeren van montages. Je zorgt ervoor dat de klant in staat is zijn apparatuur optimaal te bedienen en dat de apparatuur binnen de gestelde eisen en klanttevredenheid functioneert. Je draagt zorg voor: Het effectief en efficiënt verrichten van inspecties, reparaties en onderhoud aan alle apparatuur; Het geven van instructies en adviezen aan de klant; Het inventariseren, signaliseren en communiceren van problemen en het niet optimaal functioneren van apparatuur met zijn leidinggevende; Het oplossen van problemen en het doen van verbeteringsvoorstellen ter voorkoming van problemen en/of verbeteren van de werking van de apparatuur; Het adequaat uitvoeren van montages en inbedrijfnames, binnen de gestelde technische specificaties en commerciële afspraken; Het inventariseren van en het pro-actief adviseren over de benodigde reserve onderdelen aan de klant; Het pro-actief onderhouden van contacten.

 • Junior/Medior System Engineer Linux (Diegem) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ElmosExpert

  Type: Vaste Job

  The System Engineer is part of the IT Systems department. IT Systems department provides design, monitoring, operation and implementation of computer based services. It ensures optimum availability, security and performance of server infrastructure within a global scope Duties. Role and duties: Guarantee the seamless availability of the server-side infrastructure components in a complex and dynamic environment; providing services on a global scale, while adhering to technical standards and strict security guidelines. Execute specialized tasks involved in maintaining all operating systems, servers and server-based applications in order to provide all sites with fully operational systems at the highest availability rate. Design and control the implementation of operating systems, server-based applications and servers to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term.

 • spontane en gedreven vastgoedmakelaar regio Aalter - BIV stage is mogelijk (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Aalter: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst.Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

 • Administratieve Kracht / Receptioniste (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Motion Center

  Type: Zelfstandige activiteit

  Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Tienen. Onze visie is een "gezonde geest in een gezond lichaam" Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. Om dat doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk is. Ons team van therapeuten bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, diëtisten, psychologen en logopedisten. Bij Motion Center behandelen we zowel volwassenen als kinderen. Door de sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een Administratieve duizendpoot op zelfstandige basis om ons team te versterken. Functieomschrijving Samen met je collega’s van de administratie sta je in voor het dagelijkse onthaal van onze klanten en patiënten en het goede functioneren van onze praktijk. Je takenpakket bestaat onder andere uit het volgende: - Onthaal/receptie - Inplannen en beheren van de agenda’s van de therapeuten - Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken - Opmaken van getuigschriften en invullen documenten voor mutualiteit en verzekeringen - Opvolgen van betalingen - Bestellen van kantoormateriaal Profiel Ben jij vriendelijk en discreet, spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Frans en kan je bovendien goed met een PC werken, dan bij jij misschien de persoon die wij zoeken. Aanbod Wij bieden jou een tewerkstelling van minimum 10 uren per week op zelfstandige basis in een jong en dynamisch team in het hartje van Tienen. Interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]

 • BIJLESLERAREN (regio NINOVE-GERAARDSBERGEN-ZOTTEGEM/OOST-VLAANDEREN) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Voor deze vacature geldt de code NGZ2018.

Zoek naar antwoorden van De Boeck Greet in sociale netwerken
Look for responds of De Boeck Greet in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Boeck Greet. Laat een reactie achter voor De Boeck Greet. De Boeck Greet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Boeck Greet. Leave a respond for De Boeck Greet. De Boeck Greet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Boeck Greet op de google maps. Adres en contacten De Boeck Greet
Location of De Boeck Greet on the google maps. Address and contacts of De Boeck Greet

Andere gerelateerde bedrijven als come De Boeck Greet De Boeck Greet: Nails Styling | IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS | CHRISTINE TORFS | Nenuphar | STRATEGON

Other related companies as De Boeck Greet: Nails Styling | IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS | CHRISTINE TORFS | Nenuphar | STRATEGON

De Boeck Greet is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Boeck Greet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04160766601. Het bedrijf De Boeck Greet bevindt zich op het adres: Ezaartveld 95; 2400; Mol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 327,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Boeck Greet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Boeck Greet is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Boeck Greet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Boeck Greet, openstaande posities, locatie van De Boeck Greet op de kaart.

De Boeck Greet is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Boeck Greet, company assigned to the tax number BE04160766601. The company De Boeck Greet is located at the address: Ezaartveld 95; 2400; Mol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 327,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Boeck Greet were not found.
The main activity of De Boeck Greet is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Boeck Greet is not available. You also can look at reviews of De Boeck Greet, open positions, location of De Boeck Greet on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Boeck Greet, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Boeck Greet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Boeck Greet, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Boeck Greet, employees, financial statistics.