IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS
Private companiesEducational Services • IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS

Contactgegevens IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Marius Meurée 36; 6001; Charleroi (Marcinelle), België

Telefoon (phone): 071 36 10 66 (+32-071 36 10 66) 071 36 10 66 (+32-071 36 10 66)

Fax (fax): +32 (11) 439-46-75 +32 (11) 439-46-75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS
Products information IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS

BTW identificatienummer (tax): BE09097198486
Ondernemingsnummer: 4985839843
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 255,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Furniture - Storage; Transport - Art goods

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS
(Get full report from official database of BE for IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS
Addition kinds of activities for IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS

106199. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium, nec | Ferroalloy ores, except vanadium, nec
205199. Brood, taart en aanverwante producten, niet inbegrepen | Bread, cake, and related products, nec
15420302. Service station constructie | Service station construction
25410203. Schappen, kantoor en winkel, hout | Shelving, office and store, wood
36790107. Pulsvormende netwerken | Pulse forming networks

Werken bij IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Viavera - Zaventem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in de afdeling die verantwoordelijk is voor het dagelijks beheer en onderhoud van de IT infrastructuur van klanten (bv. Iicentiebeheer e.a. services i.v.m. datacenter/netwerk/beveiliging) Je biedt meer bepaald administratieve ondersteuning aan het Presales Team binnen die afdeling Je hebt veelvuldig contact met het Presales Team en met de klanten Bedrijfsprofiel: Internationaal IT bedrijf

 • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

  Type: Dienstenchequebaan

  Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

 • Exclusieve Home Manager M/V te St-Martens-Leerne 12u/week (SINT-MARTENS-LEERNE)

  Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te St-Martnes-Leerne. U komt terecht in een gastgezin waar u het huishouden volledig in handen mag nemen. U poetst graag maar neemt voldoende initiatief om eveneens kasten uit te kuisen, bepaalde ruimtes te reorganiseren, etc... Er kan op termijn wel eens gevraagd worden om wat voorbereidend werk te doen voor het avondeten. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Diest (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Diest Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Student bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag.  Bedrijfsprofiel: Gekende bakkerij met verschillende filialen.

 • Spelhost dinerspellen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

 • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

  Regio: MANNEKENSVERE

  Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

  Type: Studentenjob

  Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

 • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: DELORGE RICHARD

  Type: Vaste Job

  Voor ons bedrijf gespecialiseerd in het recycleren van textiel reststoffen zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je doet het algemeen onderhoud van onze productiemachines, vorkheftrucks,... Naast uw taak als mecanicien werk je ook als losse arbeider in de productie.

 • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

  Type: Zelfstandige activiteit

  “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

 • Freelance boekhouding 0.5 à 1 dag/week (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: GLOBIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ik ben op zoek naar administratieve en financiële ondersteuning onder de vorm van een freelance boekhouder (m/v/x) voor een halve dag tot 1 dag in de week, tijdelijk of permanent (overeen te komen). Facturatie, boeken van aankoopfacturen, BTW-aangifte, diverse boekingen, afschrijvingen, debiteurenbeheer, controle en rapportage,... Eventueel ook ingave van data voor de loonverwerking (via Acerta)

 • PAB assistent (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

  Type: Werfreserve

  Voor een klant te Knokke zijn wij op zoek naar een PAB assistent. Wat houdt dit in: Je staat de klant bij in zijn/haar dagdagelijkse taken (ondersteuning) Je voert de klant rond Je helpt op fysiek vlak (rolstoel) Je draait mee in het gezin

Zoek naar antwoorden van IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS in sociale netwerken
Look for responds of IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS. Laat een reactie achter voor IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS. IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS. Leave a respond for IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS. IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS op de google maps. Adres en contacten IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS
Location of IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS on the google maps. Address and contacts of IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS

Andere gerelateerde bedrijven als come IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS: FORTIS | Panos Straffe Koffie | CREMERS R. & SMULDERS P. | HUBERT BUYS | I.B.H. GERANCE

Other related companies as IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS: FORTIS | Panos Straffe Koffie | CREMERS R. & SMULDERS P. | HUBERT BUYS | I.B.H. GERANCE

IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09097198486. Het bedrijf IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS bevindt zich op het adres: Avenue Marius Meurée 36; 6001; Charleroi (Marcinelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 255,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage; Transport - Art goods.
De hoofdactiviteit van IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS, openstaande posities, locatie van IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS, company assigned to the tax number BE09097198486. The company IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS is located at the address: Avenue Marius Meurée 36; 6001; Charleroi (Marcinelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 255,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage; Transport - Art goods.
The main activity of IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS is not available. You also can look at reviews of IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS, open positions, location of IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS, employees, financial statistics.