SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.
Private companiesMiscellaneous Repair Services • SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.

Contactgegevens SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.

Regio (region): Namur, België

Adres (address): ROUTE DE HANNUT 54; 5004; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81215662 (+32-81215662) 81215662 (+32-81215662)

Fax (fax): +32 (12) 858-85-56 +32 (12) 858-85-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SM BEL.OU SER.MAJOR BELG."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SM BEL.OU SER.MAJOR BELG."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SM BEL.OU SER.MAJOR BELG., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SM BEL.OU SER.MAJOR BELG., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.
Products information SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.

BTW identificatienummer (tax): BE09098571777
Ondernemingsnummer: 6741729736
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 226,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in SM BEL.OU SER.MAJOR BELG. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby- and kinderkleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.
(Get full report from official database of BE for SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.
Addition kinds of activities for SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.

244901. Voedselcontainers, houten draadbinding | Food containers, wood wirebound
33560000. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec
35240100. Gras- en tuin trekkers en uitrusting | Lawn and garden tractors and equipment
35490300. Snijmachines | Cutting and slitting machinery
39990103. Haarknipsels voor menselijk gebruik, hand en elektrisch | Hair clippers for human use, hand and electric

Werken bij SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

  • Airport Customer Service Medewerker DHL - NL/FR/ENG (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote en goede klant gelegen te Machelen (Brucargo) zoeken wij dringend een Customer Service Mederker (m/v). * u handelt als aanspreekpunt voor de u toegewezen klanten; * u aanvaardt en procest orders; * u informeert u over shipment en de status van uitvoering over de toegewezen klanten en brengt de klanten pro actief op de hoogte van de stand van zaken; * u behandelt klanten vragen en – onderzoeken, * u aanvaardt en behandelt klanten klachten, lost ze op of wijst ze toe aan andere functies; * u acteert als eerste aanspreekpunt voor klanten klachten , u aanvaardt de klachten en de daaraan gelinkte documenten.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boutersem en omgeving

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Elektricien (m/v) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de technische support.  Je zorgt voor de geplande onderhoudswerken en de nodige herstellingswerken.  Je stelt een diagnose bij stoornis.  Je behoudt de energieproductie op peil.

  • Studentenjob Polyvalent verkoopsmedewerker - TOTAL Kalken (richting Gent) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Kalken (E17 Antwerpen-Gent, richting Gent) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers. Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 2/5de regime. (tijdens de weekends)

  • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

  • Consultant Kredieten & Verzekeringen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Financiële groeiende onderneming Trouwe en familiale manier van aanpakken Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit staan centraal Naarmate wij blijven groeien kan je bij ons nu ook terecht voor gehele gamma binnen de bank- en verzekeringswereld regio Dendermonde. We worden gekenmerkt door onze trouwe en familiale aanpak. Binnen ons kantoor zijn er ondertussen verschillende experts aan de slag. Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit zijn de sleutelwoorden die geleid hebben tot ons succes. Je dagdagelijkse taken als adviseur kunnen we als volgt samenvatten: Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en slaagt erin om een vertrouwensrelatie uit te bouwen met de klanten. Je voert adviesgesprekken met de klant en biedt oplossingen aan op maat van zijn/haar behoeften. Op die manier bouw je een langetermijnrelatie op met je cliënt. Vanuit je contacten met de klanten krijg je een goed zicht op hun vragen en behoeften. Bij moeilijke vragen speel je kort op de bal en breng je de cliënt oplossingen aan, eventueel in overleg met de zaakvoerder. Je stelt samen met de zaakvoerder acties op om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Je staat sporadisch ook mee in voor het onthaal binnen het kantoor, waarbij je de klanten duidelijk en persoonlijk eerstelijnsadvies verleent.

  • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

  • spontane en gedreven vastgoedmakelaar regio Aalter - BIV stage is mogelijk (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Aalter: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst.Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van SM BEL.OU SER.MAJOR BELG. in sociale netwerken
Look for responds of SM BEL.OU SER.MAJOR BELG. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.. Laat een reactie achter voor SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.. SM BEL.OU SER.MAJOR BELG. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.. Leave a respond for SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.. SM BEL.OU SER.MAJOR BELG. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SM BEL.OU SER.MAJOR BELG. op de google maps. Adres en contacten SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.
Location of SM BEL.OU SER.MAJOR BELG. on the google maps. Address and contacts of SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.

Andere gerelateerde bedrijven als come SM BEL.OU SER.MAJOR BELG. SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.: KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI | VIZAVI CONTEMPORAIN | A.V.C. HARELBEKE | GUILLEMINS PNEUS | MARIE MORENO

Other related companies as SM BEL.OU SER.MAJOR BELG.: KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI | VIZAVI CONTEMPORAIN | A.V.C. HARELBEKE | GUILLEMINS PNEUS | MARIE MORENO

SM BEL.OU SER.MAJOR BELG. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Namur, België. De volledige naam van het bedrijf is SM BEL.OU SER.MAJOR BELG., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09098571777. Het bedrijf SM BEL.OU SER.MAJOR BELG. bevindt zich op het adres: ROUTE DE HANNUT 54; 5004; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 226,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Baby- and kinderkleding. Producten gemaakt in SM BEL.OU SER.MAJOR BELG. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SM BEL.OU SER.MAJOR BELG. is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SM BEL.OU SER.MAJOR BELG. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SM BEL.OU SER.MAJOR BELG., openstaande posities, locatie van SM BEL.OU SER.MAJOR BELG. op de kaart.

SM BEL.OU SER.MAJOR BELG. is a company, that was registered 1990 in Namur region, Belgium. Full name of company is SM BEL.OU SER.MAJOR BELG., company assigned to the tax number BE09098571777. The company SM BEL.OU SER.MAJOR BELG. is located at the address: ROUTE DE HANNUT 54; 5004; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 226,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Baby- and kinderkleding. Products created in SM BEL.OU SER.MAJOR BELG. were not found.
The main activity of SM BEL.OU SER.MAJOR BELG. is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SM BEL.OU SER.MAJOR BELG. is not available. You also can look at reviews of SM BEL.OU SER.MAJOR BELG., open positions, location of SM BEL.OU SER.MAJOR BELG. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SM BEL.OU SER.MAJOR BELG., Namur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SM BEL.OU SER.MAJOR BELG., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SM BEL.OU SER.MAJOR BELG., Namur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SM BEL.OU SER.MAJOR BELG., employees, financial statistics.