KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI
Private companiesMiscellaneous Repair Services • KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI

Contactgegevens KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI: address, phone, fax, email, website, opening hours

KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSESTRAAT 6; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53774063 (+32-53774063) 53774063 (+32-53774063)

Fax (fax): +32 (57) 507-87-19 +32 (57) 507-87-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI
Products information KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI

BTW identificatienummer (tax): BE07912048339
Ondernemingsnummer: 1652862548
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 634,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Services: Galeries d'Art, Espaces d'Exposition.

Product categorie (product category): Salles de spectacles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI
(Get full report from official database of BE for KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI)

Aanvulling soorten activiteiten voor KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI
Addition kinds of activities for KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI

22530403. Rokken, breien | Skirts, knit
23959902. Haakwerk, machine-made | Crochet ware, machine-made
24990800. Handgrepen, palen, dowels en stakes: hout | Handles, poles, dowels and stakes: wood
30691010. Urinoirs, rubber | Urinals, rubber
34430205. Condensers, stoom | Condensers, steam
38510102. Frames en onderdelen, bril en bril | Frames and parts, eyeglass and spectacle
56329901. Kleding accessoires | Apparel accessories
78220102. Filmuitwisseling, film | Film exchange, motion picture

Werken bij KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI. Looking for open vacancies in other companies

  • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

  • Arbeidster wasserij (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Uitsorteren gewassen kledij : volgens soort (broeken, vesten), per klant, 100 % katoen eruit halen, herwas kledij uitsorteren en plaatsen bij de juiste opgeefstations - Opgeefstations kledij : kledij ophangen op aangepaste kapstokken , kwaliteitscontrole : vuil en herstel detecteren - Plooien kledij : bedienen van machines + uitsorteren kledij volgens klant, soort,ed + tellen, registratie en input in intern computerprogramma, plaatsen in een kar volgens de wensen van de klant. - Inpak kledij : inpakken van kledij en de inpakmachine kunnen bedienen, vervangen van plastiekrollen, tellen van de goederen, plaatsen in de kar volgens de wensen van de klant, kwalitatief inpakken - Vouwexpeditie kledij : dit is de afwerking van de hangende kledij, kwaliteitscontroles uitoefenen op herstel en vuil, afwerken volgens de wensen van de klant, registratie en input in intern programma, afwegen van eigen linnen en verdelen bij de juiste klanten

  • Project Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Muizen is gespecialiseerd in elektrificatiewerken voor hoogspanningsnetten en spoorwegnetwerken in spoorwegseininrichting, in de bouw van metalen structuren en in de aanleg van industrieterreinen. In het kader van haar verdere ontwikkeling versterken zij het team met een Project Administrator: Een administratieve medewerker, die nauwkeurig en gestructureerd werkt en gedreven is door het behalen van deadlines. UW FUNCTIE: Als Project Administrator ben je het aanspreekpunt voor elke Projectleider / Werfleider Je doet de volledige dossieradministratie in samenwerking met de Projectleider / Werfleider Je staat in voor de kwaliteit en correcte inhoud van de laatste administratieve documenten Je zorgt voor een correcte invoer van de puntering Je bent de unieke administratieve contactpersoon naar externe instanties zoals de RSZ voor aangifte van de werf, de RSZ aangifte voor onderaannemers, Klip en Klim voor de aanvraag van liggingsplannen nutsleidingen, enz Je bent verantwoordelijk voor het correct samenvoegen en archiveren van de dossiers volgens bestaande ISO procedure Je doet bestellingen van materiaal op afroep

  • Monteur Sprinklers (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur van Sprinklers sta je in voor: Het installeren van automatische blusinstallaties op diverse werven in België Frankrijk en Nederland. Het werken volgens plan. Het lassen van leidingen. Het werken in een 4-dagen stelsel (10u/dag van maandag t.e.m. donderdag)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Maldegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (deeltijds - zelf te kiezen) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • Passie om als student of flexijobber te werken in toffe horecazaken! (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze toffe en goed draaiende horecaklanten, zijn wij op zoek naar enthousiaste, vlotte studenten en of flexijobbers voor leuke opdrachten! Er zijn verscheidene taken die bij jou kunnen passen: * het bedienen van klanten, * het brengen van drankjes en afruimen, * meewerken in de keuken,.. Als je al beschikt over enige horeca-ervaring is dit een mooi pluspunt! We bieden je afwisselend werk, aangename werksfeer en een goede verloning en een tewerkstelling van langere duur naargelang je beschikbaarheid!

  • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • FLEXI JOB ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

Zoek naar antwoorden van KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI in sociale netwerken
Look for responds of KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI in social networks

Lees alle opmerkingen voor KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI. Laat een reactie achter voor KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI. KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI. Leave a respond for KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI. KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI op de google maps. Adres en contacten KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI
Location of KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI on the google maps. Address and contacts of KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI

Andere gerelateerde bedrijven als come KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI: FLINTERNATIONAAL TRANSPORT BELLEKENS EN KINDEREN NV | VERJANS | JAN SPAAS | DANNY DE CLOEDT | Protin Richard

Other related companies as KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI: FLINTERNATIONAAL TRANSPORT BELLEKENS EN KINDEREN NV | VERJANS | JAN SPAAS | DANNY DE CLOEDT | Protin Richard

KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07912048339. Het bedrijf KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI bevindt zich op het adres: GENTSESTRAAT 6; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 634,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salles de spectacles. Lijst met producten zijn Services: Galeries d'Art, Espaces d'Exposition..
De hoofdactiviteit van KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI, openstaande posities, locatie van KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI op de kaart.

KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI, company assigned to the tax number BE07912048339. The company KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI is located at the address: GENTSESTRAAT 6; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 634,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salles de spectacles. List of products are Services: Galeries d'Art, Espaces d'Exposition..
The main activity of KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI is not available. You also can look at reviews of KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI, open positions, location of KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KUNSTGALERIJ CACCO ZANCHI, employees, financial statistics.