ETIENNE PAUL-MARIE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • ETIENNE PAUL-MARIE
Private companiesMotion Pictures • ETIENNE PAUL-MARIE

Contactgegevens ETIENNE PAUL-MARIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETIENNE PAUL-MARIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETIENNE PAUL-MARIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Giloterie 12; 5070; Fosses-la-Ville (Vitrival), België

Telefoon (phone): 071 71 24 56 (+32-071 71 24 56) 071 71 24 56 (+32-071 71 24 56)

Fax (fax): +32 (56) 371-76-68 +32 (56) 371-76-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETIENNE PAUL-MARIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETIENNE PAUL-MARIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETIENNE PAUL-MARIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETIENNE PAUL-MARIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETIENNE PAUL-MARIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETIENNE PAUL-MARIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETIENNE PAUL-MARIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETIENNE PAUL-MARIE
Products information ETIENNE PAUL-MARIE

BTW identificatienummer (tax): BE07509399414
Ondernemingsnummer: 1625946044
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 387,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ETIENNE PAUL-MARIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dental laboratories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETIENNE PAUL-MARIE
(Get full report from official database of BE for ETIENNE PAUL-MARIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETIENNE PAUL-MARIE
Addition kinds of activities for ETIENNE PAUL-MARIE

559901. Vliegtuighandelaars | Aircraft dealers
17999918. Gaslekken detectie | Gas leakage detection
24310201. Dormers, hout | Dormers, wood
25190303. Radio kasten, plastic | Radio cabinets, plastic
28420206. Leder dressings en afwerkingen | Leather dressings and finishes
35370212. Palletizers en depalletizers | Palletizers and depalletizers
73590705. Televisieverhuur | Television rental

Werken bij ETIENNE PAUL-MARIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETIENNE PAUL-MARIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETIENNE PAUL-MARIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETIENNE PAUL-MARIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Job als winkelmedewerker regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als winkelmedewerker regio Beringen zal je volgende taken uitvoeren: klanten verder helpen in de winkel. de kassaband op- en afladen (extra service) veel heffen en tillen. de klanten hun auto helpen inladen. bestellingen klaarzetten.

  • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

  • Intern Account - Commercieel backoffice Duits (m-v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief bedrijf zijn we op zoek naar een Intern account ter ondersteuning van de commerciële dienst en de vertegenwoordigers. Specifiek kom je op de afdeling 'DACH' terecht. Dit brengt met zich mee dat de focus hier op klantenbinding ligt tegenover het harde commerciële onderhandelen met klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van de aan jou toegewezen klantenportefeuille Je behandelt hun vragen, problemen en helpt hen mee te zoeken naar een geschikte oplossing die leidt tot een win-win situatie Je voert onderhandelingen in prijszetting, binnen de vooropgestelde onderhandelingsmarge, eventueel in samenspraak met de betrokken sales mensen in the fiel. Je bouwt klantenrelaties op en je behandelt die niet-alledaagse situaties Op termijn zijn er eventueel groeimogelijkheden (zoals commerciële buitendienst, key account,...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijnegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Modebewuste jobstudenten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Ben je ondernemend, flexibel en klantgericht? Wil je graag een centje bijverdienen in de verkoop en heb je een passie voor mode? Dan is deze studentenjob voor jou de job bij uitstek! Bedrijfsprofiel: Een modieuze kledingzaak in Oostakker

  • Student winkelbediende op zondag (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio Haacht zijn we op zoek naar een student voor op zondag. Je staat in voor zowel kassa als aanvullen.

  • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • zelfstandig chauffeur B Lokeren (met ADR) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: RAF VERCAUTEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding zijn we op zoek naar een chauffeur op zelfstandige basis (met een geldig ADR attest cat 1) U rijdt in de hele Benelux, sporadisch naar andere Europese landen, kan eventueel omgewisseld worden 's Morgens vertrekken volgens planning gekregen de avond voordien

  • Architect (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wijkgezondheidscentrum De Ridderbuurt vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    P rospectie en begeleiding van een aankoop- en verbouwingsproject voor Wijkgezondheidscentrum Caleido in Leuven Voor meer detail zie bijgevoegd document.

Zoek naar antwoorden van ETIENNE PAUL-MARIE in sociale netwerken
Look for responds of ETIENNE PAUL-MARIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETIENNE PAUL-MARIE. Laat een reactie achter voor ETIENNE PAUL-MARIE. ETIENNE PAUL-MARIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETIENNE PAUL-MARIE. Leave a respond for ETIENNE PAUL-MARIE. ETIENNE PAUL-MARIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETIENNE PAUL-MARIE op de google maps. Adres en contacten ETIENNE PAUL-MARIE
Location of ETIENNE PAUL-MARIE on the google maps. Address and contacts of ETIENNE PAUL-MARIE

Andere gerelateerde bedrijven als come ETIENNE PAUL-MARIE ETIENNE PAUL-MARIE: Jardin de la Beauté (Le) | PWA LEOPOLDSBURG | AUX GLORIETTES | ECOLE DU LONG CORON | CUGNON E.

Other related companies as ETIENNE PAUL-MARIE: Jardin de la Beauté (Le) | PWA LEOPOLDSBURG | AUX GLORIETTES | ECOLE DU LONG CORON | CUGNON E.

ETIENNE PAUL-MARIE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETIENNE PAUL-MARIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07509399414. Het bedrijf ETIENNE PAUL-MARIE bevindt zich op het adres: Rue de la Giloterie 12; 5070; Fosses-la-Ville (Vitrival). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 387,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dental laboratories. Producten gemaakt in ETIENNE PAUL-MARIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETIENNE PAUL-MARIE is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETIENNE PAUL-MARIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETIENNE PAUL-MARIE, openstaande posities, locatie van ETIENNE PAUL-MARIE op de kaart.

ETIENNE PAUL-MARIE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETIENNE PAUL-MARIE, company assigned to the tax number BE07509399414. The company ETIENNE PAUL-MARIE is located at the address: Rue de la Giloterie 12; 5070; Fosses-la-Ville (Vitrival). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 387,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dental laboratories. Products created in ETIENNE PAUL-MARIE were not found.
The main activity of ETIENNE PAUL-MARIE is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ETIENNE PAUL-MARIE is not available. You also can look at reviews of ETIENNE PAUL-MARIE, open positions, location of ETIENNE PAUL-MARIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETIENNE PAUL-MARIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETIENNE PAUL-MARIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETIENNE PAUL-MARIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETIENNE PAUL-MARIE, employees, financial statistics.