PWA LEOPOLDSBURG

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • PWA LEOPOLDSBURG
Private companiesMotion Pictures • PWA LEOPOLDSBURG

Contactgegevens PWA LEOPOLDSBURG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PWA LEOPOLDSBURG: address, phone, fax, email, website, opening hours

PWA LEOPOLDSBURG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN ASTRIDPLEIN 37; 3970; LEOPOLDSBURG, België

Telefoon (phone): 11342319 (+32-11342319) 11342319 (+32-11342319)

Fax (fax): +32 (2) 285-14-88 +32 (2) 285-14-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PWA LEOPOLDSBURG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PWA LEOPOLDSBURG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PWA LEOPOLDSBURG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PWA LEOPOLDSBURG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PWA LEOPOLDSBURG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PWA LEOPOLDSBURG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PWA LEOPOLDSBURG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PWA LEOPOLDSBURG
Products information PWA LEOPOLDSBURG

BTW identificatienummer (tax): BE01226043701
Ondernemingsnummer: 8327331542
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in PWA LEOPOLDSBURG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Werk and personeelsselectie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PWA LEOPOLDSBURG
(Get full report from official database of BE for PWA LEOPOLDSBURG)

Aanvulling soorten activiteiten voor PWA LEOPOLDSBURG
Addition kinds of activities for PWA LEOPOLDSBURG

13110101. Ruwe aardolieproductie | Crude petroleum production
20990100. stropen | Syrups
20990403. Geurstoffen: droge mengsels | Seasonings: dry mixes
34629910. Pole line hardware smeedstukken, ferro | Pole line hardware forgings, ferrous
35339903. Olieveldmachines en -uitrusting | Oil field machinery and equipment
35429917. Robots voor het vormen van metalen: persen, extruderen, enz. | Robots for metal forming: pressing, extruding, etc.
67190000. Holdings, nv | Holding companies, nec
84220201. Arboretum | Arboretum
87110401. Bouwconstructeur | Building construction consultant

Werken bij PWA LEOPOLDSBURG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PWA LEOPOLDSBURG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PWA LEOPOLDSBURG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PWA LEOPOLDSBURG. Looking for open vacancies in other companies

  • 2-talig commercieel bediende met nadruk op prospectie! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te St.-Truiden zijn we op zoek naar een 2-talige commercieel bediende. Je staat in voor de telefonische prospectie. Je contacteert architecten, aannemers, woningbouwbedrijven ea.. Daarnaast volg je ook de offertes en aanbestedingen op. Je plant de agenda's in van de vertegenwoordigers en volgt de verkopen op.

  • VOORBEREIDER RECEPTEN bij BELIES te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorbereider ga je de vooropgestelde recepten klaar maken aan de hand van een uitgebreide receptenlijst die je zeer nauwkeurig moet opvolgen. Je gaat de voorgeschreven ingrediënten halen in de productieruimte aan de hand van de voorschriften ga je aan de slag om gerecht te maken Je gaat zelfstandig planning kunnen lezen én interpreteren vanop de PC Je bedient machines: ontzoutingslijnen, aanmaken van brine, bedienen van de cuttermachine tapenade, mengkuipen, … Je lees recepturen en werkinstructies en past deze correct toe (cuttertijden, type grondstoffen, volgorde ingrediënten, … )

  • Polyvalent medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze toonaangevende klanten, actief in schrootverwerking, zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Een blik op je takenpakket: Naast het bedienen van kranen, sta je ook in als bulldozerchauffeur en verzorg je het interne vervoer van containers op de site. Als kraanmachinist sta je in voor het laden van de shredder machine, de containers en het schroot bestemd voor transport; Als bulldozerchauffeur sta je in voor het laden van stortbunkers, het opduwen van aangeleverde materialen op de site en laden van vrachtwagens met materialen voor transport; Je staat ook in voor het intern vervoer van containers op de site; Curatief of preventief basisonderhoud aan de machines behoort tot jouw takenpakket.

  • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • CNC draaier/frezer (V/M) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner gelegen te Willebroek zijn wij op zoek naar een medewerker CNC. De firma in kwestie is actief in draai- en freeswerk op maat. We zoeken een draaier-frezer die zin heeft om er samen met een topteam in te vliegen. Je staat zowel in voor het programmeren van de CNC-machines, als voor het draaien en frezen op zich. Heb je ervaring in de metaalsector, en kan jij CNC-machines programmeren? Aarzel dan vooral niet om ons een seintje te geven!

  • Werfingenieur speciale technieken HVAC (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature werfingenieur speciale technieken HVAC ben je bereid volgende taken op te nemen binnen herbestemmingsprojecten: Bestuderen van plannen doorgronden van specificaties en bepalen van noden; Bepalen van de beste oplossing rekening houdend met de ruimte waarin deze geplaatst wordt; Overleggen met studiebureaus opvolging controle en bijsturing; Opvolging van de werven waarbij je gepast actie onderneemt indien iets niet naar wens wordt uitgevoerd.

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • Spelhost dinerspellen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Gent studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tom & Co

    Type: Studentenjob

    • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • Zelfstandige Sport of medisch specialist - Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Villa Vita is een professioneel bewegings- en gezondheidscentrum waar je intensief sport en heerlijk ontspant. Onze ervaren experts begeleiden je bij je persoonlijk doel of vraag. Van fitness tot kinesitherapie, revalidatie, wellness en voedingsadvies. Een unieke beleving in een warm huis waar je met plezier je grenzen verlegt. Villa Vita is op zoek naar een gedreven collega om ons team van kinesitherapeuten, personal trainers en voedingsdeskundigen te versterken .We verhuren een prachtige praktijkruimte die naar wens kan worden ingericht. Het groeiende belang van voeding en een gezonde attitude en lifestyle intrigeren je? Dan ben jij de therapeut voor ons team. Ben je ondernemend en wil je graag je schouders mee onder dit project zetten? Neem dan zeker contact met ons op. www.villavita.life

  • Osteopaat (m/V) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: PRAKTIJK LISTOIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste osteopaat die graag zelfstandig werkt. U beschouwt samenwerken met andere disciplines als een meerwaarde. U komt terecht in een bestaande multidisciplinaire groepspraktijk (disciplines: psychologen, diëtiste, osteopaat)

Zoek naar antwoorden van PWA LEOPOLDSBURG in sociale netwerken
Look for responds of PWA LEOPOLDSBURG in social networks

Lees alle opmerkingen voor PWA LEOPOLDSBURG. Laat een reactie achter voor PWA LEOPOLDSBURG. PWA LEOPOLDSBURG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PWA LEOPOLDSBURG. Leave a respond for PWA LEOPOLDSBURG. PWA LEOPOLDSBURG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PWA LEOPOLDSBURG op de google maps. Adres en contacten PWA LEOPOLDSBURG
Location of PWA LEOPOLDSBURG on the google maps. Address and contacts of PWA LEOPOLDSBURG

Andere gerelateerde bedrijven als come PWA LEOPOLDSBURG PWA LEOPOLDSBURG: Immoganda NV | De Reebock | LEYMARIE SA | MAISON AM?RICAINE | HEDWIG ANNAERT

Other related companies as PWA LEOPOLDSBURG: Immoganda NV | De Reebock | LEYMARIE SA | MAISON AM?RICAINE | HEDWIG ANNAERT

PWA LEOPOLDSBURG is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PWA LEOPOLDSBURG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01226043701. Het bedrijf PWA LEOPOLDSBURG bevindt zich op het adres: KONINGIN ASTRIDPLEIN 37; 3970; LEOPOLDSBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 274,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Werk and personeelsselectie. Producten gemaakt in PWA LEOPOLDSBURG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PWA LEOPOLDSBURG is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PWA LEOPOLDSBURG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PWA LEOPOLDSBURG, openstaande posities, locatie van PWA LEOPOLDSBURG op de kaart.

PWA LEOPOLDSBURG is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is PWA LEOPOLDSBURG, company assigned to the tax number BE01226043701. The company PWA LEOPOLDSBURG is located at the address: KONINGIN ASTRIDPLEIN 37; 3970; LEOPOLDSBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 274,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Werk and personeelsselectie. Products created in PWA LEOPOLDSBURG were not found.
The main activity of PWA LEOPOLDSBURG is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PWA LEOPOLDSBURG is not available. You also can look at reviews of PWA LEOPOLDSBURG, open positions, location of PWA LEOPOLDSBURG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PWA LEOPOLDSBURG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PWA LEOPOLDSBURG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PWA LEOPOLDSBURG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PWA LEOPOLDSBURG, employees, financial statistics.