COLLINGE-VERVIERS

Contactgegevens COLLINGE-VERVIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COLLINGE-VERVIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

COLLINGE-VERVIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Palais 76; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 22 20 94; 0495 22 22 35 (+32-087 22 20 94; 0495 22 22 35) 087 22 20 94; 0495 22 22 35 (+32-087 22 20 94; 0495 22 22 35)

Fax (fax): +32 (16) 175-19-89 +32 (16) 175-19-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COLLINGE-VERVIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COLLINGE-VERVIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COLLINGE-VERVIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COLLINGE-VERVIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COLLINGE-VERVIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COLLINGE-VERVIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COLLINGE-VERVIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COLLINGE-VERVIERS
Products information COLLINGE-VERVIERS

BTW identificatienummer (tax): BE05698852539
Ondernemingsnummer: 3260711669
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 452,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Repair of dentures

Product categorie (product category): Dental laboratories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COLLINGE-VERVIERS
(Get full report from official database of BE for COLLINGE-VERVIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor COLLINGE-VERVIERS
Addition kinds of activities for COLLINGE-VERVIERS

104402. Zilvererts verwerking | Silver ores processing
207699. Plantaardige oliefabrieken, nec, nec | Vegetable oil mills, nec, nec
22539905. Wristlets, breien | Wristlets, knit
36940206. Motoren, beginnend: auto en vliegtuig | Motors, starting: automotive and aircraft
67949900. Octrooienaars en verhuurders, nv | Patent owners and lessors, nec
86210100. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations

Werken bij COLLINGE-VERVIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COLLINGE-VERVIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COLLINGE-VERVIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COLLINGE-VERVIERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent flexodrukker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Assisteren van de hoofddrukker - flexoprinting aan een 8kleurenpers Aanbrengen van grondstoffen: machine bevoorraden Reinigen machine & drukvormen Basisonderhoud van de drukpers uitvoeren De werking en het veiligheidssysteem van de drukpers controleren Inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken dragers Deze job vereist een goede fysieke conditie.

  • Aanvuller te grootwarenhuis Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grootwarenhuis te Deurne zoekt Unique Merksem een volume aanvuller. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verzorgt de logistieke dienstverlening voor de afdeling - Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verkoopsruimte, volgens de instructies op het gebied van aanwezigheid, versheid, productinformatie en promoties. - Je zorgt ervoor dat klanten hun aankopen vlot weten te vinden en helpt klanten vriendelijk verder - Je zorgt voor een correcte en duidelijke prijsaanduiding

  • Logistiek medewerker (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • OPERATOR LASROBOT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je heb genoten van een opleiding lasser In staat zijn om complexere onderdelen op een correcte manier samen te brengen (in een welbepaalde volgorde) op een laskaliber Je kan planlezen kwaliteitsbewust kunnen werken Je stelt veiligheid voorop. Je kunt zowel individueel als in groep werken.

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Damme (M/V) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • dakwerker of schrijnwerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Vaste Job

    Op de werf ben je verantwoordelijk voor voorbereidende werken zodat collega’s de isolatie vlot kunnen inblazen. Dit gaat o.a. over uittimmeren van een dak, zolderruimte of andere structuren, een damprem plaatsen, dakramen installeren, dakbedekking deels verwijderen,…Eens de isolatie is ingeblazen kan jij de afwerking (mee) voor je rekening nemen: dakbedekking terug leggen, afwerken met fermacell-platen,…

  • Waterjet programmeur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van COLLINGE-VERVIERS in sociale netwerken
Look for responds of COLLINGE-VERVIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor COLLINGE-VERVIERS. Laat een reactie achter voor COLLINGE-VERVIERS. COLLINGE-VERVIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COLLINGE-VERVIERS. Leave a respond for COLLINGE-VERVIERS. COLLINGE-VERVIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COLLINGE-VERVIERS op de google maps. Adres en contacten COLLINGE-VERVIERS
Location of COLLINGE-VERVIERS on the google maps. Address and contacts of COLLINGE-VERVIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come COLLINGE-VERVIERS COLLINGE-VERVIERS: STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK | DE SCHUTTER FILIP | BOUILLON COVALUX | CARROSSERIE VRIESDONK | SOTRIMEX

Other related companies as COLLINGE-VERVIERS: STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK | DE SCHUTTER FILIP | BOUILLON COVALUX | CARROSSERIE VRIESDONK | SOTRIMEX

COLLINGE-VERVIERS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COLLINGE-VERVIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05698852539. Het bedrijf COLLINGE-VERVIERS bevindt zich op het adres: Rue du Palais 76; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 452,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dental laboratories. Lijst met producten zijn Repair of dentures.
De hoofdactiviteit van COLLINGE-VERVIERS is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COLLINGE-VERVIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COLLINGE-VERVIERS, openstaande posities, locatie van COLLINGE-VERVIERS op de kaart.

COLLINGE-VERVIERS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is COLLINGE-VERVIERS, company assigned to the tax number BE05698852539. The company COLLINGE-VERVIERS is located at the address: Rue du Palais 76; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 452,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dental laboratories. List of products are Repair of dentures.
The main activity of COLLINGE-VERVIERS is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COLLINGE-VERVIERS is not available. You also can look at reviews of COLLINGE-VERVIERS, open positions, location of COLLINGE-VERVIERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COLLINGE-VERVIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COLLINGE-VERVIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COLLINGE-VERVIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COLLINGE-VERVIERS, employees, financial statistics.