STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK
Private companiesHolding and Other Investment Offices • STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK

Contactgegevens STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CONCORDE 44; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 22896170 (+32-22896170) 22896170 (+32-22896170)

Fax (fax): +32 (67) 740-99-89 +32 (67) 740-99-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK
Products information STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK

BTW identificatienummer (tax): BE05425292968
Ondernemingsnummer: 6287445068
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 663,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Geluidsopnames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK
(Get full report from official database of BE for STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK
Addition kinds of activities for STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK

2298. Cordage en touw | Cordage and twine
09130104. Oesters, bagger of tong van | Oysters, dredging or tonging of
20450204. Pizzadeegjes, bereid: van gekochte bloem | Pizza doughs, prepared: from purchased flour
38210114. Magnetische idealisatie generatoren | Magnetic idealization generators
38240110. Registraties, lineaire tallying | Registers, linear tallying
50460305. Ovens, magnetron: commercieel | Ovens, microwave: commercial

Werken bij STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je doet het algemeen onderhoud van tuinen Je doet de aanleg en onderhoud in openbare werken Je wiedt onkruid, maait gras en doet het nodige snoeiwerk Je plant bomen en struikgewas Aanleggen van opritten en terrassen Je werkt van maandag tot vrijdag Je werkt in een flexibel uurrooster

  • bobijnopzetter m/v (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een bobijnopzetter

  • Stikker/stikster (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: T-INTERIM DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Schoonaarde zijn we op zoek naar stikker of stikster die reeds ervaring heeft met zware materialen. Je moet namelijk de stoffen manueel door de machine halen waardoor je ook over een goede fysieke conditie moet beschikking. Uurrooster: ma - do: 8u - 16u30, op vrijdag heb je gedaan om 14u30.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • STUDENT(E) - BONGO SHOP WOLUWE (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Woluwe (The W Shopping) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een speler die chemische specialiteiten en hoogwaardige carbon materialen ontwikkelt. Om hun Customer Sevice Team te versterken zoeken ze een Customer Service Medewerker.

  • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

  • Financieel administratief medewerker te Dilsen Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Als financieel-administratief medewerker sta je in voor volgend takenpakket: 1) Debiteurenbeheer: - beheer dagelijkse betalingsoverzichten gerelateerd aan afhalingen voor dealers in samenwerking met het dealersupport team; - dagelijks controleren van de ontvangen betalingen van dealers en deze verwerken in het boekhoudprogramma (Navision); - afwijkende betalingen van dealers melden en opvolgen met de financieel coördinator; - opstellen van creditnota's en facturen; - telefonische ondersteuning bieden aan de dealers; - opstellen, versturen en opvolgen van reminders en account statements volgens procedure; - dagelijks opvolgen, onderhouden en uitzuiveren van de klantenaccounts; - dagelijks afpunten van klantenaccounts; - aanmaken van nieuwe klantenfiches en onderhouden van bestaande klantenfiches. 2) Crediteurenbeheer: - controleren van ontvangen aankoopfacturen en toevoegen van achtergrond documentatie; - protesteren van onregelmatigheden in de ontvangen aankoopfacturen; - wekelijks verwerken van aankoopfacturen in Navision; - opstellen en verwerken van intercompany facturen in Navision; - opvolgen van creditnota's waar we recht op hebben; - aanmaken van nieuwe leveranciersfiches en onderhouden van bestaande leveranciersfiches; - voorbereiden van de betalingen naar onze leveranciers; - voorbereiden van intercompany betalingen; - voorbereiden van de klantenomzetoverzichten en deze doorsturen naar Watkins USA; - wekelijks beheer van de kas en het kasboek; - opmaken van de maandelijks service fee invoice voor Watkins USA; - dagelijks verwerken en opvolgen van de accomodation account en het geven van tijdige feedback hierover; - controleren van expense rapporten en vergelijken met bijgevoegde documenten. 3) Algemene boekhouding en diversen: - voorbereiden van de maandelijkse financiële afsluiting; - verwerken en verdelen van de dagelijkse post; - dagelijks beheer van de gezamenlijke finance mailbox;

  • Enthousiaste Recruitment Consultant met passie voor rekrutering en selectie te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bij ons krijg je de kans om als consultant een A tot Z rol op te nemen en dit in combinatie met de juiste begeleiding en coaching. Je zoekt namelijk mee naar de perfecte match tussen klant en kandidaat alsook klant en Ergon. Meer specifiek betekent dit het volgende: Je verzorgt de opmaak en publicatie van job omschrijvingen op diverse kanalen. Van zodra er inkomende sollicaties zijn, selecteer je de juiste kandidaten volgens de verwachtingen van de klant; Daarnaast sta je in voor de gerichte, actieve zoektocht naar kandidaten aan de hand van diverse kanalen zoals de verschillende jobsites en LinkedIn. Als search expert draag jij bij aan de kwaliteit van onze kandidaten in lijn van de verwachtingen van jouw klanten; Eens geschikte kandidaten gescreend, die beantwoorden aan de behoeftes van jouw klant, nodig je hen uit voor een diepte interview. Tijdens dit gesprek hanteer je de verschillende interviewtechnieken; Als account manager van jouw klanten ben jij verantwoordelijk voor de voorstelling van de kandidaat met oog op de vooropgestelde vacature; Bijkomend ben je verantwoordelijk voor de opvolging van A tot Z van uw klanten- en kandidatendossiers: contact met kandidaten en klanten waar de stand van zaken wordt meegedeeld, feedback omtrent de selectie procedure, inplannen van gesprekken, enz.; Als Ergon consultant ontwikkel je gaandeweg een nauw contact met je bestaande klanten waarin je steeds streeft naar kwaliteit en excellentie; Om verdere groei van het kantoor te verzekeren, draag je actief bij tot de commerciële en operationele ontwikkeling van onze activiteiten via prospectie en klantenbezoeken. Je bezoekt regelmatig de bestaande klanten en ontmoet nieuwe prospecten in persoon waar je Ergon als kwalitatieve dienstverlener toelicht; Tot slot heb je oog voor nieuwe business opportuniteiten en deel je deze met het team; Je rapporteert rechtstreeks aan de team verantwoordelijke van het kantoor.

  • Technieker mechanisch onderhoud - onderhoudsmecanicien (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een onderhoudsmecancien. Als onderhoudsmecanicien heb je volgende taken: je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van het machinepark bij pannes herstel je de machines je stelt de machines op punt en doet het periodiek onderhoud samen met jouw collega mecaniciens ben je verantwoordelijk voor alle mechanische aspecten binnen de firma je werkt in twee ploegen vroege ploeg: 4u45 - 13u (op vrijdag tot 12u) late ploeg: 13u - 21u15 (op vrijdag van 12u tot 19u15)

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

Zoek naar antwoorden van STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK. Laat een reactie achter voor STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK. STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK. Leave a respond for STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK. STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK op de google maps. Adres en contacten STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK
Location of STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK on the google maps. Address and contacts of STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK: FERRONNERIE ART DEJEOND DELARGE SPRL | A. LESAGE | MANAG. CONS.& SEARCH INT. | CE SOIR ON DINE MARRAKECH | GIERTS RUDI

Other related companies as STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK: FERRONNERIE ART DEJEOND DELARGE SPRL | A. LESAGE | MANAG. CONS.& SEARCH INT. | CE SOIR ON DINE MARRAKECH | GIERTS RUDI

STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05425292968. Het bedrijf STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK bevindt zich op het adres: RUE DE LA CONCORDE 44; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 663,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Geluidsopnames. Producten gemaakt in STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK, openstaande posities, locatie van STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK op de kaart.

STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK, company assigned to the tax number BE05425292968. The company STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK is located at the address: RUE DE LA CONCORDE 44; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 663,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Geluidsopnames. Products created in STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK were not found.
The main activity of STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK is not available. You also can look at reviews of STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK, open positions, location of STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO TALKIE-O/THINK 'N TALK, employees, financial statistics.