LE COCHON D OR NV

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • LE COCHON D OR NV

Contactgegevens LE COCHON D OR NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE COCHON D OR NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE COCHON D OR NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Verheyden 87; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 523 05 99 (+32-02 523 05 99) 02 523 05 99 (+32-02 523 05 99)

Fax (fax): 02 523 99 90 (+32-02 523 99 90) 02 523 99 90 (+32-02 523 99 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE COCHON D OR NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE COCHON D OR NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE COCHON D OR NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE COCHON D OR NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE COCHON D OR NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE COCHON D OR NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE COCHON D OR NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE COCHON D OR NV
Products information LE COCHON D OR NV

BTW identificatienummer (tax): BE03960266113
Ondernemingsnummer: 3304107666
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 587,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Meat products - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Delicatessens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE COCHON D OR NV
(Get full report from official database of BE for LE COCHON D OR NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE COCHON D OR NV
Addition kinds of activities for LE COCHON D OR NV

072103. Gewasbeschermende diensten | Crop protecting services
24990801. Dowels, hout | Dowels, wood
32720800. Monumenten en graftekenaars, behalve terrazo | Monuments and grave markers, except terrazo
34290204. hangsloten | Padlocks
35699904. Brandwonden of wasmachines | Brake burnishing or washing machines
36690203. Pedestrian traffic control equipment | Pedestrian traffic control equipment
50460100. Bewaar armaturen en uitrustingsstukken | Store fixtures and display equipment
65419903. Titel zoek bedrijven | Title search companies
79910300. Oefenfaciliteiten | Exercise facilities
93110404. Financiën, belastingen en monetair beleid, lokale overheid | Finance, taxation, and monetary policy, local government

Werken bij LE COCHON D OR NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE COCHON D OR NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE COCHON D OR NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE COCHON D OR NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

  • Verkoop Dreamland Tongerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Accountmanager Keukens (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale medewerker is trots op zijn/haar eigen keuken-ontwerp. De nodige interesse en feeling met het maken van schetsen en grafische tekenprogramma’s.

  • Medewerker atelier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient CNC-machines voor de bewerking van profielen Montage en assemblage volgens plan Lassen en opslijpen van raam- en deurgehelen Lassen: MAG en TIG Afwerking: rubbers plaatsen, beslag plaatsen, … Metaalbewerken: plooien, tappen, boren, slijpen, … Verpakken voor vervoer naar de werk Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • HVAC Technieker - Opstarter M/V (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Voor onze afdeling Building Systems HVAC Geel zijn we op zoek naar een HVAC Technieker / Opstarter. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, controleren en opstarten van HVAC installaties. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: U controleert de installatie op de werven naar aanloop van de opstart: - Op basis van de geleverde informatie controleert u de technische installatie - U volgt mee de planning op met betrekking tot de opstart van de installatie - U controleert of de installatie is opgevuld tot de juiste druk, de expansievaten juist zijn ingesteld, … U begeleidt samen met de elektricien en een regeltechnieker de opstart van de HVAC installatie: - IO testen - Opstarten van installatie - Coördinatie tussen de techniekers op de werf Opvolging tijdens garantieperiode: - Nazorg en eventuele interventies op de installatie tijdens de garantieperiode Interesse in deze vacature? Solliciteer online via www.spiewerftaan.be Voor meer info: 014 56 20 10

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Staden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Student labo in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Voor een labo in Wevelgem kijken we uit naar een student om te werken in het voorbereidend labo: De taak van de Laborant Voorbereiding bestaat hoofdzakelijk uit het voorbereiden van de stalen die binnenkomen voor milieuonderzoek. Dit omvat: Extracties uitvoeren van bodemstalen m.b.v. ASE-toestel en Soxhlet-apparaat Waterextracties uitvoeren

  • student weekendwerk verkoop supermarkt (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de buurt zijn we op zoek naar werklustige jobstudenten die een handje willen helpen. Je kan ingeschakeld worden op verschillende afdelingen van de supermarkt (bakkerij-afdeling, non-food, food, groenten-en fruitafdeling, ...). Daarnaast ben je ook bereid om versterking te bieden aan de kassa.

  • Fotolasser/Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je bent vertrouwd met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd (plaatlassen, halfautomaat lassen, machinelassen, ...). Je kan zowel staal als roestvrij staal verwerken Je bent bereid om fysiek zware laswerken uit te voeren Je werkt in een 2-ploegensysteem Bedrijfsprofiel: Onze klant is al tientallen jaren een grote, internationale speler op vlak van apparaatbouw.

  • Interim Corporate Facility Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674234-inline.html?cid=Partner_VDAB This industrial leader in its sector with international activities, with corporate HQ in Walloon Brabant, is urgently looking for a self employed interim Corporate Facility Manager for a period of 3 to 6 months. The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van LE COCHON D OR NV in sociale netwerken
Look for responds of LE COCHON D OR NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE COCHON D OR NV. Laat een reactie achter voor LE COCHON D OR NV. LE COCHON D OR NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE COCHON D OR NV. Leave a respond for LE COCHON D OR NV. LE COCHON D OR NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE COCHON D OR NV op de google maps. Adres en contacten LE COCHON D OR NV
Location of LE COCHON D OR NV on the google maps. Address and contacts of LE COCHON D OR NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LE COCHON D OR NV LE COCHON D OR NV: V.D.D. ENTREPRISES SA | HENRICUS BAEYENS | AUTO-PROTECT | Salon d'Art (Le) | W & A Parket NV

Other related companies as LE COCHON D OR NV: V.D.D. ENTREPRISES SA | HENRICUS BAEYENS | AUTO-PROTECT | Salon d'Art (Le) | W & A Parket NV

LE COCHON D OR NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE COCHON D OR NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03960266113. Het bedrijf LE COCHON D OR NV bevindt zich op het adres: Rue Verheyden 87; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 587,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Delicatessens. Lijst met producten zijn Meat products - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van LE COCHON D OR NV is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE COCHON D OR NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE COCHON D OR NV, openstaande posities, locatie van LE COCHON D OR NV op de kaart.

LE COCHON D OR NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE COCHON D OR NV, company assigned to the tax number BE03960266113. The company LE COCHON D OR NV is located at the address: Rue Verheyden 87; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 587,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Delicatessens. List of products are Meat products - Mfg. & Whol..
The main activity of LE COCHON D OR NV is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LE COCHON D OR NV is not available. You also can look at reviews of LE COCHON D OR NV, open positions, location of LE COCHON D OR NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE COCHON D OR NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE COCHON D OR NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE COCHON D OR NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE COCHON D OR NV, employees, financial statistics.