W & A Parket NV

Contactgegevens W & A Parket NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W & A Parket NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

W & A Parket NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwevaart 210; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 05 77; 09 225 65 08 (+32-09 225 05 77; 09 225 65 08) 09 225 05 77; 09 225 65 08 (+32-09 225 05 77; 09 225 65 08)

Fax (fax): 09 223 20 18 (+32-09 223 20 18) 09 223 20 18 (+32-09 223 20 18)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W & A Parket NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W & A Parket NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W & A Parket NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W & A Parket NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W & A Parket NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W & A Parket NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W & A Parket NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W & A Parket NV
Products information W & A Parket NV

BTW identificatienummer (tax): BE05301971435
Ondernemingsnummer: 8808532714
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 884,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Parquets

Product categorie (product category): PARQUETS - REPAIR AND MAINTEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W & A Parket NV
(Get full report from official database of BE for W & A Parket NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor W & A Parket NV
Addition kinds of activities for W & A Parket NV

30890310. Goten (glasvezel versterkte), glasvezel of kunststof | Gutters (glass fiber reinforced), fiberglass or plastics
38230200. Instrumenten voor drukmeting, industrieel | Pressure measurement instruments, industrial
38250306. Energie meetapparatuur, elektrisch | Energy measuring equipment, electrical
39490403. Sneeuw skiën apparatuur en benodigdheden, behalve ski's | Snow skiing equipment and supplies, except skis
57129903. Juveniele meubels | Juvenile furniture
67199903. Zakenbedrijven | Public utility holding companies
73229900. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec
91210203. County commissaris | County commissioner

Werken bij W & A Parket NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W & A Parket NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W & A Parket NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W & A Parket NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Textiel Finishing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Milliken

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als Operator zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. • Inleggen van weefselrollen • Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine • Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijds onderhoud • Inscheren van de voorloper + doorhalen koord • Werken met bepaalde transacties in SAP • Invullen van kwaliteitsdocumenten • Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen • Noteren van alle productiefouten • Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... • Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Verkoper in tuin- en interieurmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in tuin- en interieurmeubilair, zijn we op zoek naar gedreven toonzaalverkoper met grote affiniteit voor tuinmeubelen en stijl (m/v). Jouw functie : Als toonzaalverkoper bezorg je al onze bezoekers een oprecht welkom-gevoel. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit. Naast verkopen met de glimlach, verwerk en registreer je de wekelijkse leveringen, zet je klantenbestellingen klaar, zorg je mee voor een verzorgde, klantvriendelijke winkelpresentatie Opvolgen en ontvangen van bestellingen en het opbellen van klanten zijn een wekelijkse taak.

  • Opérateur Administratif Scanning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ontvangst en verdeling van pakketten en documenten van verschillende leveranciers en klanten Brieven sortering volgens de instructies van de klanten. Analyse en interpretatie van documenten Voorbereiding van de documenten (nieten, plakken, uitsnijden,…) Scannen en indexering van de documenten Kwaliteitscontrole en gegevensvalidatie Ompakken van mappen of gescande documenten Archivering Codering en kennisgeving van statistieken Basisonderhoud van gebruikte werktuigen

  • Metaalarbeider (M/V) Stalen ramen en Deuren (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan goed lassen (halfautomaat). Je bent gemotiveerd Je hebt zin voor verantwoordelijkheid. je kan zelfstandig werken

  • Projectleider industriële reiniging (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: • Je maakt en volgt dossiers op en houdt hierbij rekening met de veiligheidsaspecten, tijdsduur, materialen, producten, kostprijs aantal werkkrachten… • Je motiveert alle betrokken medewerkers om de vooropgestelde doelstellingen te behalen • Je neemt deel aan werfvergaderingen en onderhoudt nauwe contacten met klanten en andere contractoren • Je overlegt met de aankoopdienst over de materialen, producten en diensten die aangekocht moeten worden • Je adviseert oplossingsgericht aan klanten, collega's en externe partijen, … • Je onderhoudt duurzame relaties met jouw klanten en benut alle mogelijkheden • Je werkt actief mee met aan de uitbouw van het VKM managementsysteem • Je rapporteert rechtstreeks aan het Afdelingshoofd Industriële Reiniging

  • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) met eigen wagen (DT) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met uw eigen auto. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden. Aantal uren is bespreekbaar.

  • Huishoudhulp in Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kieldrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent bakkerij (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Diest zijn wij nog op zoek naar een verkoper/verkoopster. Dit onder het statuut van flexi-job of jobstudent

  • Bandenmonteur met ervaring (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door auto's? Kan je snel werken en heb je reeds ervaring als bandenmonteur? Dan is dit DE ideale job voor jou! Voor onze klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar bandenmonteurs. Je takenpakket zal o.a. bestaat uit: -Het afhalen van oude banden aan personenwagens en nieuwe banden plaatsen -Winter- en zomerbanden wisselen -De klant helpen met vragen -...

  • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

  • Kok / Sous-chef (FLEXI) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een extra keukenmedewerker (kok / sous-chef) Je wordt de rechterhand van de chef. Volgende taken behoren tot het takenpakket: - bereiden van alle warme gerechten - dresseren en mooi afwerken van elk gerecht - helpen bij de mise-en-place - Bijstaan van de chef waar nodig

Zoek naar antwoorden van W & A Parket NV in sociale netwerken
Look for responds of W & A Parket NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor W & A Parket NV. Laat een reactie achter voor W & A Parket NV. W & A Parket NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W & A Parket NV. Leave a respond for W & A Parket NV. W & A Parket NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W & A Parket NV op de google maps. Adres en contacten W & A Parket NV
Location of W & A Parket NV on the google maps. Address and contacts of W & A Parket NV

Andere gerelateerde bedrijven als come W & A Parket NV W & A Parket NV: FLPROTEX NV | Kurniawan H | DESMET ELEKTRO | CRESPEL | Eco-Pal

Other related companies as W & A Parket NV: FLPROTEX NV | Kurniawan H | DESMET ELEKTRO | CRESPEL | Eco-Pal

W & A Parket NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W & A Parket NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05301971435. Het bedrijf W & A Parket NV bevindt zich op het adres: Nieuwevaart 210; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 884,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is PARQUETS - REPAIR AND MAINTEN. Lijst met producten zijn Parquets.
De hoofdactiviteit van W & A Parket NV is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W & A Parket NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W & A Parket NV, openstaande posities, locatie van W & A Parket NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

W & A Parket NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is W & A Parket NV, company assigned to the tax number BE05301971435. The company W & A Parket NV is located at the address: Nieuwevaart 210; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 884,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is PARQUETS - REPAIR AND MAINTEN. List of products are Parquets.
The main activity of W & A Parket NV is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of W & A Parket NV is not available. You also can look at reviews of W & A Parket NV, open positions, location of W & A Parket NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over W & A Parket NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W & A Parket NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W & A Parket NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W & A Parket NV, employees, financial statistics.