VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.

Contactgegevens VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDELEEUWENRUI 31; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32339364 32339364

Fax (fax): +32 (87) 672-83-41 +32 (87) 672-83-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLAGGENMAKERIJ DE WIT R."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLAGGENMAKERIJ DE WIT R."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLAGGENMAKERIJ DE WIT R., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLAGGENMAKERIJ DE WIT R., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.
Products information VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.

BTW identificatienummer (tax): BE02274688720
Ondernemingsnummer: 2724853515
Hoofdstad (capital): 443,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 396,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in VLAGGENMAKERIJ DE WIT R. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Decoratiestoffen and buitenhuistextiel Fab; Kleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.
(Get full report from official database of BE for VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.
Addition kinds of activities for VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.

2542. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
515301. Grains | Grains
829902. Educatieve diensten | Educational services
25150301. Stoelbedden | Chair beds
28699915. enzymen | Enzymes
59419909. Schaatsapparatuur | Skating equipment
80219901. Tandverzekeringsplan | Dental insurance plan

Werken bij VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker, Tienen, fulltime (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van brillenglazen en monturen zoeken we een allround technisch medewerker. Deze veelzijdige job bestaat voornamelijk uit: Tuinklussen Onderhoudswerken aan het gebouw Elektrische installaties onderhouden Opstellen en uitvoeren van periodieke onderhoudsschema's voor het machinepark Projectmatige klussen uitvoeren Verantwoordelijk voor orde en netheid in de voorraadruimte Herstellingen uitvoeren aan machines in functie van belangrijkheid.

  • Losse arbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend metaalverwerkingsbedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een losse arbeider. Dit om metalen platen en dergelijke, die op de band liggen, af te halen.

  • Magazijnier - Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ontvang je dagelijks goederen en maak je orders klaar Met de reachtruck verplaats je verschillende pakketten, groot en klein. Je bent verantwoordelijk voor orde en veiligheid op de werkvloer.

  • begeleider eklas voor kleuters (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op dinsdag tussen 16:00 en 17:00 aan kleuters tussen 4 en 6 in Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Magazijnier (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    In het magazijn voel je je als een vis in het water. Inkomende en uitgaande goederen worden dan ook met plezier door jou gecontroleerd. Het klaarzetten van bestellingen of het inpakken van producten? Jij draagt graag je steentje bij in het team. Je beschikt over de nodige drive zodat de klant tijdig kan genieten van zijn pakje.  Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is één van de grootste winkels in België voor elektrische materialen en verlichting. Dankzij hun grote voorraad beantwoorden zij direct aan alle particuliere, zakelijke en industriële elektriciteitsbehoeften. Particulier, elektricien, doe-het-zelver of architect? Iedereen is hier welkom!

  • CHAUFFEUR CE nationaal vervoer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRANSWEST

    Type: Vaste Job

    Chauffeur ce voor nationaal vervoer BENELUX

  • Starters! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Fidea

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdaging in een familiale sfeer? Werk je ook graag zaken af van A tot Z? Dan ben jij degene die we zoeken! Fidea is een groeiende verzekeringsmaatschappij die investeert in haar medewerkers. In onze vestigingen in Antwerpen en Braine – L’Alleud werken er momenteel zo’n 370 medewerkers. Voor de hoofdzetel in Antwerpen is Fidea op zoek naar startend talent uit eender welke Bachelor of Master studierichting. Je staat in voor het verzekeringsdossier van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor onze bemiddelaars. Je analyseert hun aanvraag en maakt een voorstel op. Je analyseert de mogelijke risico’s bij een verzekeringsvraag of analyseert een schadegeval. Je onderhoudt dagelijks contacten met bemiddelaars, verzekerden, experten, collega's van binnen- en buitendiensten, advocaten, andere verzekeraars en alle andere partijen die in een ongeval betrokken kunnen zijn. Antwerpen - bachelor - master - net afgestudeerd - starter - startersjob - schadebeheerder - onderschrijver - productiebeheerder - claims - verzekeringen - insurance - young graduate -

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

  • Gentis - Functional Analyst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors and for this position we are looking for a Functional Analyst that can join the company internally. Some of your responsibilities As a Functional Analyst you will interact with suppliers, internal stakeholders and business representatives. Thanks to strong analytical skills, you swiftly gain understanding of the business needs and clarify potential routes, anticipating on defined timelines and hurdles along the way You analyse and assess the impact of business and non-functional requirements you apply a structured business and functional analysis methodology You gather and centralize information and create the business, functional and process documentation where required You participate in the creation and/or execution of end-user trainings. Your experience 5 to 8 years professional experience in a similar role, analysing complex projects in parallel You are at least bilingual with a good understanding of the 3rd language (EN Fluent + NL/FR) and have the necessary business insight Thanks to your proven track record, you have a clear understanding of how to approach both business and functional analysis Proven track in implementation and integration projects Familiar with business modelling tools like, UML, BPM, .. Affinity with general technology concepts like API, SQL/Oracle, ... You combine your abstract reasoning skills & analytical capabilities with common sense. Details Location: Brussels area Duration: 6 months (extension possible)

  • flexi - horeca - Italiaans restaurant - loon bespreekbaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Onze klant is een Italiaans restaurant die op zoek is naar extra versterking. Jouw takenpakket: klanten verwelkomen bestellingen opnemen  drank & eten serveren aan tafel tafels afruimen en indekken Als flexi-job in dit Italiaans restaurant is het loon bespreekbaar, afhankelijk van jouw ervaring. De werkuren zijn onderling overeen te komen, maar het is wel belangrijk dat je minimum 1shift in het weekend kan werken. Sowieso werk je nooit op zondag. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een hip, modern Italiaans restaurant in het centrum van Waregem. Gezien het grote succes zijn zij op zoek naar een extra werkkracht.

Zoek naar antwoorden van VLAGGENMAKERIJ DE WIT R. in sociale netwerken
Look for responds of VLAGGENMAKERIJ DE WIT R. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.. Laat een reactie achter voor VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.. VLAGGENMAKERIJ DE WIT R. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.. Leave a respond for VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.. VLAGGENMAKERIJ DE WIT R. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLAGGENMAKERIJ DE WIT R. op de google maps. Adres en contacten VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.
Location of VLAGGENMAKERIJ DE WIT R. on the google maps. Address and contacts of VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.

Andere gerelateerde bedrijven als come VLAGGENMAKERIJ DE WIT R. VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.: Bouvy P | DELBECQUE (OPTIEK) | ANNICK HOLANS | E.P.C. | C.S.I. BVBA

Other related companies as VLAGGENMAKERIJ DE WIT R.: Bouvy P | DELBECQUE (OPTIEK) | ANNICK HOLANS | E.P.C. | C.S.I. BVBA

VLAGGENMAKERIJ DE WIT R. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLAGGENMAKERIJ DE WIT R., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02274688720. Het bedrijf VLAGGENMAKERIJ DE WIT R. bevindt zich op het adres: OUDELEEUWENRUI 31; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 443,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 396,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Decoratiestoffen and buitenhuistextiel Fab; Kleding. Producten gemaakt in VLAGGENMAKERIJ DE WIT R. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VLAGGENMAKERIJ DE WIT R. is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLAGGENMAKERIJ DE WIT R. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLAGGENMAKERIJ DE WIT R., openstaande posities, locatie van VLAGGENMAKERIJ DE WIT R. op de kaart.

VLAGGENMAKERIJ DE WIT R. is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLAGGENMAKERIJ DE WIT R., company assigned to the tax number BE02274688720. The company VLAGGENMAKERIJ DE WIT R. is located at the address: OUDELEEUWENRUI 31; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 443,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 396,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Decoratiestoffen and buitenhuistextiel Fab; Kleding. Products created in VLAGGENMAKERIJ DE WIT R. were not found.
The main activity of VLAGGENMAKERIJ DE WIT R. is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VLAGGENMAKERIJ DE WIT R. is not available. You also can look at reviews of VLAGGENMAKERIJ DE WIT R., open positions, location of VLAGGENMAKERIJ DE WIT R. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLAGGENMAKERIJ DE WIT R., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLAGGENMAKERIJ DE WIT R., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLAGGENMAKERIJ DE WIT R., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLAGGENMAKERIJ DE WIT R., employees, financial statistics.