DELBECQUE (OPTIEK)

Contactgegevens DELBECQUE (OPTIEK): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELBECQUE (OPTIEK): address, phone, fax, email, website, opening hours

DELBECQUE (OPTIEK)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zuidzandstraat 52; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 33 05 96 (+32-050 33 05 96) 050 33 05 96 (+32-050 33 05 96)

Fax (fax): 050 33 05 96 (+32-050 33 05 96) 050 33 05 96 (+32-050 33 05 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELBECQUE (OPTIEK): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELBECQUE (OPTIEK)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELBECQUE (OPTIEK)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELBECQUE (OPTIEK), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELBECQUE (OPTIEK). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELBECQUE (OPTIEK), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELBECQUE (OPTIEK). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELBECQUE (OPTIEK)
Products information DELBECQUE (OPTIEK)

BTW identificatienummer (tax): BE09979949951
Ondernemingsnummer: 1471862792
Hoofdstad (capital): 982,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Contact lenses

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELBECQUE (OPTIEK)
(Get full report from official database of BE for DELBECQUE (OPTIEK))

Aanvulling soorten activiteiten voor DELBECQUE (OPTIEK)
Addition kinds of activities for DELBECQUE (OPTIEK)

233700. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
357901. Mailing, letter handling en adressering machines | Mailing, letter handling, and addressing machines
931102. Openbare financiën en monetair beleid | Public finance and monetary policy
22210201. Kledingweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Dress fabrics, manmade fiber and silk
28349910. Tabletten, farmaceutisch | Tablets, pharmaceutical
34829906. Percussion caps, voor munitie van 30 mm. | Percussion caps, for ammunition of 30 mm. and below
34969904. Betonversterkende gaas en draad | Concrete reinforcing mesh and wire
35310401. Asfaltplant, inclusief gravelmixtype | Asphalt plant, including gravel-mix type
50740303. Loodgieterswerk van messingartikelen | Plumbers' brass goods and fittings

Werken bij DELBECQUE (OPTIEK): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELBECQUE (OPTIEK): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELBECQUE (OPTIEK). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELBECQUE (OPTIEK). Looking for open vacancies in other companies

  • CNC DRAAIER/FREEZER VOOR FAMILIEBEDRIJF AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw takenpakket: - Beoordelen van het productieproces - Aanpassingen maken in het CNC-programma - Instellen van de draaibanken - Lezen van technische tekeningen - Selecteren en instellen van de juiste gereedschappen - Product controle - Preventief onderhoud

  • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

  • Medewerker Strijkatelier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt ervan om je hemden, t-shirts en broeken telkens tot in detail te strijken. Je bent zelf gesteld op netheid en bedient klanten met een glimlach.

  • Onderhoudsmedewerker (student) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar studenten onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex. Je volgt het stockbeheer goed op. Je onderhoudt het schoonmaakmateriaal. Je volgt de poetsschema's correct op. Je bent verantwoordelijk voor het afsluiten van het complex.

  • Support assistant IT te Heusden Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je zal de technische binnendienst (service center) assisteren inzake volgende zaken: -Het helpen van klanten betreffende technische vragen via mail (incoming mail) en telefoon (incoming call). De meeste contacten zijn echter per mail. Klanten zijn IT distributeurs/IT installateurs en bedrijven. -Registreren van deze vragen in onze online help-desktool (e-Support); -E-Support opvolgen; -Testen van onze produkten; -Rapporten opstellen over e-Support, geteste produkten, gemelde kwaliteitsproblemen, ... (reporting system); -G-RMA: opvolging van defecte producten die binnenkomen voor reparatie nadat het service center eerst technische ondersteuning heeft geboden via mail of e-support;

  • magazijnier met zin voor administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor de controle van de laadkade, het voorbereiden van de klaarzetlijsten, het toewijzen en wijzigen van locaties en transfers. Je werkt 38 uur per week, waarvan één weekend op de twee. We zijn op zoek naar iemand die zich hierin herkent: • Je hebt enige ervaring. • Je bent dynamisch en steekt graag de handen uit de mouwen. • Je kan je goed organiseren en bent een teamplayer. • Je bent punctueel en klantvriendelijk. • Je bent stressbestendig. • Attest heftruck en/of rijbewijs type B is een plus. • Je bent flexibel, zowel naar takenpakket als naar uren. • Kennis van het Frans is noodzakelijk.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Junior Schadebeheerder BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote verzekeringsmaappij, zijn we op zoek naar een kandidaat. De verzekeringsmaatschappij ligt in Brussel. Uw functie : • In de functie van schadebeheerder BOAR – voornamelijk brand – sta je in voor een correcte afhandeling van de schadedossiers volgens de gestelde procedures ; • Je werkt de schades rechtstreeks af met onze klanten ; • Je benadert de verschillende partijen – zoals onze agentschappen, experten, advocaten en onze strategische verzekeringsmaatschappijen – op de meest klantvriendelijke manier waarbij je de interne afspraken respecteert.

  • Technical Division Manager (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Technical Divisie Manager leid je een multidisciplinair team van ongeveer 16 personen, samengesteld uit proces- en equipment ingenieurs en onderhoudstechniekers ter ondersteuning van de volcontinue productie. Je wordt verantwoordelijk voor 1 van de 6 divisies binnen de productieruimte (Fab). Je werk rechstreeks samen met andere teams om de performantie van de productielijn te ondersteunen en te verbeteren. Je rapporteert aan de Fab2 Maintenance & Engineering Manager. Tot je takenpakket behoort: Opvolgen van de performantie van de divisie op KPI’s en aansturen van “continuous improvement” projecten aan. Ontwikkelen van je team om te voldoen aan de huidige en de toekomstige verwachtingen van de divisie (trainingsnoden, ontwikkelingsplannen,...) Instaan voor veiligheid en 5S procedures Ondersteunen van het team bij het oplossen van complexe problemen op een creatieve en efficiënte manier. Organiseren van de dagelijkse onderhoud- en engineering activiteiten via een goede bezetting van techniekers over de shifts heen, o.a. ook door voor voldoende cross-training in je team te verzorgen. Ontplooien van een kosteffectief spare parts management. Verantwoordelijk voor diverse engineering projecten, zoals verbeteringen van line yield, beschikbaarheid van toestellen en processen, kostreductie en process-ontwikkeling. Initieert projecten in deze domeinen om de doelstellingen van de operations afdeling te ondersteunen.

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: ERWIN HIMPENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Operatoren buitendienst (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DEVLIEGER

    Type: Werfreserve

    In het kader van een verdere groeiambitie zijn wij dan ook op zoek naar een OPERATOR voor onze vestiging te KNOKKE-HEIST FUNCTIE: je staat in voor het uitvoeren van verschillende buitenproeven op werven bij onze klanten, zoals vervaardigen van proctors, uitvoeren van plaatproeven, uitvoeren van rioolinspekties met robotgestuurde camera en diepsonderingen Een interne opleiding is voorzien!

Zoek naar antwoorden van DELBECQUE (OPTIEK) in sociale netwerken
Look for responds of DELBECQUE (OPTIEK) in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELBECQUE (OPTIEK). Laat een reactie achter voor DELBECQUE (OPTIEK). DELBECQUE (OPTIEK) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELBECQUE (OPTIEK). Leave a respond for DELBECQUE (OPTIEK). DELBECQUE (OPTIEK) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELBECQUE (OPTIEK) op de google maps. Adres en contacten DELBECQUE (OPTIEK)
Location of DELBECQUE (OPTIEK) on the google maps. Address and contacts of DELBECQUE (OPTIEK)

Andere gerelateerde bedrijven als come DELBECQUE (OPTIEK) DELBECQUE (OPTIEK): FLJ. GILIS-COS NV | Depanet | GARAGE SELVAIS | RUDOLF PIOT | STOELZAET

Other related companies as DELBECQUE (OPTIEK): FLJ. GILIS-COS NV | Depanet | GARAGE SELVAIS | RUDOLF PIOT | STOELZAET

DELBECQUE (OPTIEK) is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELBECQUE (OPTIEK), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09979949951. Het bedrijf DELBECQUE (OPTIEK) bevindt zich op het adres: Zuidzandstraat 52; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 982,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 702,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opticians - Retail. Lijst met producten zijn Contact lenses.
De hoofdactiviteit van DELBECQUE (OPTIEK) is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELBECQUE (OPTIEK) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELBECQUE (OPTIEK), openstaande posities, locatie van DELBECQUE (OPTIEK) op de kaart.

DELBECQUE (OPTIEK) is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELBECQUE (OPTIEK), company assigned to the tax number BE09979949951. The company DELBECQUE (OPTIEK) is located at the address: Zuidzandstraat 52; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 982,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 702,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opticians - Retail. List of products are Contact lenses.
The main activity of DELBECQUE (OPTIEK) is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DELBECQUE (OPTIEK) is not available. You also can look at reviews of DELBECQUE (OPTIEK), open positions, location of DELBECQUE (OPTIEK) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELBECQUE (OPTIEK), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELBECQUE (OPTIEK), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELBECQUE (OPTIEK), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELBECQUE (OPTIEK), employees, financial statistics.