ARIMCO

Contactgegevens ARIMCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARIMCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARIMCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HARELBEEKSESTRAAT 82 B5; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56757460 (+32-56757460) 56757460 (+32-56757460)

Fax (fax): +32 (13) 827-88-24 +32 (13) 827-88-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARIMCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARIMCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARIMCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARIMCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARIMCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARIMCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARIMCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARIMCO
Products information ARIMCO

BTW identificatienummer (tax): BE05986419677
Ondernemingsnummer: 7344055175
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 743,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in ARIMCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Decoratiestoffen and buitenhuistextiel Fab; HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARIMCO
(Get full report from official database of BE for ARIMCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARIMCO
Addition kinds of activities for ARIMCO

354204. Spinning, spline rolling en wikkelmachines | Spinning, spline rolling, and winding machines
07230100. Veldgewassen, behalve contantkorrels, marktvoorbereidende diensten | Field crops, except cash grains, market preparation services
17999925. Petroleumopslagtanks, pompen en afvoer | Petroleum storage tanks, pumping and draining
22110103. Beddengoed, katoen | Bedspreads, cotton
23299903. Windbreakers: mannen, jongeren en jongens | Windbreakers: men's, youths', and boys'
35539911. Persen voor het maken van spaanplaat, hardboard, multiplex, enz. | Presses for making particleboard, hardboard, plywood, etc.
80719901. Ultrasone laboratorium | Ultrasound laboratory
92210200. Politiebescherming, regionaal | Police protection, regional
92290404. Openbare orde en veiligheid, lokale overheid | Public order and safety, local government
93110200. Openbare financiën en monetair beleid | Public finance and monetary policy

Werken bij ARIMCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARIMCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARIMCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARIMCO. Looking for open vacancies in other companies

  • Residentiële Elektriciens voor West-en/of Oost-Vlaanderen (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in elektrotechnieken, zijn wij wegens een uitbreiding op zoek naar gemotiveerde elektriciens (m/v)! Het bedrijf is zowel actief binnen de residentiële als industriële sector. We gaan op zoek naar zowel industriële als residentiële elektriciens. Zowel ervaren als iets minder ervaren mensen komen bij ons in aanmerking. Je wordt in ploegen van twee (één ervaren en één minder ervaren) de weg opgestuurd. Je vertrekt van thuis uit naar de werf met een bedrijfswagen of wordt opgepikt door je collega. Het is dus niet nodig om dagelijks naar kantoor te komen.

  • Verkoper Winkelbediende - fashion (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ambitieuze verkoper m/v? Wens jij te werken in Nieuwpoort? Hou je van stijlvolle kledij en volg je de laatste mode op de voet? Dan hebben wij een job voor jou! Als verkoper m/v in een casual, maar klassevolle kledingzaak in Nieuwpoort sta jij in voor de verkoop van kledij. Je benadert de klant op het juiste moment om zijn /haar behoeften te achterhalen. Je informeert en geeft advies aan de klant. Je rekent correct af aan de kassa. Je zorgt dat de winkel netjes ligt.

  • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

  • Spelhost dinerspellen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

  • CNC machine insteller (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen van metaalverwerkingmachines zoals: Plooiautomaat Lasautomaat Richtmachine ... Je staat in voor de optimale inzetbaarheid van de machines: Je analyseert knelpunten, stelt verbeterpunten voor en en zorgt voor de uitvoering. Je werkt in overleg met de afdelingverantwoordelijke

  • Account Manager Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: BSC

    Type: Vaste Job

    Als account manager heb je een afwisselende en uitdagende job. Je benadert de markt proactief door middel van prospectie naar nieuwe projecten & het bezoeken van studiebureaus en installateurs. Lange termijn relaties opbouwen is een must.

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

  • Instrumentist - verpleegkundige (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: KLINIEK BEAUCARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige in privékliniek voor plastische chirurgie, die zowel instrumenteert bij chirurg, omloop is als pre- en postoperatief patiënten begleidt. Mogelijkheid om te werken op zelfstandige basis.

  • Zelfst. ondernemers in de dienstensector gezocht (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GDS & CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door het groeiende succes zijn we op zoek naar ondernemers op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep. Je helpt mensen besparen op hun maandelijkse facturen. Je vergelijkt de huidige facturen van de klant met het zeer competitieve aanbod van onze partners en sluit zo de contracten af. Je krijgt hiervoor een officiële licentie als verdeler van enkele grote spelers in de markt. Je bezoekt zowel particuliere klanten als zelfstandigen. Door ons uniek referentieprogramma kom je automatisch bij nieuwe klanten terecht, dus koude prospectie is niet noodzakelijk. Je krijgt de nodige opleiding en begeleiding door een ervaren expert. Plaats van samenkomst en meteen ook onze uitvalsbasis is de Ghelamco Arena.

  • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE COQISSERIE

    Type: Flexijob

    Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

Zoek naar antwoorden van ARIMCO in sociale netwerken
Look for responds of ARIMCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARIMCO. Laat een reactie achter voor ARIMCO. ARIMCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARIMCO. Leave a respond for ARIMCO. ARIMCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARIMCO op de google maps. Adres en contacten ARIMCO
Location of ARIMCO on the google maps. Address and contacts of ARIMCO

Andere gerelateerde bedrijven als come ARIMCO ARIMCO: CERCLE COL. REBECQUOISE | Coucke Paul | REMI VAN POUCKE | Cebedeau ASBL | DEMUYNCK

Other related companies as ARIMCO: CERCLE COL. REBECQUOISE | Coucke Paul | REMI VAN POUCKE | Cebedeau ASBL | DEMUYNCK

ARIMCO is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARIMCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05986419677. Het bedrijf ARIMCO bevindt zich op het adres: HARELBEEKSESTRAAT 82 B5; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 743,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Decoratiestoffen and buitenhuistextiel Fab; HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in ARIMCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARIMCO is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARIMCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARIMCO, openstaande posities, locatie van ARIMCO op de kaart.

ARIMCO is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARIMCO, company assigned to the tax number BE05986419677. The company ARIMCO is located at the address: HARELBEEKSESTRAAT 82 B5; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 743,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Decoratiestoffen and buitenhuistextiel Fab; HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in ARIMCO were not found.
The main activity of ARIMCO is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ARIMCO is not available. You also can look at reviews of ARIMCO, open positions, location of ARIMCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARIMCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARIMCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARIMCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARIMCO, employees, financial statistics.