Cebedeau ASBL

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Cebedeau ASBL
Private companiesCoal Mining • Cebedeau ASBL

Contactgegevens Cebedeau ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cebedeau ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cebedeau ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Armand Stévart 2; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 252 12 33; 04 252 38 65 (+32-04 252 12 33; 04 252 38 65) 04 252 12 33; 04 252 38 65 (+32-04 252 12 33; 04 252 38 65)

Fax (fax): 04 254 03 63 (+32-04 254 03 63) 04 254 03 63 (+32-04 254 03 63)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cebedeau ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cebedeau ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cebedeau ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cebedeau ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cebedeau ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cebedeau ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cebedeau ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cebedeau ASBL
Products information Cebedeau ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE08833801269
Ondernemingsnummer: 8406158447
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 251,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Cebedeau ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Water purification

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cebedeau ASBL
(Get full report from official database of BE for Cebedeau ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cebedeau ASBL
Addition kinds of activities for Cebedeau ASBL

22119915. Ginghams | Ginghams
35420500. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
38410100. Oogheelkundige instrumenten en apparaten | Ophthalmic instruments and apparatus
38619907. Stereopticons | Stereopticons
39449913. Schommelende paarden | Rocking horses
79990303. Squashclub, niet-lidmaatschap | Squash club, non-membership
92220100. Vervolgende partijen | Prosecuting parties

Werken bij Cebedeau ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cebedeau ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cebedeau ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cebedeau ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoperator M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever is een familiebedrijf gevestigd in Lanaken. Het is een leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelen en rubbercompounds. Met belangrijke afnemers in diverse sectoren waaronder de elektriciteitssector, de automotive- en machinebouwindustrie, worden hun producten toegeleverd aan bedrijven over heel de wereld.

  • Chauffeur CE (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als distributiechauffeur : ? Verzorg je de leveringen op de afgesproken leverpunten van de klanten. ? Je kijkt er op toe dat het zorgvuldig inladen afleveren en uitladen gebeurt volgens de gestelde kwaliteitsnormen. ? Naast het rijgebeuren ben je eveneens verantwoordelijk voor het zorgvuldig invullen van o.a. rijopdrachten en administratieve formaliteiten. ? Bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. ? Word je soms ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen. ? Ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig. (pluspunt) ? Controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig. ? Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. ? Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. ? Start je de werkdag tussen 3u en 6u (bespreekbaar).

  • Customer Service (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor DHL te Opglabbeek zijn we op zoek naar meewerkende supervisor customer service. Je zal voltijds werken in daguren. Taken: Je bent verantwoordlijk voor het correct aannemen van transportorders en pro-actief opvolgen van het verdere verloop van de zendigen Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat ze snel en adequaat worden opgelost Je focust en speelt proactief in op behoeften van de klant. Je streeft een optimale klanttevredenheid na en bouwt een toegewezen klantenportefeuille verder uit Je verzorgt klantenrapportages conform afspraken met de klant om continue verbetering en tijdige detectie van problemen na te streven Je rapporteert aan de manager customer service

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • Huishoudhelden regio Jabbeke (8490) gewenst! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Poetshulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Uikhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UIKHOVEN)

    Regio: UIKHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent schoonmaak Herfstvakantie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor het ziekenhuis zijn we op zoek naar jobstudenten in de schoonmaak. Dit zowel voor de campussen in Roeselare als in Menen. Belangrijk is dat je meerdere dagen beschikbaar bent in de vakantie.

  • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

  • Winkelmedewerker (m/v) voor supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe supermarkt in Borgloon zijn wij op zoek naar een aantal medewerkers. We zoeken een jobstudent voor allround medewerker, je helpt dus waar nodig. Je bent idealiter tijdens het weekend beschikbaar maar ook een aantal dagen door de week. Je werkt dus niet enkel tijdens de vakantieperioden maar ook tijdens het schooljaar. We zoeken een medewerker voor aan de traiteurafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, bereiden van gerecht, inpakken van kant-en klare maaltijden, bediening van vlees. We zoeken een verantwoordelijke voor aan groenten-en fruit afdeling. Je bent m.a.w. zelfstandig verantwoordelijk voor deze afdeling. Je houd de voorraad in de gaten, plaatst bestellingen indien nodig en houd de gehele afdeling netjes. Interesse in een functie? Mail jouw cv dan naar [email protected]

  • Software developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PVS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een grondige kennis van het objectgerichte paradigma in meerdere programmeertalen. Binnen het bedrijf gebruiken we vooral JavaScript ( en supersets als TypeScript, Angular, Ionic ...) maar ook Java, C#, C, C++, Visual basic en Python komen aan bod. Kennis van NodeJS, Linux, Android en iOS strekken tot aanbeveling. Voeling met alles wat audio aangaat is uiteraard ook een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van Cebedeau ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Cebedeau ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cebedeau ASBL. Laat een reactie achter voor Cebedeau ASBL. Cebedeau ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cebedeau ASBL. Leave a respond for Cebedeau ASBL. Cebedeau ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cebedeau ASBL op de google maps. Adres en contacten Cebedeau ASBL
Location of Cebedeau ASBL on the google maps. Address and contacts of Cebedeau ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Cebedeau ASBL Cebedeau ASBL: Perfect Home BVBA | DOMINICUS BIERMANS | DAGCENTRUM DE MARBOL | ECOLE FOND. COMMUNALE | GARDEN CENTER

Other related companies as Cebedeau ASBL: Perfect Home BVBA | DOMINICUS BIERMANS | DAGCENTRUM DE MARBOL | ECOLE FOND. COMMUNALE | GARDEN CENTER

Cebedeau ASBL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cebedeau ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08833801269. Het bedrijf Cebedeau ASBL bevindt zich op het adres: Rue Armand Stévart 2; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 251,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Water purification. Producten gemaakt in Cebedeau ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cebedeau ASBL is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cebedeau ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cebedeau ASBL, openstaande posities, locatie van Cebedeau ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cebedeau ASBL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cebedeau ASBL, company assigned to the tax number BE08833801269. The company Cebedeau ASBL is located at the address: Rue Armand Stévart 2; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 251,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Water purification. Products created in Cebedeau ASBL were not found.
The main activity of Cebedeau ASBL is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cebedeau ASBL is not available. You also can look at reviews of Cebedeau ASBL, open positions, location of Cebedeau ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cebedeau ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cebedeau ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cebedeau ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cebedeau ASBL, employees, financial statistics.