Walcome SPRL

Contactgegevens Walcome SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Walcome SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Walcome SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Aubépines 35; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 375 60 63 (+32-02 375 60 63) 02 375 60 63 (+32-02 375 60 63)

Fax (fax): +32 (3) 928-27-40 +32 (3) 928-27-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Walcome SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Walcome SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Walcome SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Walcome SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Walcome SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Walcome SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Walcome SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Walcome SPRL
Products information Walcome SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07031768798
Ondernemingsnummer: 1127441406
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 134,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Walcome SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Walcome SPRL
(Get full report from official database of BE for Walcome SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Walcome SPRL
Addition kinds of activities for Walcome SPRL

206102. Vloeibare rietsuikerproducten, behalve raffinage | Liquid cane sugar products, except refining
651201. Commerciële en industriële bouw operatie | Commercial and industrial building operation
23610100. Meisjes en kinderblouses en shirts | Girls' and children's blouses and shirts
25110102. Beddengoed: hout | Bedside stands: wood
34919910. Waterwerkkleppen | Water works valves
36210105. Frequentie omzetters (elektrische generatoren) | Frequency converters (electric generators)
38230302. Fluidische apparaten, circuits en systemen voor procescontrole | Fluidic devices, circuits, and systems for process control
48220201. Cablegram service | Cablegram service

Werken bij Walcome SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Walcome SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Walcome SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Walcome SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE bouwmachines (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Halle zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE die bouwmachines zoals kranen, grondverzetmachines, compressoren en derg naar werven brengt in de regio Vlaams Brabant en Brussel. 's morgens of 's avonds laad u de vrachtwagen in de volgorde van de leveringen. U bent stressbestendig wanneer u de vrachtwagen moet lossen op drukke plaatsen in Brussel. Uurrooster: beginnen tussen 4 en 6u 'ochtends.

  • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

    Regio: NETHEN

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student Administratie Douane (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Gent-Zeehaven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student om aan de slag te gaan binnen de logistiek sector. Je volgt een studierichting waarbij je een administratieve duizendpoot bent en office-programma's, planning en dossierbeheer jouw sterktes zijn. Je kan werken van juni tot september. Hieronder het takenpakket in detail: · Je maakt douanedossiers aan in eigen douaneprogramma en drukt deze af · Je geeft elk artikel in Excel in en voert per artikel de juiste prijsberekening door. · Je maakt draaitabellen op in Excel op basis van de uitgaande goederen · Je sorteert de facturen per goed en per eenheidsprijs · Je ondersteunt je leidinggevende in allerlei administratieve taken.

  • Elektricien (m/v) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de technische support.  Je zorgt voor de geplande onderhoudswerken en de nodige herstellingswerken.  Je stelt een diagnose bij stoornis.  Je behoudt de energieproductie op peil.

  • Jobstudent 17+ Flying Tiger Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Flying Tiger zijn we op zoek naar verschillende gemotiveerde jobstudenten (weekend + herfst- en kerstvakantie) voor hun shop in Oostende. Deze winkel is onderdeel van een Deense Retail-keten en biedt een ruim assortiment aan van woonartikelen, bureau-artikelen, schoolgerief en speelgoed. Jouw primaire taak is om de beste service te bieden aan de klanten. Je zorgt er mee voor dat de winkel er steeds aantrekkelijk uitziet en je doet de kassa.

  • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: THINFACTORY

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BERCHEM (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • FREELANCE STUDIECOACH RECHT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen en dit op kantoor te Kortrijk. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die boekhouden wil komen geven aan studenten van de derde graad middelbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

  • Mystery shoppers gezocht (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

Zoek naar antwoorden van Walcome SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Walcome SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Walcome SPRL. Laat een reactie achter voor Walcome SPRL. Walcome SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Walcome SPRL. Leave a respond for Walcome SPRL. Walcome SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Walcome SPRL op de google maps. Adres en contacten Walcome SPRL
Location of Walcome SPRL on the google maps. Address and contacts of Walcome SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Walcome SPRL Walcome SPRL: DE KROON CV | Codex-D.Pieters | Givvit | CONIL SEBASTIEN | Bellehuys

Other related companies as Walcome SPRL: DE KROON CV | Codex-D.Pieters | Givvit | CONIL SEBASTIEN | Bellehuys

Walcome SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Walcome SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07031768798. Het bedrijf Walcome SPRL bevindt zich op het adres: Avenue des Aubépines 35; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 134,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Data processing - Software. Producten gemaakt in Walcome SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Walcome SPRL is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Walcome SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Walcome SPRL, openstaande posities, locatie van Walcome SPRL op de kaart.

Walcome SPRL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Walcome SPRL, company assigned to the tax number BE07031768798. The company Walcome SPRL is located at the address: Avenue des Aubépines 35; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 134,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Data processing - Software. Products created in Walcome SPRL were not found.
The main activity of Walcome SPRL is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Walcome SPRL is not available. You also can look at reviews of Walcome SPRL, open positions, location of Walcome SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Walcome SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Walcome SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Walcome SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Walcome SPRL, employees, financial statistics.