CONIL SEBASTIEN

Contactgegevens CONIL SEBASTIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONIL SEBASTIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONIL SEBASTIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Vauban 61 Box 11; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 58 35 71 (+32-081 58 35 71) 081 58 35 71 (+32-081 58 35 71)

Fax (fax): 081 58 35 72 (+32-081 58 35 72) 081 58 35 72 (+32-081 58 35 72)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONIL SEBASTIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONIL SEBASTIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONIL SEBASTIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONIL SEBASTIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONIL SEBASTIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONIL SEBASTIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONIL SEBASTIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONIL SEBASTIEN
Products information CONIL SEBASTIEN

BTW identificatienummer (tax): BE03501586914
Ondernemingsnummer: 1836883544
Hoofdstad (capital): 446,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in CONIL SEBASTIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landscape architects

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONIL SEBASTIEN
(Get full report from official database of BE for CONIL SEBASTIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONIL SEBASTIEN
Addition kinds of activities for CONIL SEBASTIEN

017100. Bessengewassen | Berry crops
103101. Loodertsmijnen | Lead ores mining
20460106. Aardappelzetmeel | Potato starch
26570000. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
32649904. Knoppen, porselein | Knobs, porcelain
34690303. Gefiltreerd, behalve loodgietersartikelen: porselein | Enameled ware, except plumbers' supplies: porcelain
35199901. Gasmotor herbouwen | Gas engine rebuilding
39310123. Synthesizers, muziek | Synthesizers, music
59320101. Meubelen, tweedehands | Furniture, secondhand

Werken bij CONIL SEBASTIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONIL SEBASTIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONIL SEBASTIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONIL SEBASTIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Groupleader (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAIKIN Europe NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je wordt verantwoordelijk voor een team van operatoren en tot je voornaamste taken Zorgen voor een vlot verloop van de werkzaamheden binnen jouw team. Opleiding geven aan nieuwe medewerkers on the job. De werksfeer in je afdeling goed houden. De werkverdeling en personeelsplanning uitvoeren en communiceren. De kwaliteit en het rendement opvolgen en bijsturen waar nodig. De veiligheid van je mensen en de orde/netheid van de werk zone bewaken. Continu verbeteren (Kaizen) van de werkmethodes en bedrijfsprocessen. Je werkt nauw samen met je eigen team en met de andere groupleaders. Je rapporteert rechtstreeks aan de Production Supervisors.

  • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Nauwkeurige bobijnopzetter gevraagd (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job in de textielsector? Lees snel verder! Voor een klant in Ronse zijn wij op zoek naar bobijnopzetters. - Je monteert/demonteert bobijnen van het bobijnrek. - Je verwijdert slechte bobijnen. - Je ruimt je werkplek op - Je Knoopt/lijmt bobijnen

  • All-Round Bediende. (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een All-Round Bediende met een sterke persoonlijkheid en een Junior ervaring. Jouw takenpakket: Je bouwt via telefonische en elektronische contacten een solide vertrouwensrelatie op met de klanten. Je staat garant voor een perfecte serviceverlening en behandelt inkomende aanvragen van klanten. Je vormt een hecht team met de vertegenwoordigers en de interne calculators en ondersteunt hun met de sales activiteiten: opvolging lopende projecten, offertes, leads, Je staat in voor retourzendingen, klachten, controle van de bestellingen...

  • Huishoudhulp 13u/week (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudenten winkelverkoop (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen te groot-Menen zijn wij op zoek naar een jobstudenten die de woensdag of in het weekend wensen te werken. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het aanvullen van de rekken, aan de kassa staan en klantenadvies verlenen indien nodig. Spreek jij zowel Frans als Nederlands en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een dynamisch bedrijf en een tof team.

  • Stagiaire Jobadviseur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de screening en interviews van potentiële kandidaten. Je helpt mee met de verwerking van de administratie en je volgt je eigen dossiers op.

  • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Studentenjob

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

  • Jobstudent (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • STUDENT: Sinterklaas + helpers (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Sint-Pieters-Leeuw en Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die op 11 november willen helpen op een Sinterklaas-event. Sint-Pieters-Leeuw: 1 Sinterklaas en 2 helpers Groot-Bijgaarden: 1 Sinterklaas en 2 helpers Taken: - kindjes ontvangen en animeren - geschenkjes uitdelen - spelletjes spelen met de kindjes

  • Someone with knowledge of the Canadian Language (French & English) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of "Canadian English" and "Canadian French". The job requires to do data quality checks in these languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Ploegbazen HVAC (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAENINCK & DEWEERDT

    Type: Werfreserve

    Je bent als ploegbaas HVAC verantwoordelijk voor de opvolging van het volledige HVAC-project op de werf. Je zorgt ervoor dat alle materialen die nodig zijn aanwezig zijn op de werf. Je stuurt een groep monteurs aan.

Zoek naar antwoorden van CONIL SEBASTIEN in sociale netwerken
Look for responds of CONIL SEBASTIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONIL SEBASTIEN. Laat een reactie achter voor CONIL SEBASTIEN. CONIL SEBASTIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONIL SEBASTIEN. Leave a respond for CONIL SEBASTIEN. CONIL SEBASTIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONIL SEBASTIEN op de google maps. Adres en contacten CONIL SEBASTIEN
Location of CONIL SEBASTIEN on the google maps. Address and contacts of CONIL SEBASTIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CONIL SEBASTIEN CONIL SEBASTIEN: McCain Foods Belgium NV | THOONEN | T OP | RISK INSURANCE SERV. KEES | De Chalet

Other related companies as CONIL SEBASTIEN: McCain Foods Belgium NV | THOONEN | T OP | RISK INSURANCE SERV. KEES | De Chalet

CONIL SEBASTIEN is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONIL SEBASTIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03501586914. Het bedrijf CONIL SEBASTIEN bevindt zich op het adres: Avenue Vauban 61 Box 11; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 446,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 732,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Landscape architects. Producten gemaakt in CONIL SEBASTIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONIL SEBASTIEN is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONIL SEBASTIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONIL SEBASTIEN, openstaande posities, locatie van CONIL SEBASTIEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CONIL SEBASTIEN is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONIL SEBASTIEN, company assigned to the tax number BE03501586914. The company CONIL SEBASTIEN is located at the address: Avenue Vauban 61 Box 11; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 446,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 732,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Landscape architects. Products created in CONIL SEBASTIEN were not found.
The main activity of CONIL SEBASTIEN is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CONIL SEBASTIEN is not available. You also can look at reviews of CONIL SEBASTIEN, open positions, location of CONIL SEBASTIEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONIL SEBASTIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONIL SEBASTIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONIL SEBASTIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONIL SEBASTIEN, employees, financial statistics.