RS-Data BVBA

Contactgegevens RS-Data BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RS-Data BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RS-Data BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Onze-Lieve-Vrouw ten Steenstraat 1; 3300; Tienen, België

Telefoon (phone): 016 82 07 12 (+32-016 82 07 12) 016 82 07 12 (+32-016 82 07 12)

Fax (fax): 016 82 16 64 (+32-016 82 16 64) 016 82 16 64 (+32-016 82 16 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RS-Data BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RS-Data BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RS-Data BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RS-Data BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RS-Data BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RS-Data BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RS-Data BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RS-Data BVBA
Products information RS-Data BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08009826660
Ondernemingsnummer: 7872222900
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 156,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in RS-Data BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RS-Data BVBA
(Get full report from official database of BE for RS-Data BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RS-Data BVBA
Addition kinds of activities for RS-Data BVBA

3085. Kunststof flessen | Plastics bottles
228200. Gooiende en kronkelende molens | Throwing and winding mills
34449911. Stokken en balken, plaatwerk | Studs and joists, sheet metal
35440202. Lasposities (jiggen) | Welding positioners (jigs)
38299923. Trillingsmeters, analysatoren en kalibratoren | Vibration meters, analyzers, and calibrators
73590100. Verhuur van huishoudelijke schoonmaak- en onderhoudsmiddelen | Home cleaning and maintenance equipment rental services
79999913. Slot-car racebaan | Slot-car race track

Werken bij RS-Data BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RS-Data BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RS-Data BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RS-Data BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenkraanmachinist (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als kraanmachinist? Lees dan zeker verder! Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit met moderne graafkranen. Daarnaast zorg je in een ploeg van 2 a 3 collega's voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Ook zal je een grote verantwoordelijkheid dragen wat betreft de publieke veiligheid.

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Stikster/stikker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als stikster ben je verantwoordelijk voor het stikken van de gordijnen. Je voert deze taak uit op diverse industriële machines.

  • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

  • Orderpicker vaste ploeg naar keuze (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het klaarzetten van bestellingen voor grootwarenhuizen. U werkt daarvoor met een BT en voicepicksysteem of scanner (worden beide aangeleerd) - ophalen van goederen - verdeling van de goederen - stapelen goederen

  • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Figurant HALLOWEEN FIESTA MORTAL 2018 (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Bellewaerde

    Type: Vaste Job

    FIGURANT HALLOWEEN FIESTA MORTAL 2018 Vanaf halverwege oktober verandert Bellewaerde terug in een fantastische feestcocktail van angstwekkende attracties en schrikwekkende Halloween Specials wanneer Don Eduardo de los Muertos en zijn kompanen het park onveilig maken. Om de bezoekers een griezelig plezante Halloweenbeleving te bezorgen zijn er extra spookhuizen en scarezones in het park. Voor het Halloween Event 2018 rekruteert Bellewaerde scary medewerkers voor de Halloween animatie in het park. Als HALLOWEEN FIGURANT verzorg je de animatie in de spookhuizen en scarezones in het park. Met jouw enthousiasme en inlevingsvermogen kruip je probleemloos in één van de Halloween personages en draag je bij aan de Halloweenbeleving van onze bezoekers. Ben je minimum 17 jaar, flexibel qua uurrooster en beschik je over voldoende inlevingsvermogen? Dan is dit beslist iets voor jou! Animatie- of acteervaring is een pluspunt. Regie en kostuums worden voorzien door Bellewaerde. Je bent flexibel en bereid te werken tijdens het weekend. Je bent beschikbaar tijdens de Halloweenperiode, nl. tijdens de weekends van 13 & 14 oktober, 20 & 21 oktober en van 26 oktober tem 4 november. Op Halloween nocturnes (20, 27 en 31 oktober en op 1, 2 & 3 november) is het park open tot 22u. Halloween KNT gaat door op vrijdag 19 en 26 oktober van 18u tot 23u. Je maakt deel uit van een unieke omgeving en sfeer! Uiteraard word je vergoed voor je prestaties inclusief woon-werkvergoeding. Interesse? Waag je kans en klik op 'solliciteer' om je aan te melden. Voeg een filmpje toe om je sollicitatie extra in de verf te zetten! Wij houden je dan verder op de hoogte van de auditie-data (augustus/september 2018).

  • TECHNIEKER - MECHANIEKER - MEDEWERKER ONDERHOUD VAN MACHINES EN VOERTUIGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Signco

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het herstellen van onze stroomgroepen (zowel benzine en diesel) machines en voertuigen, dit zowel in onze garage/magazijn als op de werven. Je hebt kennis van diesel- en bezinemotoren, auto-electro, e.d Je houdt de werkplaats netjes op orde en je zorgt ervoor dat alle geleverde materialen netjes gestockeerd zijn.

  • PRODUCTIEPLANNER BOUWSECTOR (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Als PRODUCTIEPLANNER ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PLANNER (m/v).   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 56 50 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • FLEXI Verko(o)p(st)er/workshopbegeleid(st)er ZAHIA MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ZAHIA

    Type: Flexijob

    Functie: - je helpt in het dagelijks reilen en zeilen van de winkel in Mechelen - je ontvangt de klanten en adviseert hen op een persoonlijke en vriendelijke manier - je rondt zelfstandig de verkoop af en bedient de kassa - je wordt ingeschakeld bij het herstellen en maken van juwelen op bestelling - je assisteert bij de workshops, na je opleiding geef je zelf workshops - je verwerkt leveringen en houdt de winkel netjes

Zoek naar antwoorden van RS-Data BVBA in sociale netwerken
Look for responds of RS-Data BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RS-Data BVBA. Laat een reactie achter voor RS-Data BVBA. RS-Data BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RS-Data BVBA. Leave a respond for RS-Data BVBA. RS-Data BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RS-Data BVBA op de google maps. Adres en contacten RS-Data BVBA
Location of RS-Data BVBA on the google maps. Address and contacts of RS-Data BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come RS-Data BVBA RS-Data BVBA: K. WIT-STER BEVERST | MARIE-CLAIRE | Anais | CATALOGUE BERNARD | PHARMACIE DU PEUPLE

Other related companies as RS-Data BVBA: K. WIT-STER BEVERST | MARIE-CLAIRE | Anais | CATALOGUE BERNARD | PHARMACIE DU PEUPLE

RS-Data BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RS-Data BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08009826660. Het bedrijf RS-Data BVBA bevindt zich op het adres: Onze-Lieve-Vrouw ten Steenstraat 1; 3300; Tienen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 156,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Software. Producten gemaakt in RS-Data BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RS-Data BVBA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RS-Data BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RS-Data BVBA, openstaande posities, locatie van RS-Data BVBA op de kaart.

RS-Data BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is RS-Data BVBA, company assigned to the tax number BE08009826660. The company RS-Data BVBA is located at the address: Onze-Lieve-Vrouw ten Steenstraat 1; 3300; Tienen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 156,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Software. Products created in RS-Data BVBA were not found.
The main activity of RS-Data BVBA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RS-Data BVBA is not available. You also can look at reviews of RS-Data BVBA, open positions, location of RS-Data BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RS-Data BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RS-Data BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RS-Data BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RS-Data BVBA, employees, financial statistics.