GML Soft

Contactgegevens GML Soft: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GML Soft: address, phone, fax, email, website, opening hours

GML Soft

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Godtschalkstraat 12; 8958; Heuvelland (Loker), België

Telefoon (phone): 057 44 55 43 (+32-057 44 55 43) 057 44 55 43 (+32-057 44 55 43)

Fax (fax): 057 44 86 36 (+32-057 44 86 36) 057 44 86 36 (+32-057 44 86 36)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GML Soft: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GML Soft"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GML Soft"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GML Soft, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GML Soft. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GML Soft, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GML Soft. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GML Soft
Products information GML Soft

BTW identificatienummer (tax): BE06144073486
Ondernemingsnummer: 3720214843
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in GML Soft zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GML Soft
(Get full report from official database of BE for GML Soft)

Aanvulling soorten activiteiten voor GML Soft
Addition kinds of activities for GML Soft

24990202. Last sole patronen | Last sole patterns
28191101. Ammoniumchloride, hydroxide en molybdaat | Ammonium chloride, hydroxide, and molybdate
28650106. Biologische vlekken | Biological stains
30690202. Deurmatten, rubber | Door mats, rubber
50330102. Vilt, geterd | Felts, tarred
50910701. Boten accessoires en onderdelen | Boat accessories and parts
51999903. Aas, vissen | Bait, fishing
79220304. Spelen, weg- en aandelenbedrijven | Plays, road and stock companies
80629902. Ziekenhuis, med school aangesloten bij verpleegkunde en verblijf | Hospital, med school affiliated with nursing and residency
86219905. Ingenieursvereniging | Engineering association

Werken bij GML Soft: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GML Soft: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GML Soft. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GML Soft. Looking for open vacancies in other companies

  • General Ledger Accountant - medische sector - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een General Ledger Accountant (m/v) die een leuke uitdaging wil aangaan bij een multinational in Berchem. Dit uitzendproject loopt al zeker tot februari 2019. Onze klant is wereldwijd marktleider in de medische sector en maakt deel uit van een grote internationale groep. Je komt terecht in een gemoedelijke en aangename werkomgeving in het kantoor te Berchem. Als General Ledger Accountant sta je in voor volgende zaken: Je verricht diverse boekingen Je volgt balans- en resultatenrekeningen op Je verzorgt de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting Je staat in voor de financiële rapportering Je bent contactpersoon voor diverse business units Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Comm medewerker binnendienst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten: grote IT-spelers zoals bijvoorbeeld Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie, en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties, en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. De bedrijven die wij voor onze klanten benaderen zitten aan de top van de markt en daarom moet je kunnen meedenken en meepraten. Je bent in staat om deze gesprekken in correct Nederlands of Frans samen te vatten en onze klanten hierover op de juiste wijze (evaluaties, briefings, etc.) te informeren. Ben jij een succesvolle professional? Voor onze business zijn nieuwsgierigheid, verbanden kunnen leggen, kennis van de Belgische markt en onderstaande competenties de juiste troeven!

  • Account Manager Oost België ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode wordt je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van dealers binnen het Outdoor gamma . De groep van (Premium) Ambassadors vormen de jouw toegewezen klantengroep in de regio Oost-België (Limburg, Brabant, Luik, Namen en Luxemburg). Je bewaakt de huidige omzet en bouwt verder het potentieel uit bij bestaande en nieuwe Outdoor klanten in jouw regio. Je volgt de markt en nieuwe tendensen op de voet, spoort marktveranderingen op en rapporteert deze aan je management. De projecten in uitvoering binnen jouw klantengroep worden, door jou en met het team, actief opgevolgd. Je staat in voor zowel de opleiding als de technische ondersteuning van al je klanten. Je neemt actief deel aan de maandelijkse sales meetings op het hoofdkantoor en aan de beurzen in België. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur Belux.

  • CNC Aluminium (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verzagen van aluminium platen in pakvorm naar de juiste gevraagde eindmaten Platen moeten geladen worden op de zaaginstallatie max plaat lengte 8100 mm Rolbrug ervaring is een must Zeer goede met PC kunnen omgaan Een proces denker zijn Zeer nauwkeurig kunnen werken Taak gericht zijn Ervaring met aluminium is een plus Zelfstandig kunnen werken

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • Hulp installateur sanitair en verwarming (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    leggen van leidingen ketels aansluiten ketels vervangen sleuven slijpen vloerverwarming leggen zonneboilers aansluiten collectoren ophangen , beugels ophangen radiatoren ophangen

  • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

  • VERPLEEGKUNDIGE voltijds mobiele equipe (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM SINT ANNA

    Type: Vaste Job

    VZW Groep Sint-Franciscus baat woonzorgcentra uit in Brakel (Sint-Franciscustehuis), Oosterzele (De Zilverlinde en OLV Ter Veldbloemen) en Haaltert (Sint Jozef en Sint Anna) en heeft momenteel een vacature voor verpleegkundige in WZC Sint Anna, stationsstraat 165, 9450 Haaltert.

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Kinesist(e) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASCLEPIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

  • Zelfstandige energieadviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: WECLO PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken nog 3 zelfstandige (dus met ondernemingsnummer en op zelfstandige basis) energieadviseurs met ervaring, die mee energie en telecom gaat aanbieden op markten en beurzen. Dit zijn zowel week- als avondmarkten. In drukke periodes kan het zijn dat er 7/7 gewerkt moet worden. Regio Antwerpen en Limburg. Er zijn geen investeringen nodig en u krijgt alle nodige materiaal ter beschikking. U werkt samen met mensen die al jaren ervaring hebben in deze sector en er hun missie van maken klanten minder te laten betalen. De kandidaten die wij zoeken zijn punctueel, respectvol, eerlijk en niet bang om goed door te werken.

  • Inpak(st)er(s) gezocht! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Je zal een uitgebreid takkenpakket hebben waaronder het bedienen van de chocolade lijn, het verpakken van de confiserie artikelen, onderhoud en proper houden van de productie, machines en materieel.

Zoek naar antwoorden van GML Soft in sociale netwerken
Look for responds of GML Soft in social networks

Lees alle opmerkingen voor GML Soft. Laat een reactie achter voor GML Soft. GML Soft bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GML Soft. Leave a respond for GML Soft. GML Soft on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GML Soft op de google maps. Adres en contacten GML Soft
Location of GML Soft on the google maps. Address and contacts of GML Soft

Andere gerelateerde bedrijven als come GML Soft GML Soft: CHEVALIER JM-E.R.M.C. | FLCAMPBELL FOODS BELGIUM NV | CARREFOUR - MAXITEC | DENNENBAD | MAISON 1.2.3.

Other related companies as GML Soft: CHEVALIER JM-E.R.M.C. | FLCAMPBELL FOODS BELGIUM NV | CARREFOUR - MAXITEC | DENNENBAD | MAISON 1.2.3.

GML Soft is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GML Soft, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06144073486. Het bedrijf GML Soft bevindt zich op het adres: Godtschalkstraat 12; 8958; Heuvelland (Loker). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 593,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Data processing - Software. Producten gemaakt in GML Soft zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GML Soft is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GML Soft is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GML Soft, openstaande posities, locatie van GML Soft op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GML Soft is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is GML Soft, company assigned to the tax number BE06144073486. The company GML Soft is located at the address: Godtschalkstraat 12; 8958; Heuvelland (Loker). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 593,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Data processing - Software. Products created in GML Soft were not found.
The main activity of GML Soft is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GML Soft is not available. You also can look at reviews of GML Soft, open positions, location of GML Soft on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GML Soft, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GML Soft, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GML Soft, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GML Soft, employees, financial statistics.