CHEVALIER JM-E.R.M.C.

Contactgegevens CHEVALIER JM-E.R.M.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHEVALIER JM-E.R.M.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHEVALIER JM-E.R.M.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Vieux Moulin 6A 6987 Marcourt (Rendeux), België

Telefoon (phone): +32 (2) 148-46-59 +32 (2) 148-46-59

Fax (fax): +32 (87) 964-55-88 +32 (87) 964-55-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHEVALIER JM-E.R.M.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHEVALIER JM-E.R.M.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHEVALIER JM-E.R.M.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHEVALIER JM-E.R.M.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHEVALIER JM-E.R.M.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHEVALIER JM-E.R.M.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHEVALIER JM-E.R.M.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHEVALIER JM-E.R.M.C.
Products information CHEVALIER JM-E.R.M.C.

BTW identificatienummer (tax): BE08008178710
Ondernemingsnummer: 7565155029
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 191,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in CHEVALIER JM-E.R.M.C. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHEVALIER JM-E.R.M.C.
(Get full report from official database of BE for CHEVALIER JM-E.R.M.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHEVALIER JM-E.R.M.C.
Addition kinds of activities for CHEVALIER JM-E.R.M.C.

3613. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
07829902. Snelweg gazon en tuin onderhoud diensten | Highway lawn and garden maintenance services
27590901. Schema's, vervoer: drukwerk, NSK | Schedules, transportation: printing, nsk
35469905. Sanders, hand: elektrisch | Sanders, hand: electric
37430300. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts
39440403. Geweren, speelgoed: behalve lucht | Rifles, toy: except air
54419902. Banketbakkerij | Confectionery

Werken bij CHEVALIER JM-E.R.M.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHEVALIER JM-E.R.M.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHEVALIER JM-E.R.M.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHEVALIER JM-E.R.M.C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker aansluiter (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn aannemers van openbare werken en zoeken een gemotiveerd persoon om putten te maken voor aansluiting van gas en electriciteit. Er is kans om door te groeien. U beschikt over een goede fysiek want u helpt bij het leggen van kabels in de sleuven.

  • Quality Assistant (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse bereiding van voedsel zijn wij op zoek naar een Quality Assistant. Het bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat aan alle grote supermarkten levert. Kwalitative, gezonde en verse voeding dragen zij hoog in het vaandel. Wegen uitbreiding zijn ze op zoek naar een Quality Assistant die voornamelijk de administratieve kant van de kwaliteitscontrole op zich neemt. Als Quality Assistant zorg jij ervoor dat al het personeel de juiste werkleding draagt, draag je zorg voor het opvolgen en uitvoeren van de kwaliteitscontroles alsmede de regels. Je controleert de teams verantwoordelijk voor de schoonmaak en de planning. Bij anomaliën grijp je direct in en stelt de juiste procedures voor. Je maakt procedures en je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

  • Drukker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen in Meer is Randstad op zoek naar een drukker. Je werkt zelfstandig en staat in voor het drukwerk en het onderhoud van de drukpersen.

  • Machinist (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen, zijn we op zoek naar een machinist met enige arvaring. Je werkt als machinist bandenkraan en werkt ook mee als arbeider in de wegenbouw (borduren plaatsen, bestratingen, ...)

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Opglabbeek - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Student bouw - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent die ongeveer 1 dag per week kan werken. Takenpakket is op het depot zelf: Materiaal sorteren. Het maakt niet uit welke dag.

  • Studenten verkoop (18+) (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor een supermarkt in regio Dendermonde zijn we op zoek naar studenten die willen werken als winkel / kassabediende. Je staat in voor: - verder helpen van de klanten - werk aan de kassa - aanvullen van de rekken - op orde houden van je werkplaats

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • Senior System Engineer met passie voor Cloud (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Je voert audits uit bij klanten om hen zo optimaal te begeleiden bij een overzet naar de cloud Je staat in voor technische interventies. Je begeleidt de klant in dit ganse traject, tot en met opvolging achteraf Je implementeert en beheert IaaS, PaaS en SaaS-omgevingen

  • Herenkapper (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor: Het verwelkomen en installeren van de klant; De wensen over het kapsel bepalen; De klant adviseren; Het knippen van het haar.

Zoek naar antwoorden van CHEVALIER JM-E.R.M.C. in sociale netwerken
Look for responds of CHEVALIER JM-E.R.M.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHEVALIER JM-E.R.M.C.. Laat een reactie achter voor CHEVALIER JM-E.R.M.C.. CHEVALIER JM-E.R.M.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHEVALIER JM-E.R.M.C.. Leave a respond for CHEVALIER JM-E.R.M.C.. CHEVALIER JM-E.R.M.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHEVALIER JM-E.R.M.C. op de google maps. Adres en contacten CHEVALIER JM-E.R.M.C.
Location of CHEVALIER JM-E.R.M.C. on the google maps. Address and contacts of CHEVALIER JM-E.R.M.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come CHEVALIER JM-E.R.M.C. CHEVALIER JM-E.R.M.C.: BANDIZIOL VEL'ART | AD Delhaize | Burniat | Nicolas Ets | MARIE-LOUISE VAN DEN BROECKE

Other related companies as CHEVALIER JM-E.R.M.C.: BANDIZIOL VEL'ART | AD Delhaize | Burniat | Nicolas Ets | MARIE-LOUISE VAN DEN BROECKE

CHEVALIER JM-E.R.M.C. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHEVALIER JM-E.R.M.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08008178710. Het bedrijf CHEVALIER JM-E.R.M.C. bevindt zich op het adres: Rue du Vieux Moulin 6A 6987 Marcourt (Rendeux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 191,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in CHEVALIER JM-E.R.M.C. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHEVALIER JM-E.R.M.C. is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHEVALIER JM-E.R.M.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHEVALIER JM-E.R.M.C., openstaande posities, locatie van CHEVALIER JM-E.R.M.C. op de kaart.

CHEVALIER JM-E.R.M.C. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHEVALIER JM-E.R.M.C., company assigned to the tax number BE08008178710. The company CHEVALIER JM-E.R.M.C. is located at the address: Rue du Vieux Moulin 6A 6987 Marcourt (Rendeux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 191,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - House building. Products created in CHEVALIER JM-E.R.M.C. were not found.
The main activity of CHEVALIER JM-E.R.M.C. is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHEVALIER JM-E.R.M.C. is not available. You also can look at reviews of CHEVALIER JM-E.R.M.C., open positions, location of CHEVALIER JM-E.R.M.C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHEVALIER JM-E.R.M.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHEVALIER JM-E.R.M.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHEVALIER JM-E.R.M.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHEVALIER JM-E.R.M.C., employees, financial statistics.