Influx Informatique (L')

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Influx Informatique (L')
Private companiesBusiness Services • Influx Informatique (L')

Contactgegevens Influx Informatique (L'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Influx Informatique (L'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Influx Informatique (L')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Chasse 163; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 734 47 47 (+32-02 734 47 47) 02 734 47 47 (+32-02 734 47 47)

Fax (fax): 02 734 78 78 (+32-02 734 78 78) 02 734 78 78 (+32-02 734 78 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Influx Informatique (L'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Influx Informatique (L')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Influx Informatique (L')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Influx Informatique (L'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Influx Informatique (L'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Influx Informatique (L'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Influx Informatique (L'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Influx Informatique (L')
Products information Influx Informatique (L')

BTW identificatienummer (tax): BE02125000000
Ondernemingsnummer: 9332855224
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 376,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Influx Informatique (L') zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Service offices

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Influx Informatique (L')
(Get full report from official database of BE for Influx Informatique (L'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Influx Informatique (L')
Addition kinds of activities for Influx Informatique (L')

8221. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
308905. Plastics boten en andere mariene apparatuur | Plastics boats and other marine equipment
01339902. Suikerriet boerderij | Sugarcane farm
32910100. Schurende schurende materialen | Scouring abrasive materials
39440200. Elektronische spelletjes en speelgoed | Electronic games and toys
58130104. Salon | Saloon

Werken bij Influx Informatique (L'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Influx Informatique (L'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Influx Informatique (L'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Influx Informatique (L'). Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE M/V tewerkstelling Kalmthout (357/17712) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een chauffeur CE voor een bedrijf te Kalmthout. Het bedrijf is gespecialiseerd in ophaling, opslag en vervoer van papier. Het takenpakket van de chauffeur CE die wij zoeken: ophalen van papier bij bedrijven zorgen voor een goede service die het bedrijf wil aanbieden aan zijn klanten

  • CHAUFFEUR C OF CE TE ROESELARE - DAGRITTEN - VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een handige chauffeur/meerijder. Je staat in voor de ruim- en ontstoppingsdienst en voert allerhande reinigingswerken uit met de vrachtwagen bv ontstoppingen, kuisen regenputten en visvijvers,...Bij reinigingswerken in de industrie (grote en/of kleine bedrijven) ga je met een collega samen de baan op. Wanneer het reinigingswerken zijn bij particulieren thuis ben je meestal alleen op de baan. Aanbod: - Een opleiding met ervaren collega en/of ervaren zaakvoerder. - Zeer gevarieerde job. - Familiale sfeer - Optie vast

  • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

  • Confectiemedewerker met ervaring M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar ervaren confectiemedewerkers. 2 PLOEGEN Je staat in voor de controle van de doeken, je snijdt de doeken op maat om tot het ontwerp te komen. Je stikt de doeken samen met behulp van stikmachines.

  • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LIDITO

    Type: Studentenjob

    Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • TECHNICUS CORDIST (HERINNES-LEZ-PECQ)

    Regio: HERINNES-LEZ-PECQ

    Bedrijf: Belgique Travaux en Hauteur

    Type: Vaste Job

    BTH is gespecialiseerd in moeilijke toegangswerkzaamheden, werkzaamheden op hoogte en/of in krappe ruimtes. Je grijpt overal in op touwen, motorgondels of steigers om te kunnen antwoorden op de verzoeken van de bedrijven, ongeacht hun sector van activiteit. Jouw taak is: Exterieuronderhoud van gebouwen op industrieterrein. Onderhoud aan de productietool van een site. Capaciteit/containment onderhoud: alle capaciteiten, silo's, tanks, putten, boilers, ovens, ...). Onderhoudsinspectie (visuele inspectie, video, hulp aan controlekantoren, ...). Jouw taken zijn daarom zeer gevarieerd en bevat verschillende interventiegebieden: waterdicht maken, dakbedekking, metselwerk, schilderen, elektriciteit, schoonmaken, anti-vluchtige stoffen,...

  • Cateringmedewerker (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor een correcte bediening U staat in voor het klaarzetten van een locatie U staat in voor de netheid van een locatie U bent medeverantwoordelijk voor het goede verloop van elk event

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Inside Sales Marketing (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Leercontract

    Als Inside Sales prospecteer je telefonisch naar nieuwe opportuniteiten bij nieuwe en bestaande klanten. Je wekt interesse op en overtuigt contacten van onze diensten en oplossingen. Je werkt offertes uit en verzorgt de aansluitende opvolging. Je rapporteert alles nauwkeurig binnen ons in CRM Systeem.

Zoek naar antwoorden van Influx Informatique (L') in sociale netwerken
Look for responds of Influx Informatique (L') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Influx Informatique (L'). Laat een reactie achter voor Influx Informatique (L'). Influx Informatique (L') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Influx Informatique (L'). Leave a respond for Influx Informatique (L'). Influx Informatique (L') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Influx Informatique (L') op de google maps. Adres en contacten Influx Informatique (L')
Location of Influx Informatique (L') on the google maps. Address and contacts of Influx Informatique (L')

Andere gerelateerde bedrijven als come Influx Informatique (L') Influx Informatique (L'): Adam-Transco SPRL | ERNA MOLENAERS | Diricq Optiek | JOKI DISPLAY | NICOLAS DE CROMBRUGGHE

Other related companies as Influx Informatique (L'): Adam-Transco SPRL | ERNA MOLENAERS | Diricq Optiek | JOKI DISPLAY | NICOLAS DE CROMBRUGGHE

Influx Informatique (L') is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Influx Informatique (L'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02125000000. Het bedrijf Influx Informatique (L') bevindt zich op het adres: Avenue de la Chasse 163; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 376,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Data processing - Service offices. Producten gemaakt in Influx Informatique (L') zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Influx Informatique (L') is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Influx Informatique (L') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Influx Informatique (L'), openstaande posities, locatie van Influx Informatique (L') op de kaart.

Influx Informatique (L') is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Influx Informatique (L'), company assigned to the tax number BE02125000000. The company Influx Informatique (L') is located at the address: Avenue de la Chasse 163; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 376,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Data processing - Service offices. Products created in Influx Informatique (L') were not found.
The main activity of Influx Informatique (L') is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Influx Informatique (L') is not available. You also can look at reviews of Influx Informatique (L'), open positions, location of Influx Informatique (L') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Influx Informatique (L'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Influx Informatique (L'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Influx Informatique (L'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Influx Informatique (L'), employees, financial statistics.