Adam-Transco SPRL

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Adam-Transco SPRL
Private companiesBusiness Services • Adam-Transco SPRL

Contactgegevens Adam-Transco SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adam-Transco SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adam-Transco SPRL

Regio (region): Soignies, België

Adres (address): Rue Léon Hachez 35 7060 Soignies, België

Telefoon (phone): +32 (65) 194-54-15 +32 (65) 194-54-15

Fax (fax): +32 (4) 390-31-35 +32 (4) 390-31-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adam-Transco SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adam-Transco SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adam-Transco SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adam-Transco SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adam-Transco SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adam-Transco SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adam-Transco SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adam-Transco SPRL
Products information Adam-Transco SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03814697265
Ondernemingsnummer: 6179779052
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 479,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Adam-Transco SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adam-Transco SPRL
(Get full report from official database of BE for Adam-Transco SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adam-Transco SPRL
Addition kinds of activities for Adam-Transco SPRL

32690200. Laboratorium en industrieel aardewerk | Laboratory and industrial pottery
33519903. Brons rollen en tekenen | Bronze rolling and drawing
33660103. Bussen en lagers, koper (niet gereinigd) | Bushings and bearings, copper (nonmachined)
34431104. Ruimtesimulatiekamers, metalen plaat | Space simulation chambers, metal plate
36999910. Fotografische besturingssystemen, elektronisch | Photographic control systems, electronic
50640202. Radios, motorvoertuig | Radios, motor vehicle
73599912. Werkzone verkeersapparatuur (vlaggen, kegels, vaten, enz.) | Work zone traffic equipment (flags, cones, barrels, etc.)

Werken bij Adam-Transco SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adam-Transco SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adam-Transco SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adam-Transco SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige medische beeldvorming (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht op de afdeling radiologie als technoloog medische beeldvorming in een ziekenhuis regio Aalst. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en interpreteren van echografieën (meting, protocol, ...). Je werkt in een fulltime dienstverband met daguren van 08:00-16:30. Bedrijfsprofiel: Ben jij een verpleegkundige met een passie voor echocardio? Ben je bovendien op zoek naar een tijdelijke uitdaging op korte termijn? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Huishoudhulp regio Pulderbos (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Regio Oudenaarde en omgeving (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je VAN 06/06/2017 TEM 14/07/2017 ORGANISEREN WIJ IN SAMENWERKING MET VDAB EEN OPLEIDING PARTICULIERE SCHOONMAAK. NA DEZE OPLEIDING BIEDEN WIJ JE EEN VAST CONTRACT AAN BIJ PUUUR. INTERESSE? KOM NAAR HET INFOMOMENT OP 22/05/2017 OM 13U30 BIJ VDAB LEUVEN, DIESTSEPOORT 6/63, 3000 LEUVEN (NAAST HET STATION)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Tongeren, 10 uur per week (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Tongeren. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

  • JOBSTUDENT WERFCOÖRDINATOR REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bouwkunde aan het volgen? Ben je op zoek naar een studentenjob waarin je reeds kan proeven van het echt werk? Dan is dit dé job voor jou! Voor een bouwbedrijf, gespecialiseerd in wegenbouw en infrastructuurwerken, zijn we op zoek naar een jobstudent werfcoördinator voor september en/of oktober. Je zal als werfcoördinator intensief worden begeleid door de werfleider. Je takenpakket zal bestaan uit: het aansturen van de arbeiders; contacten onderhouden met klanten en onderaannemers; bestellingen plaatsen en opvolgen; opmeting uitvoeren op de werf; vorderingsstaten stellen.

  • Student technieker zomer (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Evergem zijn we op zoek naar een laatstejaarsstudent die deze zomer kan werken als technieker om nadien eventueel vast in dienst te treden. Het bedrijf is voornamelijk actief in het onderhoud van rotererende industriële machines. Je werkt dus vaak op verplaatsing. Je werkt daguren maar je dient wel flexibel te zijn hierin.

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • Jobstudent stocktelling Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in industriezone De Prijkels in Deinze zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten om een stocktelling te doen. Je werkt in het magazijn en lijst alle materialen op die aanwezig zijn en telt deze ook.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Applicatie Ontwikkeling (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Beveiliging is vitaal om in vertrouwen te leven en werken in onze digitale samenleving. Daarom voorziet het bedrijf waarvoor jij applicaties zal ontwikkelen information security consulting services. Je ondersteunt developers binnen een jong team. Mogelijkheid om van thuis uit / offline te werken. Bepaal zelf je dagen in overeenstemming met je lessenrooster.

Zoek naar antwoorden van Adam-Transco SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Adam-Transco SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adam-Transco SPRL. Laat een reactie achter voor Adam-Transco SPRL. Adam-Transco SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adam-Transco SPRL. Leave a respond for Adam-Transco SPRL. Adam-Transco SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adam-Transco SPRL op de google maps. Adres en contacten Adam-Transco SPRL
Location of Adam-Transco SPRL on the google maps. Address and contacts of Adam-Transco SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Adam-Transco SPRL Adam-Transco SPRL: Electro Tallieu | MAISON LES FLORALIES | Dewit R | Fontein (De) | M&S MODE

Other related companies as Adam-Transco SPRL: Electro Tallieu | MAISON LES FLORALIES | Dewit R | Fontein (De) | M&S MODE

Adam-Transco SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Soignies, België. De volledige naam van het bedrijf is Adam-Transco SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03814697265. Het bedrijf Adam-Transco SPRL bevindt zich op het adres: Rue Léon Hachez 35 7060 Soignies. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 479,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Adam-Transco SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Adam-Transco SPRL is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adam-Transco SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adam-Transco SPRL, openstaande posities, locatie van Adam-Transco SPRL op de kaart.

Adam-Transco SPRL is a company, that was registered 2014 in Soignies region, Belgium. Full name of company is Adam-Transco SPRL, company assigned to the tax number BE03814697265. The company Adam-Transco SPRL is located at the address: Rue Léon Hachez 35 7060 Soignies. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 479,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Adam-Transco SPRL were not found.
The main activity of Adam-Transco SPRL is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Adam-Transco SPRL is not available. You also can look at reviews of Adam-Transco SPRL, open positions, location of Adam-Transco SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adam-Transco SPRL, Soignies: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adam-Transco SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adam-Transco SPRL, Soignies: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adam-Transco SPRL, employees, financial statistics.