HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS

Contactgegevens HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelse Steenweg 53-55; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 96 45 (+32-03 232 96 45) 03 232 96 45 (+32-03 232 96 45)

Fax (fax): 03 231 51 72 (+32-03 231 51 72) 03 231 51 72 (+32-03 231 51 72)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS
Products information HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS

BTW identificatienummer (tax): BE09141693115
Ondernemingsnummer: 4276672363
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 110,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Printers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS
(Get full report from official database of BE for HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS
Addition kinds of activities for HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS

229599. Gekoate stoffen, niet gegumineerd, nec | Coated fabrics, not rubberized, nec
275499. Commercieel drukwerk, gravure, nec | Commercial printing, gravure, nec
356904. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
873103. Natuurlijk onderzoek | Natural resource research
35670301. Dielectrische verwarmingsapparatuur | Dielectric heating equipment
51590100. Katoenhandelaars en producten | Cotton merchants and products
59329905. Records, tweedehands | Records, secondhand
75210101. Parkeerplaatsen | Parking lots
76991501. Verrekijkers en andere optische goederen reparatie | Binoculars and other optical goods repair

Werken bij HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende binnendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt zowel contact op met particulieren als met bedrijven. - Je stelt telefonisch producten en/of diensten voor aan potentiële klanten. - Je bespreekt nieuwe campagnes met bestaande klanten. - Je voert enquê;tes uit. - Je plant afspreken in voor de vertegenwoordigers op de baan. - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren.

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Koekelare (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR M/V (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Een familiebedrijf met open en informele bedrijfscultuur, is ter ondersteuning van hun groei op zoek naar een Bouwkundig Tekenaar. Binnen deze functie bent u verantwoordelijk voor het uittekenen van betonnen prefab-elementen. Door rekening te houden met kwaliteitseisen en levertijden, zorgt u er voor dat ze tijdig productieklaar gemaakt kunnen worden.

  • Ervaren snoeiers-tuinarbeiders (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Firma Mahieu is een dynamische KMO met als specialisatie: tuin en wegenbouw. Onze klanten zijn steden, gemeenten en particulieren. Voor uitbreiding zoeken wij gemotiveerde snoeiers-tuinarbeiders: Taken: Aanplanten / Aanleg. Hagen scheren Onkruid verwijderen

  • Assistent winkelmanager GAMMA Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GAMMA MERKSEM

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een GAMMA winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Chauffeur rijbewijs B rollend materieel - vast contract - interne opleiding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar operatoren die willen werken op de terreinen van Arcelor Mittal Gent. Jouw job zal bestaan uit het vervoeren van schroot. Je doet dit met behulp van een kraan of Terberg. Bijkomende taken zijn het reinigen van het voertuig en het proper houden van de werkoppervlakte. Je past jouw rijstijl aan naargelang het werfterrein. Heb je nog geen ervaring met rollend materieel? Geen enkel probleem, de firma biedt een interne opleiding aan!

  • Elektricien Industrieel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Oevel zijn we dringend op zoek naar een elektricien, type industrieel. U voert de werken uit op de werven, verspreid over heel Vlaanderen U voert de werken uit adhv. de vooropgestelde plannen

  • Trainer Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Lerares mode (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: CVO MEISE-JETTE

    Type: Werfreserve

    Je bent een enthousiaste en inspirerende leraar, die graag met volwassenen werkt. Deze vacature is bedoeld voor de werfreserve.

Zoek naar antwoorden van HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS in sociale netwerken
Look for responds of HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS. Laat een reactie achter voor HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS. HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS. Leave a respond for HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS. HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS op de google maps. Adres en contacten HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS
Location of HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS on the google maps. Address and contacts of HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS: CHOCOLATERIE DUVAL | SPOR-TIF | FRANCISCA YOGO | Aladdin | MUSEUM HET TOREKE

Other related companies as HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS: CHOCOLATERIE DUVAL | SPOR-TIF | FRANCISCA YOGO | Aladdin | MUSEUM HET TOREKE

HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09141693115. Het bedrijf HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS bevindt zich op het adres: Mechelse Steenweg 53-55; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 110,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Data processing - Printers. Producten gemaakt in HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS, openstaande posities, locatie van HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS, company assigned to the tax number BE09141693115. The company HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS is located at the address: Mechelse Steenweg 53-55; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 110,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Data processing - Printers. Products created in HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS were not found.
The main activity of HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS is not available. You also can look at reviews of HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS, open positions, location of HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEWLETT PACKARD/ SYNTHA COMPUTERS, employees, financial statistics.