Medius Lynx Consultants

Contactgegevens Medius Lynx Consultants: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Medius Lynx Consultants: address, phone, fax, email, website, opening hours

Medius Lynx Consultants

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Institut 76; 1330; Rixensart, België

Telefoon (phone): 02 652 31 83 (+32-02 652 31 83) 02 652 31 83 (+32-02 652 31 83)

Fax (fax): 02 652 31 92 (+32-02 652 31 92) 02 652 31 92 (+32-02 652 31 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Medius Lynx Consultants: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Medius Lynx Consultants"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Medius Lynx Consultants"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Medius Lynx Consultants, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Medius Lynx Consultants. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Medius Lynx Consultants, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Medius Lynx Consultants. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Medius Lynx Consultants
Products information Medius Lynx Consultants

BTW identificatienummer (tax): BE07197387695
Ondernemingsnummer: 9487762451
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Medius Lynx Consultants zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Medius Lynx Consultants
(Get full report from official database of BE for Medius Lynx Consultants)

Aanvulling soorten activiteiten voor Medius Lynx Consultants
Addition kinds of activities for Medius Lynx Consultants

123101. Antracietbereiding en screening | Anthracite preparation and screening
596304. Huisgerelateerde producten, directe verkoop | Home related products, direct sales
20969903. Varkensvlees | Pork rinds
28349906. Pillen, farmaceutisch | Pills, pharmaceutical
28650316. Maleïnezuuranhydride | Maleic anhydride
38260202. Microscopen, elektronen en protonen | Microscopes, electron and proton
49119900. Elektrische diensten, niet inbegrepen | Electric services, nec
87110200. Industriële ingenieurs | Industrial engineers

Werken bij Medius Lynx Consultants: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Medius Lynx Consultants: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Medius Lynx Consultants. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Medius Lynx Consultants. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestickeraar (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar een handige gemotiveerde werkkracht die stickers op gastanks kan vervangen. Wij zoeken een verantwoordelijk persoon aangezien je naar de klanten moet gaan en veilig met een bestelwagen kan rijden. (rijbewijs B)

  • Mecanicien hydraulica (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een mecanicien hydraulica.

  • Trappenplaatser (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een plaatser van trappen voor onze klant in Meulebeke. De firma is dé vakman voor het uitbekleden van betonnen trappen met massieve treden, parkettreden... Het takenpakket: Je vervaardigt trappen uit hout van het begin tot het einde in het atelier Je plaatst alle onderdelen van de trappen Je monteert alle onderdelen van de trappen, treden, tegentreden, hoekstijlen, leuningen in de werkplaats

  • Servicetechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de Automotive Sector regio Gent te Deinze zijn wij op zoek naar een Servicetechnieker (m/v) Je zal instaan voor assemblage werk in de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de installatie, reparatie en het afregelen van de apparatuur ter plaatse bij klanten Je zal ook training en uitleg geven aan klanten Dit is een heel gevarieerde job: productie- en installatiewerk, communicatie met klanten en uitvoeren van installaties en herstellingen.

  • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

  • Product marketing manager (M/V) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Brugge zijn we op zoek naar een product marketing manager. Als Product Marketing Manager zorg je voor het succes van de productportfolio deurbeslag in de regio Benelux. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: een optimale positionering van het segment deurbeslag van het bedrijf op de markt, het productportfolio van deurbeslag (Door Hardware), de verkoop- en winst- performatie van de productportfolio, vertalen van klantennoden in verkoopmogelijkheden door het voorstellen van productwijzigingen en nieuwe producten. Je staat in voor het ontwikkelen van plannen voor productlancering op de markt en het beheer van de levenscyclus van de producten op de lokale markt (lancering, groei, uitfasering). Je ondersteunt de verkoopteams met product knowhow, benchmarking ten opzichte van concurrenten, verkoopargumenten, organiseren van productopleidingen voor collega's en klanten technische expertise van de producten (vb. oplossing van technische problemen bij geïnstalleerde producten). Je beheert de belangrijkste gegevens (prijzen, productteksten,…); de technische inhoud en teksten in alle documentaties van het bedrijf. De certificering van de productportfolio en de productkwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met de regionale "Sales managers Product Sales" in Belux en NL, met de Segment Business Owners in de organisatie en de regionale directie in Belux en NL.

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Commerciële binnendienst A -Z (projecten) NL/FR - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over het volledige verkoopproces, van offerte tot oplevering en dit project per project van A tot Z. TAKEN: • Opmaken, verwerken en opvolgen van de offertes inclusief prijscalculatie; • De binnenkomende orders plaatsen bij onze leveranciers en onderaannemers; • De aankooporders opvolgen en afstemmen tussen de betrokken partijen om zo een gedegen planning te bekomen; • Opvragen en controle van de uitvoeringsdocumenten; • Opmaken van de facturatie na oplevering; • Administratieve en telefonische ondersteuning van de sales • Klachtenbehandeling Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler en Europese marktleider in hun segment. Samen met klant en leverancier streven ze naar een duurzame toekomst Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een dynamische commerciële medewerker die zich vlot kan behelpen in het Frans Je komt terecht in een jeugdig tof team waar je de kansen krijgt om je carrière (verder) uit te bouwen. Interesse om deel uit te maken van dit internationaal topbedrijf?  Wacht niet langer en solliciteer nu online

  • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

    Type: Vaste Job

    De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Stagiair / leertijdjongere houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PURE WOOD DESIGN

    Type: Leercontract

    Het is een veelzijdige functie. Het gaat om schuren,zagen, opruimen, vegen, assisteren van meubelmakers. Een goede functie om ervaring op te doen in de houtsector

  • Flexijob zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

  • KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    Je staat in voor volgende taken: Tafels afruimen Onderhoud van de keuken Koffie zetten en belegde broodjes maken Afwassen

Zoek naar antwoorden van Medius Lynx Consultants in sociale netwerken
Look for responds of Medius Lynx Consultants in social networks

Lees alle opmerkingen voor Medius Lynx Consultants. Laat een reactie achter voor Medius Lynx Consultants. Medius Lynx Consultants bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Medius Lynx Consultants. Leave a respond for Medius Lynx Consultants. Medius Lynx Consultants on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Medius Lynx Consultants op de google maps. Adres en contacten Medius Lynx Consultants
Location of Medius Lynx Consultants on the google maps. Address and contacts of Medius Lynx Consultants

Andere gerelateerde bedrijven als come Medius Lynx Consultants Medius Lynx Consultants: PAUWELS TRAVEL | DE LANDDROST | POSTOMAT OOSTENDE | NAUTIC-CARS | BAKKERIJ VAN STROMBEEK

Other related companies as Medius Lynx Consultants: PAUWELS TRAVEL | DE LANDDROST | POSTOMAT OOSTENDE | NAUTIC-CARS | BAKKERIJ VAN STROMBEEK

Medius Lynx Consultants is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Medius Lynx Consultants, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07197387695. Het bedrijf Medius Lynx Consultants bevindt zich op het adres: Rue de l'Institut 76; 1330; Rixensart. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 616,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Data processing - Consultants. Producten gemaakt in Medius Lynx Consultants zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Medius Lynx Consultants is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Medius Lynx Consultants is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Medius Lynx Consultants, openstaande posities, locatie van Medius Lynx Consultants op de kaart.

Medius Lynx Consultants is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Medius Lynx Consultants, company assigned to the tax number BE07197387695. The company Medius Lynx Consultants is located at the address: Rue de l'Institut 76; 1330; Rixensart. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 616,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Data processing - Consultants. Products created in Medius Lynx Consultants were not found.
The main activity of Medius Lynx Consultants is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Medius Lynx Consultants is not available. You also can look at reviews of Medius Lynx Consultants, open positions, location of Medius Lynx Consultants on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Medius Lynx Consultants, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Medius Lynx Consultants, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Medius Lynx Consultants, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Medius Lynx Consultants, employees, financial statistics.