BAKKERIJ VAN STROMBEEK

Contactgegevens BAKKERIJ VAN STROMBEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ VAN STROMBEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ VAN STROMBEEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-AMANDSPLEIN 13; 1853; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22675790 (+32-22675790) 22675790 (+32-22675790)

Fax (fax): +32 (84) 156-61-57 +32 (84) 156-61-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ VAN STROMBEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ VAN STROMBEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ VAN STROMBEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ VAN STROMBEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ VAN STROMBEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ VAN STROMBEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ VAN STROMBEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ VAN STROMBEEK
Products information BAKKERIJ VAN STROMBEEK

BTW identificatienummer (tax): BE07683258056
Ondernemingsnummer: 2521606445
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 694,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Petite Restauration & Tearooms: Tearooms, Glacier. Types de Repas: Petit D茅jeuner.. Produits: Chocolat & Pralines.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries. Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ VAN STROMBEEK
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ VAN STROMBEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ VAN STROMBEEK
Addition kinds of activities for BAKKERIJ VAN STROMBEEK

1541. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
364899. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
35410207. Slijpmachines, metaalbewerking | Grinding machines, metalworking
36259909. Industriële bedieningen: drukknop, keuzeschakelaars, piloot | Industrial controls: push button, selector switches, pilot
36610100. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
87119906. Energiebesparende techniek | Energy conservation engineering
95310402. Behuisingsprogramma's, staatsregering | Housing programs, state government

Werken bij BAKKERIJ VAN STROMBEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ VAN STROMBEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ VAN STROMBEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ VAN STROMBEEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Job als aflasser regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als lasser regio Bocholt werk je in een team dat verantwoordelijk is voor de productie van de containers of zelfpersers of aanhangwagens. De ploegbaas start samen met jou de productie op ondersteunt je en stuurt bij waar nodig. Je werkt op een zelfstandige manier maar werken in teamverband is nooit veraf. Je werkt op een vaste locatie in het atelier. Alle producten ( persen containers transport specials) worden volledig gemaakt in het eigen atelier containers komen bij ons binnen als stalen plaat en gaat naar buiten volledig volgens de wensen van onze klant.

  • Werfleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werfleider bouw Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een werfleider bouw Dagelijks een werf opvolgen naar uitvoering toe, op basis van een planning en in samenspraak met de projectleider Dagelijks alles opvolgen qua administratie Rapporteren in Navision G-Build (dagelijkse en maandelijkse meetstaten opmaken, materiaalbonnen ingeven,...) Aansturen van ploegen op de werf en ze ondersteuning geven Gelijktijdig laten werken van eigen arbeiders als personeel van onderaannemers Intern afroepen van materialen Dagboek invullen

  • Schrijnwerker glas (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring met het plaatsen en bewerken van glas? Werk je graag op verplaatsing? Heb je graag contact met klanten? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij zoeken een glasplaatser met een eerste ervaring . Je werkt in team . Je maakt verschillende glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden en zoveel meer. Je doet voornamelijk industriële en residentiële projecten .

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een planner. Taken : De planning verzorgen van onze activiteiten binnen de industriële reiniging. Inplannen van personen, voertuigen en materialen op diverse werven. De nodige documenten voorbereiden die nodig zijn bij het uitvoeren van de jobs op de werven (werkbons, attesten, …) Contacten onderhouden met de operators en klanten. Afvaltransporten organiseren ADR wetgeving opvolgen in de praktijk

  • Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, één van de Europese marktleiders in PREFAB beton, in Grobbendonk, regio Herentals,  zijn we op zoek naar een lasser Je wordt ingeschakeld in een geautomatiseerde productieafdeling voor dubbele wanden en vloerplaten. Als lasser ben je verantwoordelijk voor het maken van de juiste wapeningskorven. Dit gebeurt op basis van wapeningsplannen.

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LIDITO

    Type: Studentenjob

    Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • STOREMANAGER (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: CERAMAT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe zaak in de verkoop van outlet-tegels zijn we op zoek naar een gerant(e), winkelverantwoordelijke. Je opent en sluit elke dag de winkel. Je beheert de winkel van A tot Z. Hieronder verstaan we het verder helpen van de klanten, commerciële acties, verkoop van tegels, ontvangen van betalingen, het tellen van de kassa.

  • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ VAN STROMBEEK in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ VAN STROMBEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ VAN STROMBEEK. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ VAN STROMBEEK. BAKKERIJ VAN STROMBEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ VAN STROMBEEK. Leave a respond for BAKKERIJ VAN STROMBEEK. BAKKERIJ VAN STROMBEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ VAN STROMBEEK op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ VAN STROMBEEK
Location of BAKKERIJ VAN STROMBEEK on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ VAN STROMBEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ VAN STROMBEEK BAKKERIJ VAN STROMBEEK: AIRPHOTO | COLLIGNON S?CURIT? | GARAGE HUMBLET | G. DUPONT | JEAN-MARIE DECHESNE

Other related companies as BAKKERIJ VAN STROMBEEK: AIRPHOTO | COLLIGNON S?CURIT? | GARAGE HUMBLET | G. DUPONT | JEAN-MARIE DECHESNE

BAKKERIJ VAN STROMBEEK is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ VAN STROMBEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07683258056. Het bedrijf BAKKERIJ VAN STROMBEEK bevindt zich op het adres: SINT-AMANDSPLEIN 13; 1853; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 694,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Restaurants. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Tearooms, Glacier. Types de Repas: Petit D茅jeuner.. Produits: Chocolat & Pralines..
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ VAN STROMBEEK is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ VAN STROMBEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ VAN STROMBEEK, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ VAN STROMBEEK op de kaart.

BAKKERIJ VAN STROMBEEK is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ VAN STROMBEEK, company assigned to the tax number BE07683258056. The company BAKKERIJ VAN STROMBEEK is located at the address: SINT-AMANDSPLEIN 13; 1853; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 694,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Restaurants. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Tearooms, Glacier. Types de Repas: Petit D茅jeuner.. Produits: Chocolat & Pralines..
The main activity of BAKKERIJ VAN STROMBEEK is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ VAN STROMBEEK is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ VAN STROMBEEK, open positions, location of BAKKERIJ VAN STROMBEEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ VAN STROMBEEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ VAN STROMBEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ VAN STROMBEEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ VAN STROMBEEK, employees, financial statistics.