Micro-Team SPRL

Contactgegevens Micro-Team SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Micro-Team SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Micro-Team SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Grande 71; 7020; Mons (Maisières), België

Telefoon (phone): 065 32 11 55; 0495 53 11 77 (+32-065 32 11 55; 0495 53 11 77) 065 32 11 55; 0495 53 11 77 (+32-065 32 11 55; 0495 53 11 77)

Fax (fax): 065 32 11 66 (+32-065 32 11 66) 065 32 11 66 (+32-065 32 11 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Micro-Team SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Micro-Team SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Micro-Team SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Micro-Team SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Micro-Team SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Micro-Team SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Micro-Team SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Micro-Team SPRL
Products information Micro-Team SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08119415283
Ondernemingsnummer: 5792236328
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 228,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Data processing - Computer maintenance & Repair

Product categorie (product category): Data processing - Computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Micro-Team SPRL
(Get full report from official database of BE for Micro-Team SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Micro-Team SPRL
Addition kinds of activities for Micro-Team SPRL

7313. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
07119905. Bodem chemische behandeling diensten | Soil chemical treatment services
22310207. Refinishing doek van wol, haarhaar of soortgelijke stof | Refinishing cloth of wool, mohair or similar fabric
36340401. Luchtreinigers, draagbaar | Air purifiers, portable
38290311. Stereotopographs | Stereotopographs
47899900. Transportdiensten, NIET, NIET | Transportation services, nec, nec
83220303. Rampenservice | Disaster service
87110301. Chemische technologie | Chemical engineering

Werken bij Micro-Team SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Micro-Team SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Micro-Team SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Micro-Team SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman/handlanger (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als handlanger en hebt al wat vakkennis opgebouwd doorheen de jaren. Takenpakket: - Allerhande klusjes in kantoorgebouwen - Pleisteren, sloten vervangen, nagels inkloppen, ...

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke onderhoudstechnieker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een bedrijf in Geel dat zich bevindt in de vleessector, zijn we op zoek naar een ervaren technieker die graag deel wil uitmaken van een tof en dynamisch team. Als onderhoudstechnieker sta je in voor: - het preventief onderhoud van de productielijnen en het machinepark - het oplossen van kleine technische storingen - het zoeken naar technische verbeteringen aan het productieproces, naar mogelijke energiebesparingen, veilig werken aan machines, enz.

  • Allround loonwerker met rijbewijs C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Evergem zoeken wij een loonwerker (m/v). Je verricht diverse allroud grond-en loonwerkzaamheden op verschillende machines zoals bulldozer, kraan, rupstractor, drainagemachine,... Heb jij ervaring in loonwerk en grondverzet? Heb jij interesse om te werken met diverse machines en beschik je bovendien ook over een goeie dosis technisch inzicht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kan je zelfstandig werken en ben je flexibel ingesteld? Beschik je over een rijbewijs G? (rijbewijs C + CE is een plupunt) Dan ben jij de kandidaat waarnaar wij op zoek zijn!

  • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

  • Zaakverantwoordelijke speelgoedwinkel (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Huishoudhulp regio Putte (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudelijke hulp via dienstencheques (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WEVELGEM (SEW vzw)

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke hulp in privé-woningen In en rond groot Wevelgem Hoofdzakelijk onderhoudstaken Optioneel (afhankelijk van klanten) ook strijkwerk, boodschappen, eten klaarmaken

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Diepenbeek (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • operator cnc machine (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant waregem zijn we op zoek naar een cnc operator

  • Gerant (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

Zoek naar antwoorden van Micro-Team SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Micro-Team SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Micro-Team SPRL. Laat een reactie achter voor Micro-Team SPRL. Micro-Team SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Micro-Team SPRL. Leave a respond for Micro-Team SPRL. Micro-Team SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Micro-Team SPRL op de google maps. Adres en contacten Micro-Team SPRL
Location of Micro-Team SPRL on the google maps. Address and contacts of Micro-Team SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Micro-Team SPRL Micro-Team SPRL: TACOTEX NV | J.C. KODOKAN VIESVILLE | DE KREFT | Boah-cars BVBA | HUIS PATRIA

Other related companies as Micro-Team SPRL: TACOTEX NV | J.C. KODOKAN VIESVILLE | DE KREFT | Boah-cars BVBA | HUIS PATRIA

Micro-Team SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Micro-Team SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08119415283. Het bedrijf Micro-Team SPRL bevindt zich op het adres: Rue Grande 71; 7020; Mons (Maisières). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 228,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Data processing - Computers. Lijst met producten zijn Data processing - Computer maintenance & Repair.
De hoofdactiviteit van Micro-Team SPRL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Micro-Team SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Micro-Team SPRL, openstaande posities, locatie van Micro-Team SPRL op de kaart.

Micro-Team SPRL is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Micro-Team SPRL, company assigned to the tax number BE08119415283. The company Micro-Team SPRL is located at the address: Rue Grande 71; 7020; Mons (Maisières). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 228,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Data processing - Computers. List of products are Data processing - Computer maintenance & Repair.
The main activity of Micro-Team SPRL is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Micro-Team SPRL is not available. You also can look at reviews of Micro-Team SPRL, open positions, location of Micro-Team SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Micro-Team SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Micro-Team SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Micro-Team SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Micro-Team SPRL, employees, financial statistics.