IDEM'SOFTWARE

Contactgegevens IDEM'SOFTWARE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IDEM'SOFTWARE: address, phone, fax, email, website, opening hours

IDEM'SOFTWARE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Clos Raymond Costard 4; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies), België

Telefoon (phone): 010 40 11 54 (+32-010 40 11 54) 010 40 11 54 (+32-010 40 11 54)

Fax (fax): 010 40 11 55 (+32-010 40 11 55) 010 40 11 55 (+32-010 40 11 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IDEM'SOFTWARE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IDEM'SOFTWARE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IDEM'SOFTWARE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IDEM'SOFTWARE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IDEM'SOFTWARE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IDEM'SOFTWARE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IDEM'SOFTWARE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IDEM'SOFTWARE
Products information IDEM'SOFTWARE

BTW identificatienummer (tax): BE07066925048
Ondernemingsnummer: 4678222656
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Data processing - Software; Data processing - Consultants

Product categorie (product category): Data processing - Computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IDEM'SOFTWARE
(Get full report from official database of BE for IDEM'SOFTWARE)

Aanvulling soorten activiteiten voor IDEM'SOFTWARE
Addition kinds of activities for IDEM'SOFTWARE

262104. Boek-, obligatie- en drukpapieren | Book, bond and printing papers
22110101. Bed linnen, katoen | Bed sheeting, cotton
28650205. ethylbenzeen | Ethylbenzene
34620400. Spoorweg-, bouw- en mijnbouw smeedstukken | Railroad, construction, and mining forgings
36340102. Ovenschotels, elektrisch | Casseroles, electric
65419901. Titel en vertrouwen bedrijven | Title and trust companies
73899947. Solvents recovery service | Solvents recovery service

Werken bij IDEM'SOFTWARE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IDEM'SOFTWARE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IDEM'SOFTWARE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IDEM'SOFTWARE. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND: afvuloperator petrochemie (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een afvuloperator. Je kan werken in 3 ploegen. Snelle opstart, in eerste instantie een tijdelijke opdracht tem eind september. Verlenging mogelijk mits goede evaluatie.

  • Zinkwerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

  • tuinarbeider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf in Ardooie, regio Roeselare zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER  Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stokrooie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • BAKKERSHULP (weekendwerk) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ OPSINJOOR

    Type: Studentenjob

    Je helpt de bakker bij het afwerken van koffiekoeken, patisserie en bij het verpakken van sandwiches. Je werkt tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag. Je begint rond middernacht te werken tot ongeveer 6 uur 's morgens.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Elektricien (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: ESS

    Type: Vaste Job

    Functie: Elektricien residentieel en industrieel Plaatsen van Camera's, inbraak, brandinstallaties, toegangscontrole Parkeersystemen projecten over heel belgie projecten in het binnen- en buitenland

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

Zoek naar antwoorden van IDEM'SOFTWARE in sociale netwerken
Look for responds of IDEM'SOFTWARE in social networks

Lees alle opmerkingen voor IDEM'SOFTWARE. Laat een reactie achter voor IDEM'SOFTWARE. IDEM'SOFTWARE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IDEM'SOFTWARE. Leave a respond for IDEM'SOFTWARE. IDEM'SOFTWARE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IDEM'SOFTWARE op de google maps. Adres en contacten IDEM'SOFTWARE
Location of IDEM'SOFTWARE on the google maps. Address and contacts of IDEM'SOFTWARE

Andere gerelateerde bedrijven als come IDEM'SOFTWARE IDEM'SOFTWARE: BBL | BUREAU DUMORTIER | A. LANGERMAN | FA. LINEA | WINSOME BENELUX

Other related companies as IDEM'SOFTWARE: BBL | BUREAU DUMORTIER | A. LANGERMAN | FA. LINEA | WINSOME BENELUX

IDEM'SOFTWARE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IDEM'SOFTWARE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07066925048. Het bedrijf IDEM'SOFTWARE bevindt zich op het adres: Clos Raymond Costard 4; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 187,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Data processing - Computers. Lijst met producten zijn Data processing - Software; Data processing - Consultants.
De hoofdactiviteit van IDEM'SOFTWARE is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IDEM'SOFTWARE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IDEM'SOFTWARE, openstaande posities, locatie van IDEM'SOFTWARE op de kaart.

IDEM'SOFTWARE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is IDEM'SOFTWARE, company assigned to the tax number BE07066925048. The company IDEM'SOFTWARE is located at the address: Clos Raymond Costard 4; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 187,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Data processing - Computers. List of products are Data processing - Software; Data processing - Consultants.
The main activity of IDEM'SOFTWARE is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of IDEM'SOFTWARE is not available. You also can look at reviews of IDEM'SOFTWARE, open positions, location of IDEM'SOFTWARE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IDEM'SOFTWARE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IDEM'SOFTWARE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IDEM'SOFTWARE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IDEM'SOFTWARE, employees, financial statistics.