FA. LINEA

Contactgegevens FA. LINEA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. LINEA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. LINEA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): APPELMANSSTRAAT 25B6; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32261381 32261381

Fax (fax): +32 (16) 381-66-17 +32 (16) 381-66-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. LINEA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. LINEA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. LINEA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. LINEA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. LINEA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. LINEA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. LINEA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. LINEA
Products information FA. LINEA

BTW identificatienummer (tax): BE07160308837
Ondernemingsnummer: 7078735351
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 604,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FA. LINEA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herenkledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. LINEA
(Get full report from official database of BE for FA. LINEA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. LINEA
Addition kinds of activities for FA. LINEA

242600. Hardhoutdimensie en vloermolen | Hardwood dimension and flooring mills
254103. Teller en wastafel | Counter and sink tops
01610407. Selderij boerderij | Celery farm
08519902. Brandpreventie, bos | Fire prevention services, forest
22510000. Vrouwenschoenen, behalve sokken | Women's hosiery, except socks
22620206. Krimpen: kunstmatige vezels en zijde doek | Shrinking: manmade fiber and silk cloth
39990402. Pels, gekleed: gebleekt, curry, geschraapt, gelooid of geverfd | Furs, dressed: bleached, curried, scraped, tanned, or dyed

Werken bij FA. LINEA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. LINEA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. LINEA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. LINEA. Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • Productiemedewerkers gezocht te Groot-Bijgaarden (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als productiemedewerker, schrikt zwaar werk jou niet af en ga je steeds precies en nauwkeurig te werk, dan zijn wij opzoek naar iemand zoals jou. Voor onze klanten gelegen in de regio van Aalst zoeken wij regelmatig bekwame productiearbeiders Taken: je staat in voor het laden en lossen van goederen stappelen van goederen goederen op zijn plaats zetten bijdragen tot algemene hygiëne en orde op de werkvloer

  • Operator 3 ploegen (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Genk, zijn we dringend op zoek naar operatoren voor in een 3 ploegen systeem. - Materiaal ontpakken en klaarzetten voor productie volgens FIFO - Correcte administratie aangaande productie (stilstanden, labels, etc.) - Basis onderhoud van productielijnen - De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen - De parameters van de geautomatiseerde productieapparatuur bijstellen - Volgen van veiligheids-en gezondheidsprocedures - Opslaan van goederen in het magazijn

  • Redder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

  • Verantwoordelijke bar regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Lummen zijn we op zoek naar een gemotiveerde barman/barvrouw. Jouw taken: De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De glazen afwassen De betaling voor de consumpties innen De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten Het betreft een fulltime functie, maar deeltijds is bespreekbaar.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • Metaalbewerker gezocht regio Aalter. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je taken binnen het bedrijf als metaalbewerker zijn het maken en herstellen van de aanwezige machines. Maar ook het vervaardigen van machines, instaleren van industriële instalaties en het lezen van technische plannen. Hiervoor is kunnen lassen een vereiste. Deze job bevat veel variatie, en is zeker geen seriewerk. Optie vast.

  • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Pedicure / schoonheidsspecialist (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: SCHOONHEIDSINSTITUUT ANNELIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert voornamelijk pedicures uit. Daarnaast dien je nog andere schoonheidszorgen toe zoals epileren, gelaatsverzorging, manicures en plaats je ook gelnagels.

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van FA. LINEA in sociale netwerken
Look for responds of FA. LINEA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. LINEA. Laat een reactie achter voor FA. LINEA. FA. LINEA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. LINEA. Leave a respond for FA. LINEA. FA. LINEA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. LINEA op de google maps. Adres en contacten FA. LINEA
Location of FA. LINEA on the google maps. Address and contacts of FA. LINEA

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. LINEA FA. LINEA: Various Network Services | BEGAS | DOUGLAS & DELHEZ | Op de Beeck Paul | NORBERT GRYSON

Other related companies as FA. LINEA: Various Network Services | BEGAS | DOUGLAS & DELHEZ | Op de Beeck Paul | NORBERT GRYSON

FA. LINEA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. LINEA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07160308837. Het bedrijf FA. LINEA bevindt zich op het adres: APPELMANSSTRAAT 25B6; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 604,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Herenkledingzaken. Producten gemaakt in FA. LINEA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. LINEA is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. LINEA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. LINEA, openstaande posities, locatie van FA. LINEA op de kaart.

FA. LINEA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. LINEA, company assigned to the tax number BE07160308837. The company FA. LINEA is located at the address: APPELMANSSTRAAT 25B6; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 604,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Herenkledingzaken. Products created in FA. LINEA were not found.
The main activity of FA. LINEA is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. LINEA is not available. You also can look at reviews of FA. LINEA, open positions, location of FA. LINEA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. LINEA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. LINEA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. LINEA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. LINEA, employees, financial statistics.