CASH CONVERTERS GOSSELIES SA

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • CASH CONVERTERS GOSSELIES SA

Contactgegevens CASH CONVERTERS GOSSELIES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CASH CONVERTERS GOSSELIES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CASH CONVERTERS GOSSELIES SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Renaissance 9; 6041; Charleroi (Gosselies), België

Telefoon (phone): 071 35 99 91 (+32-071 35 99 91) 071 35 99 91 (+32-071 35 99 91)

Fax (fax): 071 37 79 25 (+32-071 37 79 25) 071 37 79 25 (+32-071 37 79 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CASH CONVERTERS GOSSELIES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CASH CONVERTERS GOSSELIES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CASH CONVERTERS GOSSELIES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CASH CONVERTERS GOSSELIES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CASH CONVERTERS GOSSELIES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CASH CONVERTERS GOSSELIES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CASH CONVERTERS GOSSELIES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CASH CONVERTERS GOSSELIES SA
Products information CASH CONVERTERS GOSSELIES SA

BTW identificatienummer (tax): BE02767150878
Ondernemingsnummer: 5986968994
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 334,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Hi-fi & stereophonic equipment - Retail

Product categorie (product category): Data processing - Computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CASH CONVERTERS GOSSELIES SA
(Get full report from official database of BE for CASH CONVERTERS GOSSELIES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CASH CONVERTERS GOSSELIES SA
Addition kinds of activities for CASH CONVERTERS GOSSELIES SA

206799. Kauwgom, nec | Chewing gum, nec
213100. Kauw en rook tabak | Chewing and smoking tobacco
344801. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
30690607. Rug rugverbindingen, latex | Rug backing compounds, latex
31110402. Riemleer | Belting leather
35850102. Airconditioning, motorvoertuig | Air conditioning, motor vehicle
38459903. Medische schoonmaakapparatuur, ultrasone | Medical cleaning equipment, ultrasonic

Werken bij CASH CONVERTERS GOSSELIES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CASH CONVERTERS GOSSELIES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CASH CONVERTERS GOSSELIES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CASH CONVERTERS GOSSELIES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

  • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bornem zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Je zorgt voor de nationale distributie van snoep, dranken, snacks, koffie, versproducten en verschillende non-foodproducten. Je staat zelf in voor het laden, lossen en leveren van de producten. Je bent dan ook zeer klantgericht en flexibel ingesteld.

  • Orderpicker 2pl (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oudenaarde dat wereldwijd gekend is voor het produceren van reiskoffers zijn we op zoek naar orderpickers om in het magazijn aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag op basis van een bestelbon om de juiste goederen uit het magazijn te halen. Je scant alle goederen in en zet ze nadien op de transportband zodat de verantwoordelijke voor het laden/lossen alles in de vrachtwagen kunnen laden. Deze job houdt enkel manueel orderpicking in, je zal hierbij niet met de heftruck rijden.

  • Veelzijdige magazijnier - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in nauw contact met onze leveranciers teneinde een optimale ondersteuning te kunnen bieden aan onze technische dienst (atelier) en/of rechtstreeks aan onze klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de fysieke behandeling van zowel de inkomende als de uitgaande pakketten, het bijhouden van de goederenbewegingen en de interne organisatie in het magazijn. In deze rol: Sta je in voor de opmaak van offertes Zoek je onderdelen op Beheer je en volg je facturen op Volg je de status van offertes/orders op en bewaak je de leveringstermijnen Ga je bij het ontvangen van een order (door de technische dienst of rechtstreeks door de klant), de bestelling voorbereiden teneinde bij de dragen aan een correcte en tijdige levering van de benodigde materialen hetzij voor de herstelling van onze toestellen in de huurvloot of directe levering aan de klant Neem je de materialen/goederen in ontvangst, ga je hierop een controle uitvoeren en sla je deze op in het magazijn Hou je wijzigingen bij in het voorraadbeheersysteem Ga je de materialen/ goederen fysiek opslaan en verplaatsen Hou je het magazijn en de ontvangstbalie proper en opgeruimd Verzorg je baliewerk (ontvangst van teruggebrachte toestellen) Je rapporteert aan de Technisch aankoper/Hoofdmagazijnier.

  • Chauffeur CE - dringend (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zwijndrecht zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE voor nationaal transport in de regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Je zal voltijds instaan voor transport met kipper. Ervaring met dieplader en/of haakwagen is een pluspunt.

  • chauffeur CE pendelritten (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Inhouse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    pendeltransport met een bachewagen doen voor een bepaalde firma die productie doet van sauzen ( mayonaise..) goederen op paletten vervoeren van magazijn A naar magazijn B zelf laden lossen met elektrische transpalet je doet een 4 ritten heen en weer (korte afstanden + wachttijden laden/lossen) op 12 uur u wordt effectief 12 uren op een dag waarna de vrachtwagen wordt doorgegeven. er zijn 4 beginuren : 6u00 7u00 8u009u00

  • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (voor onze vestiging in BEVEREN/KRUIBEKE) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: VAN HOVE GARAGES NV

    Type: Vaste Job

    - Je voert onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie,... - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van Renault Trucks

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - Prov A'pen - Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • PERSONEN VOOR BIJLES EN STUDIEBEGELEIDING (regio DIKSMUIDE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: DIK2018

Zoek naar antwoorden van CASH CONVERTERS GOSSELIES SA in sociale netwerken
Look for responds of CASH CONVERTERS GOSSELIES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CASH CONVERTERS GOSSELIES SA. Laat een reactie achter voor CASH CONVERTERS GOSSELIES SA. CASH CONVERTERS GOSSELIES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CASH CONVERTERS GOSSELIES SA. Leave a respond for CASH CONVERTERS GOSSELIES SA. CASH CONVERTERS GOSSELIES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CASH CONVERTERS GOSSELIES SA op de google maps. Adres en contacten CASH CONVERTERS GOSSELIES SA
Location of CASH CONVERTERS GOSSELIES SA on the google maps. Address and contacts of CASH CONVERTERS GOSSELIES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CASH CONVERTERS GOSSELIES SA CASH CONVERTERS GOSSELIES SA: COPYLAND | Quoi fur!...et à mesure | LADBROKE | PIERRE DEGEMBE | FREE RECORD SHOP BELGIUM NV

Other related companies as CASH CONVERTERS GOSSELIES SA: COPYLAND | Quoi fur!...et à mesure | LADBROKE | PIERRE DEGEMBE | FREE RECORD SHOP BELGIUM NV

CASH CONVERTERS GOSSELIES SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CASH CONVERTERS GOSSELIES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02767150878. Het bedrijf CASH CONVERTERS GOSSELIES SA bevindt zich op het adres: Rue de la Renaissance 9; 6041; Charleroi (Gosselies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 334,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Data processing - Computers. Lijst met producten zijn Hi-fi & stereophonic equipment - Retail.
De hoofdactiviteit van CASH CONVERTERS GOSSELIES SA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CASH CONVERTERS GOSSELIES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CASH CONVERTERS GOSSELIES SA, openstaande posities, locatie van CASH CONVERTERS GOSSELIES SA op de kaart.

CASH CONVERTERS GOSSELIES SA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CASH CONVERTERS GOSSELIES SA, company assigned to the tax number BE02767150878. The company CASH CONVERTERS GOSSELIES SA is located at the address: Rue de la Renaissance 9; 6041; Charleroi (Gosselies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 334,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Data processing - Computers. List of products are Hi-fi & stereophonic equipment - Retail.
The main activity of CASH CONVERTERS GOSSELIES SA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CASH CONVERTERS GOSSELIES SA is not available. You also can look at reviews of CASH CONVERTERS GOSSELIES SA, open positions, location of CASH CONVERTERS GOSSELIES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CASH CONVERTERS GOSSELIES SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CASH CONVERTERS GOSSELIES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CASH CONVERTERS GOSSELIES SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CASH CONVERTERS GOSSELIES SA, employees, financial statistics.