ADP Dealer Services Belgium

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • ADP Dealer Services Belgium
Private companiesNondepository Credit Institutions • ADP Dealer Services Belgium

Contactgegevens ADP Dealer Services Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADP Dealer Services Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADP Dealer Services Belgium

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Deinsesteenweg 114; 9031; Gent (Drongen), België

Telefoon (phone): 09 216 11 11 (+32-09 216 11 11) 09 216 11 11 (+32-09 216 11 11)

Fax (fax): +32 (56) 386-17-64 +32 (56) 386-17-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADP Dealer Services Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADP Dealer Services Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADP Dealer Services Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADP Dealer Services Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADP Dealer Services Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADP Dealer Services Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADP Dealer Services Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADP Dealer Services Belgium
Products information ADP Dealer Services Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE06859558105
Ondernemingsnummer: 9538848876
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 593,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Data processing - Software

Product categorie (product category): Data processing - Computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADP Dealer Services Belgium
(Get full report from official database of BE for ADP Dealer Services Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADP Dealer Services Belgium
Addition kinds of activities for ADP Dealer Services Belgium

501502. Automotive onderhoudsapparatuur, gebruikt | Automotive servicing equipment, used
805299. Intermediaire zorgfaciliteiten, nec | Intermediate care facilities, nec
20230100. Baby formules | Baby formulas
20679901. Kauwgom basis | Chewing gum base
35310000. Bouwmachines | Construction machinery
50320304. Rioolpijp, klei | Sewer pipe, clay
57120201. Kabinet werk, aangepaste | Cabinet work, custom
92290103. Openbare Veiligheidsstatistiekencentrum, Overheid | Public safety statistics center, government

Werken bij ADP Dealer Services Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADP Dealer Services Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADP Dealer Services Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADP Dealer Services Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende voor Legat departement (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is administratief werk een job waar jij je goed in voelt, heb jij zin voor initiatief, wil je graag meehelpen aan het organiseren van projecten en heeft PowerPoint geen geheimen voor jou, dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken voor het Legal departement bij Audi Brussels. In deze functie voer je hoofdzakelijk administratieve taken uit: je staat in voor het opstellen en opsturen van briefwisselingen, je behoudt het overzicht van de contracten, je helpt bij het organiseren van projecten over trainingen en GDPR.

  • SCHOONMAAKMEDEWERKER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als allround schoonmaakmedewerker instaan voor de algemene schoonmaak van bedrijven. Je zal verantwoordelijk zijn voor zowel de algemene schoonmaak (dweilen, afstoffen, stofzuigen, ..).

  • TIG LASSER (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie omschrijving: De functie als Tig lasser betreft de volgende werkzaamheden. Het samenstellen, lassen en monteren van RVS constructie en/of leidingwerken. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens werkplaatstekeningen en/of na zelfstandig inmeten. Om de door de klant gewenste kwaliteit en het afwerkingsniveau te bereiken is eigen inzicht en vakmanschap hierin zeer belangrijk. Het meeste werk is projectmatig dus het is erg afwisselend. Er wordt zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt.

  • Lader/Losser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader/losser sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Verder sta je in voor het klaarzetten van goederen en transporteer je de goederen door middel van een elektrische transpallet. Je houdt hierbij telkens rekening met de hygiënische en voedingsvoorschriften.

  • Key account coördinator | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke speler te Herentals, zijn wij op zoek naar key account coördinator. Het bedrijf is gespecialiseerd in automotive onderdelen als officemachines. Zij zorgen voor vervoer, installatie en bedrijfsklaar maken van de verschillende goederen. Als key account coördinator sta je dagelijks on contact met opdrachtgevers en eindklanten, ben je verantwoordelijk voor het verkennen van de markt, opnemen van nieuw etrens en formuleren van voorstellen aan het management. Daarnaast voer je analyses uit en maak je rapportages op van de verschillende dagelijkse activiteiten. Je beschikt over inzicht in de financiële resultaten en KPI's.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Industrieel Elektricien voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als vaste technieker van Logi-Technic sta je in voor de technische ondersteuning en onderhoud bij onze klanten. Je wordt ingezet op verschillende projecten te Oost-Vlaanderen, waarbij we rekening houden met de woonplaats van de medewerker. Onderstaande taken kunnen tot jouw opdracht behoren: •Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen •Elektrische motoren en hun bedieningscomponenten aansluiten •Onderhoud in het elektrisch gedeelte van productie-installaties •Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (gelijkstroomsturingen, frequentieregelingen) •Elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen

  • Poetshulp (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: OCMW-SOCIAAL HUIS ARDOOIE

    Type: Vaste Job

    Poetsvrouw voor een voltijds contract. Dagelijks ga je de woning kuisen bij voornamelijk senioren of personen met een zorgvraag in Ardooie en Koolskamp. Je werkt zelfstandig en individueel maar je kan steeds bij de verantwoordelijke terecht bij problemen of vragen. Ook via teamvergaderingen en overleg wordt je ondersteund in je job.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

  • Psycholoog - RELATIETHERAPEUT - SEKSUOLOOG (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk DE TOVERSTAF is voor het versterken van het VOLWASSEN TEAM op zoek naar een RELATIETHERAPEUT / SEKSUOLOOG.

  • Externe Kinesitherapeut (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: ZONNELIED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als externe kinesitherapeut ben je medeverantwoordelijk voor de kinesitherapeutische behandelingen in onze woonzorgzone De Stroom (Sint-Jans-Molenbeek). Mogelijke behandelingsdoelen zijn behoud van stappen, mobiliteit behouden, uithouding bevorderen en dergelijke meer. Er is een gevarieerde populatie aanwezig (Hemiplegie, ziekte van Huntington, Cerebral Palsy, MS, NAH en meervoudige handicap) Halftijdse vervanging op zelfstandige basis gezocht voor de maand november. Exacte uren en dagen bespreekbaar.

  • Wervingsreserve - Account Manager catering - Leuven - 38u - Ref JDC 448 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor: de organisatie van de keuken en de kwaliteit van de uitvoering de aansturing en de coaching van je team actief in "Quality of Life" services het commerciële beheer van je site. Je draagt bij aan de commerciële ontwikkeling. Je zal regelmatig contact hebben met een groot aantal contactpersonen van de klant Je analyseert en identificeert de noden van je site rekening houdend met de noden en de verwachtingen van de klanten Je stelt de uurroosters en de taken voor je team op met aandacht voor de motivatie en teamspirit Je doet de bestellingen rekening houdend met de interne regels en procedures op vlak van beheer Je organiseert en structureert de site voor een optimale functionering Je bent verantwoordelijk voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP-procedures Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van de site en streeft voortdurend naar een strikte opvolging van de facturatie, de foodcost, de personeelskosten, de diverse kosten en van de maandelijkse consolidatie van RMA, …

Zoek naar antwoorden van ADP Dealer Services Belgium in sociale netwerken
Look for responds of ADP Dealer Services Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADP Dealer Services Belgium. Laat een reactie achter voor ADP Dealer Services Belgium. ADP Dealer Services Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADP Dealer Services Belgium. Leave a respond for ADP Dealer Services Belgium. ADP Dealer Services Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADP Dealer Services Belgium op de google maps. Adres en contacten ADP Dealer Services Belgium
Location of ADP Dealer Services Belgium on the google maps. Address and contacts of ADP Dealer Services Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come ADP Dealer Services Belgium ADP Dealer Services Belgium: COIFFURE MAGGY | AMAURY DE CRAECKER | MARLEEN THONON | Long-Bar-Dit | Info Service Belgium NV

Other related companies as ADP Dealer Services Belgium: COIFFURE MAGGY | AMAURY DE CRAECKER | MARLEEN THONON | Long-Bar-Dit | Info Service Belgium NV

ADP Dealer Services Belgium is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADP Dealer Services Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06859558105. Het bedrijf ADP Dealer Services Belgium bevindt zich op het adres: Deinsesteenweg 114; 9031; Gent (Drongen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 593,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Computers. Lijst met producten zijn Data processing - Software.
De hoofdactiviteit van ADP Dealer Services Belgium is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADP Dealer Services Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADP Dealer Services Belgium, openstaande posities, locatie van ADP Dealer Services Belgium op de kaart.

ADP Dealer Services Belgium is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADP Dealer Services Belgium, company assigned to the tax number BE06859558105. The company ADP Dealer Services Belgium is located at the address: Deinsesteenweg 114; 9031; Gent (Drongen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 593,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Computers. List of products are Data processing - Software.
The main activity of ADP Dealer Services Belgium is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ADP Dealer Services Belgium is not available. You also can look at reviews of ADP Dealer Services Belgium, open positions, location of ADP Dealer Services Belgium on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADP Dealer Services Belgium, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADP Dealer Services Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADP Dealer Services Belgium, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADP Dealer Services Belgium, employees, financial statistics.