Info Service Belgium NV

Contactgegevens Info Service Belgium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Info Service Belgium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Info Service Belgium NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dok Noord 2, Gent, 9000, België

Telefoon (phone): 32.9.3553932 32.9.3553932

Fax (fax): 32.9.3553932 32.9.3553932

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Info Service Belgium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Info Service Belgium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Info Service Belgium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Info Service Belgium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Info Service Belgium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Info Service Belgium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Info Service Belgium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Info Service Belgium NV
Products information Info Service Belgium NV

BTW identificatienummer (tax): BE06889221191
Ondernemingsnummer: 6066070556
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Info Service Belgium NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Info Service Belgium NV
(Get full report from official database of BE for Info Service Belgium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Info Service Belgium NV
Addition kinds of activities for Info Service Belgium NV

239999. Vervaardigde textielproducten, nec, nec | Fabricated textile products, nec, nec
27820000. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
32630000. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
50310205. wandplaat | Wallboard
55419901. Vulstations, benzine | Filling stations, gasoline

Werken bij Info Service Belgium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Info Service Belgium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Info Service Belgium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Info Service Belgium NV. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER - VCA NOODZAKELIJK - ATELIER + WERVEN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zwijndrecht, een grote speler in staal -en metaalconstructie, zijn wij op zoek naar een lasser monteur. Je kan ingezet worden in het atelier of op de verschillende werven waar de klant actief is. Als lasser monteur vragen wij toch dat je veiligheid als PRIOR één ziet.

  • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Tongeren, 10 uur per week (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Tongeren. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student administratief werk (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde student voor 1 halve dag in de week. Dit om te helpen in de administratie

  • Jobstudent weekendwerk (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Salons CORTINA (Wevelgem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Gemotiveerde arbeider voor kwaliteitscontrole en inpak / vaste nacht (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een glasbedrijf in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar een arbeider die instaat voor de kwaliteitscontrole en de inpak voor de vaste nacht.. Je staat in voor de controle van ruiten op krassen, barsten e.d. Wij zoeken mensen met productie-ervaring en een stabiel werkverleden. Er is onmiddellijke opstart voorzien.

  • Technisch Consultant – Office 365 (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Infront

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Consultant ontwerp en realiseer je de applicatiearchitectuur van Office 365 en SharePoint oplossingen voor onze klanten. Gebaseerd op business cases en functionele ontwerpen kan je een technische analyse maken en een gestructureerd plan voor implementatie uitwerken. De kwaliteit en duurzaamheid van de oplossing is jouw verantwoordelijkheid. In de presalesfase van een project maak je deel uit van het bid-team, waarbij je een solution design oplevert binnen de vereisten van scope en budget, tegen een uitdagend tijdschema. Je kan dit daarna overtuigend presenteren aan de klant, terwijl je zonder verpinken kan antwoorden op ad-hoc vragen. Daarnaast kan je de klant begeleiden naar een langetermijnvisie over SharePoint en Office 365. Bij dit alles plaats je de noden en tevredenheid van de klant steeds centraal. Je weet dat communicatie hier van cruciaal belang is, en houdt hier rekening mee zowel binnen het eigen projectteam als naar de klant toe.

  • Developer / Junior Software Engineer .NET (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Test-Aankoop / Test-Achats

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een dynamisch team van .NET software engineers volgens een agile methodologie. Je analyseert, implementeert en onderhoudt de service oriented back-end en web applicaties. Het team ontwikkelt generieke systemen om de consument te ondersteunen in de keuze van producten en diensten in diverse categorieën, rekening houdend met gepersonaliseerde informatie. Deze systemen worden beschikbaar gesteld in meerdere landen via meerdere kanalen (responsive websites, mobile apps, notifications via email, sms,...). Takenpakket : Ontwikkeling van nieuwe services en frameworks voor diverse portaalsites en interne toepassingen. Onderhoud en verbetering van de reeds ontwikkelde toepassingen. Technische analyse en ontwikkeling in C# met behulp van .NET framework en Microsoft technologieën. Ontwerpen en reviseren van technische documentatie.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • SII Belgium - .NET Developer (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    How we see your role   In the role of .NET developer at Sii Belgium you will be responsible for the design, development and maintenance of various web applications. You will be responsbile for some specific client projects. You develop mainly in C# and you put your knowledge to work in order to deliver high quality business critical digital applications. You'll work in team alongside other passionate .NET developers dedicated to delivering high quality results. Based upon your preferences and ambition, the possibility exists to evolve more into portal technology.   Your main accountabilities will include Contribute in the design and outlining of .NET sites & web applications (with the analyst and / or architect) Deliver superb .NET web applications according to agreed planning and budget Develop qualitative .NET based sites that exceed all customers' expectations Add value to the sales cycle by giving input to your commercial colleagues (presales) Add constantly to the .NET competency within Sii Belgium Support the Project Manager during the estimation process Train customers and users   Assets we would like you to hold Higher education in IT (minimum Bachelor level) A broad interest in developing web sites and web applications General best practices and design practices Familiar with Agile methodology such as Scrum; TDD Good knowledge of .NET framework 3.5 or later Experienced in .NET, ASP.NET MVC, ASP.NET web API and C# development HTML5, CSS frameworks (Bootstrap, ...), JavaScript frameworks (JQuery, Angular JS, REACT JS...) Good knowledge of SQL Server and Azure XML, UML knowledge is a plus Knowledge of Xamarin/Cordova and cross-platform mobile frameworks is another ace up your sleeve.   Personal skills Communication skills in both national languages and in English You are a team player who is not afraid of working autonomously Motivated to learn and evolve professionally Accuracy and quality consciousness Customer oriented by nature

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van Info Service Belgium NV in sociale netwerken
Look for responds of Info Service Belgium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Info Service Belgium NV. Laat een reactie achter voor Info Service Belgium NV. Info Service Belgium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Info Service Belgium NV. Leave a respond for Info Service Belgium NV. Info Service Belgium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Info Service Belgium NV op de google maps. Adres en contacten Info Service Belgium NV
Location of Info Service Belgium NV on the google maps. Address and contacts of Info Service Belgium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Info Service Belgium NV Info Service Belgium NV: V.C. TER AVRIJE | 'T MOLEKEN | EMENTE BVBA | EMILE MOYSON | KATHY MARIENS

Other related companies as Info Service Belgium NV: V.C. TER AVRIJE | 'T MOLEKEN | EMENTE BVBA | EMILE MOYSON | KATHY MARIENS

Info Service Belgium NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Info Service Belgium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06889221191. Het bedrijf Info Service Belgium NV bevindt zich op het adres: Dok Noord 2, Gent, 9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Info Service Belgium NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Info Service Belgium NV is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Info Service Belgium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Info Service Belgium NV, openstaande posities, locatie van Info Service Belgium NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Info Service Belgium NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Info Service Belgium NV, company assigned to the tax number BE06889221191. The company Info Service Belgium NV is located at the address: Dok Noord 2, Gent, 9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Info Service Belgium NV were not found.
The main activity of Info Service Belgium NV is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Info Service Belgium NV is not available. You also can look at reviews of Info Service Belgium NV, open positions, location of Info Service Belgium NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Info Service Belgium NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Info Service Belgium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Info Service Belgium NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Info Service Belgium NV, employees, financial statistics.