SAIL KAISER ALAIN SPRL

Contactgegevens SAIL KAISER ALAIN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAIL KAISER ALAIN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAIL KAISER ALAIN SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Neffe 57; 6600; Bastogne (Wardin), België

Telefoon (phone): 061 21 41 76 (+32-061 21 41 76) 061 21 41 76 (+32-061 21 41 76)

Fax (fax): 061 21 69 86 (+32-061 21 69 86) 061 21 69 86 (+32-061 21 69 86)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAIL KAISER ALAIN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAIL KAISER ALAIN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAIL KAISER ALAIN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAIL KAISER ALAIN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAIL KAISER ALAIN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAIL KAISER ALAIN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAIL KAISER ALAIN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAIL KAISER ALAIN SPRL
Products information SAIL KAISER ALAIN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01636108398
Ondernemingsnummer: 5236053466
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 362,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in SAIL KAISER ALAIN SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Computer maintenance and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAIL KAISER ALAIN SPRL
(Get full report from official database of BE for SAIL KAISER ALAIN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAIL KAISER ALAIN SPRL
Addition kinds of activities for SAIL KAISER ALAIN SPRL

3354. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
124199. Steenkoolmijndiensten, nv | Coal mining services, nec
26310413. Transformer board | Transformer board
33120504. Staven, ijzer en staal: gemaakt in staalfabrieken | Rods, iron and steel: made in steel mills
36290000. Elektrische industriële apparaten, niet inbegrepen | Electrical industrial apparatus, nec
50329904. Cement | Cement
75399905. Schokdemper vervangen | Shock absorber replacement
75429903. Vrachtwagen wassen | Truck wash

Werken bij SAIL KAISER ALAIN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAIL KAISER ALAIN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAIL KAISER ALAIN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAIL KAISER ALAIN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser / monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

  • Transportplanner (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je plant, organiseert en volgt transportopdrachten op • Je bepaalt de werkverdeling van de vrachtwagenchauffeurs • Je geeft vrachtwagenchauffeurs de nodige instructies • Je staat in voor de controle op de ritten

  • Belader SUEZ Antwerpen (Luithagen, Brecht, Sint-Niklaas...) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ in regio Antwerpen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je zal manueel het afval in de vrachtwagen deponeren en/of de container

  • Onderhoudstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die zal instaan voor volgend takenpakket: Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit Je bent creatief in het zoeken van oplossingen Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant Vergaderingen bijwonen Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing Administratieve ondersteuning.

  • Mechanieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

  • Huishoudhulp Kortrijk en omgeving (M/V) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Kortrijk en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Jobstudent textiel elke woensdag van 13u15 tot 16u30 (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een textielbedrijf te Deerlijk zijn we op zoek naar een jobstudent die elke woensdagnamiddag kan werken van 13u15 tot 16u30. Je staat naast een werknemer met de nodige ervaring die je leert om tapijten te franjeren.

  • JOBSTUDENTEN min. 18 jaar (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om tijdens de week en/of het weekend te werken. Hierbij kan het zijn dat je zowel overdag als 's avonds tewerkgesteld wordt. Je kan ingezet worden als keukenmedewerker, maar het kan ook zijn dat je soms aan de kassa staat.

  • Studenten voor auto's kuisen (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf hier in de regio zijn we op zoek naar 2 studenten voor weekendwerk ( zaterdag) Taken bestaan uit het kuisen van auto's / camionneten met de hoge drukreiniger, binnen de auto's stofzuigen en proper onderhouden Graag iemand die fysiek wel wat aan kan en doorzettingsvermogen heeft.. alleen kandidaten MET rijbewijs komen in aanmerking!!

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

  • Ongediertebestrijder (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DESCROES

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze diensten zijn wij op zoek naar een ongediertebestrijder. Je voert interventies uit en gaat langs bij klanten met een servicecontract om periodieke inspecties uit te voeren. Verder denk je mee na om problemen te analyseren en oplossingen te bieden om ongedierte te weren. Bij voorkeur zoeken wij een technieker met ervaring en in het bezit van een fytolicentie P2.

Zoek naar antwoorden van SAIL KAISER ALAIN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of SAIL KAISER ALAIN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAIL KAISER ALAIN SPRL. Laat een reactie achter voor SAIL KAISER ALAIN SPRL. SAIL KAISER ALAIN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAIL KAISER ALAIN SPRL. Leave a respond for SAIL KAISER ALAIN SPRL. SAIL KAISER ALAIN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAIL KAISER ALAIN SPRL op de google maps. Adres en contacten SAIL KAISER ALAIN SPRL
Location of SAIL KAISER ALAIN SPRL on the google maps. Address and contacts of SAIL KAISER ALAIN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come SAIL KAISER ALAIN SPRL SAIL KAISER ALAIN SPRL: W.C. UITBERGEN | VAN NOOTEN ANTOON | I.M.P. MONT-CHEVREUIL | Cnoc | Les serres Henricot

Other related companies as SAIL KAISER ALAIN SPRL: W.C. UITBERGEN | VAN NOOTEN ANTOON | I.M.P. MONT-CHEVREUIL | Cnoc | Les serres Henricot

SAIL KAISER ALAIN SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAIL KAISER ALAIN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01636108398. Het bedrijf SAIL KAISER ALAIN SPRL bevindt zich op het adres: Neffe 57; 6600; Bastogne (Wardin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 362,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Computer maintenance and Repair. Producten gemaakt in SAIL KAISER ALAIN SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SAIL KAISER ALAIN SPRL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAIL KAISER ALAIN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAIL KAISER ALAIN SPRL, openstaande posities, locatie van SAIL KAISER ALAIN SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SAIL KAISER ALAIN SPRL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAIL KAISER ALAIN SPRL, company assigned to the tax number BE01636108398. The company SAIL KAISER ALAIN SPRL is located at the address: Neffe 57; 6600; Bastogne (Wardin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 362,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Computer maintenance and Repair. Products created in SAIL KAISER ALAIN SPRL were not found.
The main activity of SAIL KAISER ALAIN SPRL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SAIL KAISER ALAIN SPRL is not available. You also can look at reviews of SAIL KAISER ALAIN SPRL, open positions, location of SAIL KAISER ALAIN SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAIL KAISER ALAIN SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAIL KAISER ALAIN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAIL KAISER ALAIN SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAIL KAISER ALAIN SPRL, employees, financial statistics.