Cnoc

Contactgegevens Cnoc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cnoc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cnoc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gemeenteplein 13; 8300; Knokke-Heist (Knokke), België

Telefoon (phone): 050 61 15 03 (+32-050 61 15 03) 050 61 15 03 (+32-050 61 15 03)

Fax (fax): +32 (61) 973-52-58 +32 (61) 973-52-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cnoc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cnoc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cnoc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cnoc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cnoc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cnoc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cnoc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cnoc
Products information Cnoc

BTW identificatienummer (tax): BE05611236572
Ondernemingsnummer: 6434936523
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 713,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Cnoc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cnoc
(Get full report from official database of BE for Cnoc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cnoc
Addition kinds of activities for Cnoc

305302. Inpak materiaal | Packing materials
781202. Video productie | Video production
14229904. Dolomiet, verpletterd en gebroken-steengroeven | Dolomite, crushed and broken-quarrying
14810103. Test saai voor nonmetallische mineralen | Test boring for nonmetallic minerals
30890317. Siding, kunststof | Siding, plastics
32729903. Baanmaterialen, prefab beton | Paving materials, prefabricated concrete
34430704. Kraanhaken, gelamineerde plaat | Crane hooks, laminated plate
35319907. Mud jacks | Mud jacks
59490101. Bruidsweefsels | Bridal fabrics

Werken bij Cnoc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cnoc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cnoc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cnoc. Looking for open vacancies in other companies

 • Bandenkraanmachinist (m/v) - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een job als kraanmachinist? Lees dan zeker verder! Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit met moderne graafkranen. Daarnaast zorg je in een ploeg van 2 a 3 collega's voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Ook zal je een grote verantwoordelijkheid dragen wat betreft de publieke veiligheid.

 • Calculator laswerken regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een ervaren calculator laswerken. Jouw taken: De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...)

 • Operator trekbanden (OOSTMALLE)

  Regio: OOSTMALLE

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Operator trekbanden sta jij in voor : Het instellen van de trekbanden Het instellen van de richt/knip machines Het instellen  van de richter Het verweken van productieopdrachten Het binnenrijden van de grondstoffen en het bevoorraden van de trekbanden

 • Filiaalmanager | Regio Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Coachen, evalueren en het ontwikkelen van adviseurs/verkopers, De fiscale doeleinden van de winkel bereiken, Toezien op de voortdurende naleving van de winkel en het team van adviseurs/verkopers met de identiteit van het merk: netheid, orde, onthaalkwaliteit, visuele presentatie die voldoet aan het marketingbeleid. Voornaamste taken: Altijd het verkooppunt conform aan de identiteit van het merk en commerciële politiek en de bepaalde marketing ondersteunen, Het team inspireren, beheren en animeren in het respect van de commerciële cultuur van het merk, De verkochte dossiers voor het versturen naar de centrale controleren om zich te verzekeren van hun conformiteit, Permanent de evolutie van de prestaties van de winkel ten opzichte van het budget en de nodige acties nemen om de resultaten te optimaliseren, Zich verzekeren dat de binnenkomende goederen perfect ontvangen en gecontroleerd worden, Permanent de lokale marktgegevens analyseren en deze doorgeven aan de commerciële en marketing afdeling om de strategische en operationeel denken te voeden, Zich van het perfect beheer van het verkooppunt verzekeren

 • Chauffeur CE m/v (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een stabiele onderneming gevestigd in Ieper zoeken we een chauffeur CE trekker-oplegger! Uurrooster is bespreekbaar! Vooral rijden regio Duitsland - keuze tussen dagritten of uitslapen in de vrachtwagen.

 • Orderbegeleider (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent binnen de serviceafdeling verantwoordelijk voor de volgende taken: • Je volgt de bestellingen op die je collega’s gemaakt hebben, je zorgt ervoor dat je de orderconfirmaties ontvangt en je volgt de bestellingen op. • Je bereidt orderpickings voor en bezorgt ze aan je collega’s van het magazijn; • Je zorgt voor de administratieve voorbereiding van de verzending van de orders. • Je verzorgt administratieve taken binnen de logistieke afdeling. • Je ondersteunt de collega’s van de planning. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in dag.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

  Regio: VEERLE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Tempo-Team Professionals

  Type: Studentenjob

  Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

 • Learning & development coordinator (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ARDO

  Type: Vaste Job

  Als L&D coordinator ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en het verzorgen van de trainingen afgestemd op de verschillende doelgroepen binnen de organisatie teneinde het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie uit te voeren. Initiëren en coördineren van diverse projecten mbt Training en Ontwikkeling in samenwerking met een team van interne mensen of via externe organisaties om het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie te realiseren: o.a. Duaal leren, stages, workshops naar scholen, e-learning Het opzetten en organiseren van de trainingen/coachings ifv de behoeften van de organisatie en de medewerkers Opleidingsplannen opmaken voor alle functies Het coördineren van het proces, dit vanaf de aanvraag tot de evaluatie Instaan voor operationele zaken, die verbonden zijn aan zijn/haar vakgebied om trainingen vlot, efficiënt en kwalitatief te laten verlopen Analyse van interne trainingsnoden Coaching begeleiden afstemmen van WPC Onderhouden van bestaande opvolgingssystemen inzake training en ontwikkeling om correcte info te kunnen verschaffen naar lijnmanagement, medewerkers en externen Opvolgen van budgetten en het uitzoeken van mogelijke subsidievormen Occasioneel zelf opleiding geven Optreden als intern specialist inzake training, opleiding en het voortdurend opvolgen van de meest recente ontwikkelingen en tendensen binnen zijn/haar specifiek vakgebied

 • MAGAZIJNMEDEWERKER met veel administratieve & telefonische taken te Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: CELEKO

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte magazijnmedewerker die graag administratief werk wil verrichten! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je gaat ingezet worden in het magazijn. Je gaat als hoofdtaak de buitendienst ondersteunen. Je takenpakket bestaat uit: - telefonische dienstverlening ( beantwoorden vragen klanten, vragen vertegenwoordigers, ...) - bestellingen/leveringen plaatsen & opvolgen - stockbeheer - er moet NIET gewerkt worden met heftruck of transpalet ACHTERGROND AUTOMOTIVE ( onderdelen) is super belangrijk omdat je deze kennis dagdagelijks nodig hebt om je job kwalitatief goed uit te kunnen voeren!

 • Senior Projectleider Bouw (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je volgt met trots je projecten op van A tot Z en draagt de verantwoordelijkheid t.a.v. planning, organisatie, budget en financiële opvolging. Op periodieke basis rapporteer je aan het management team. Je werkt constructief samen met architecten, opdrachtgevers en onderaannemers.

Zoek naar antwoorden van Cnoc in sociale netwerken
Look for responds of Cnoc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cnoc. Laat een reactie achter voor Cnoc. Cnoc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cnoc. Leave a respond for Cnoc. Cnoc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cnoc op de google maps. Adres en contacten Cnoc
Location of Cnoc on the google maps. Address and contacts of Cnoc

Andere gerelateerde bedrijven als come Cnoc Cnoc: AMERICAN GRILL | Franco Belge | CARROS. PONT DE LA RAYE | CHRIS VANDEBROECK | CLAEYS

Other related companies as Cnoc: AMERICAN GRILL | Franco Belge | CARROS. PONT DE LA RAYE | CHRIS VANDEBROECK | CLAEYS

Cnoc is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cnoc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05611236572. Het bedrijf Cnoc bevindt zich op het adres: Gemeenteplein 13; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 713,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Cnoc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cnoc is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cnoc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cnoc, openstaande posities, locatie van Cnoc op de kaart.

Cnoc is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cnoc, company assigned to the tax number BE05611236572. The company Cnoc is located at the address: Gemeenteplein 13; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 713,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taverns. Products created in Cnoc were not found.
The main activity of Cnoc is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cnoc is not available. You also can look at reviews of Cnoc, open positions, location of Cnoc on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cnoc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cnoc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cnoc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cnoc, employees, financial statistics.