Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL
Private companiesMiscellaneous Retail • Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL

Contactgegevens Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1420-Braine-l'Alleud, België

Telefoon (phone): 02-354.23.56 (+32-02-354.23.56) 02-354.23.56 (+32-02-354.23.56)

Fax (fax): 02-353.05.04 (+32-02-353.05.04) 02-353.05.04 (+32-02-353.05.04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL
Products information Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06125396728
Ondernemingsnummer: 3240112304
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 189,000 EUR
Werknemers (employees): 12
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL
(Get full report from official database of BE for Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL
Addition kinds of activities for Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL

679401. Muzieklicenties en royalty's | Music licensing and royalties
22590101. Jurk en semidress handschoenen, breien | Dress and semidress gloves, knit
26750404. Melkfilter schijven, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Milk filter disks, die-cut: made from purchased materials
32110302. Isolatieglas, verzegelde eenheden | Insulating glass, sealed units
35110207. Wielen, water | Wheels, water
51699905. Boorselder | Drilling mud
60369901. Spaar- en leningverenigingen, niet federaal gecharterd | Savings and loan associations, not federally chartered

Werken bij Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur op verplaatsing (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaal- en inox sector (poorten, afsluitingen, ramen, deuren, trappen, balustrades,..), zijn wij op zoek naar een handige Harry om op verplaatsing te monteren.

  • Hulp-ploegchef verpakkingsafdeling 2-ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat samen met een collega in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijnen voor diepvriesgroenten. Je werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. Je zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf gemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. Je geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met je collega-ploegchefs die voor of na jou opstarten. Je stuurt een 25-tal personen aan, coacht en begeleidt hen. Je rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke. - Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke. * Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke.

  • Aanvoerder inpakmachine - 2 ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Thule is internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van tenten, luifels en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Als aanvoerder van de inpakmachine zorg je ervoor dat de werknemers aan de machine continu beschikken over voldoende verpakkingsmateriaal. Dit doe je met de hulp van een elektrische transpallet. Indien nodig help je ook met het inpakken van de producten.

  • Huishoudhelden regio Ledegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Bree, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen schoonmaak huishouden dienstencheques huishoudhulp poetshulp poetsvrouw poetsman poetsdame kuisvrouw )

  • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

  • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: APPRO

    Type: Vaste Job

    APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

  • Medewerker tuinaanleg - verhardingen oprit en terras (KASTER)

    Regio: KASTER

    Bedrijf: TEMMERMAN BART

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor: algemene tuinaanleg; aanleggen van verhardingen; uitvoeren van allerlei grondbewerkingen.

  • Project Manager Freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667546-inline.html?cid=Partner_VDAB We zijn bij Prosource op continue basis op zoek naar freelance project managers. Als Project Manager word je ingezet bij één of meerdere van onze klanten. Je plant en beheert de projecten van start tot finish. Je zorgt voor een transparante projectrapportering op regelmatige tijdstippen. Je communiceert met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. Op basis van je praktische kennis en ervaring doe je concrete aanbevelingen om de projectmanagement aanpak van de klant te verbeteren.

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

  • Chef flexibel Weekendwerk (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL. Laat een reactie achter voor Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL. Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL. Leave a respond for Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL. Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL op de google maps. Adres en contacten Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL
Location of Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL on the google maps. Address and contacts of Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL: FLNORSKE SKOG BELGIUM NV | KLOKKENGIETERIJ SERGEYS | COIFFURE NICO | VIGAN ENGINEERING SA | Step by Step

Other related companies as Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL: FLNORSKE SKOG BELGIUM NV | KLOKKENGIETERIJ SERGEYS | COIFFURE NICO | VIGAN ENGINEERING SA | Step by Step

Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06125396728. Het bedrijf Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL bevindt zich op het adres: 1420-Braine-l'Alleud. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 12 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 189,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL, openstaande posities, locatie van Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL op de kaart.

Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL, company assigned to the tax number BE06125396728. The company Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL is located at the address: 1420-Braine-l'Alleud. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 12 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 189,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL were not found.
The main activity of Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL is not available. You also can look at reviews of Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL, open positions, location of Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Y-D DECORATEURS-PAYSAGISTES SPRL, employees, financial statistics.