VIGAN ENGINEERING SA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • VIGAN ENGINEERING SA
Private companiesMiscellaneous Retail • VIGAN ENGINEERING SA

Contactgegevens VIGAN ENGINEERING SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIGAN ENGINEERING SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIGAN ENGINEERING SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De L'Industrie 16 1400 Nivelles, België

Telefoon (phone): 32.67 89 50 41 32.67 89 50 41

Fax (fax): 32.67 89 50 60 32.67 89 50 60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIGAN ENGINEERING SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIGAN ENGINEERING SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIGAN ENGINEERING SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIGAN ENGINEERING SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIGAN ENGINEERING SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIGAN ENGINEERING SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIGAN ENGINEERING SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIGAN ENGINEERING SA
Products information VIGAN ENGINEERING SA

BTW identificatienummer (tax): BE09825866699
Ondernemingsnummer: 4261016845
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 776,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Navigation - charterers

Product categorie (product category): Sea transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIGAN ENGINEERING SA
(Get full report from official database of BE for VIGAN ENGINEERING SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIGAN ENGINEERING SA
Addition kinds of activities for VIGAN ENGINEERING SA

7241. Kapper winkels | Barber shops
011500. Maïs | Corn
313103. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
384103. Instrumenten en apparaten van dierenartsen | Veterinarians' instruments and apparatus
21419901. Tabaksreductie | Tobacco redrying
26110101. Kraft (sulfate) pulp | Kraft (sulfate) pulp
34999914. Machine bases, metaal | Machine bases, metal
35410000. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
38449902. doorlichting | Fluoroscopes
54990102. Gezond voedsel | Health foods

Werken bij VIGAN ENGINEERING SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIGAN ENGINEERING SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIGAN ENGINEERING SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIGAN ENGINEERING SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Internal Sales Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert een portefeuille van dealers met laag potentieel met het oog op klantenbinding en ontwikkeling Je bent de problemsolver van onze klanten (invoerders, dealers van auto's, motorfietsen en mobilhomes). Je bent verantwoordelijk voor de coaching en opleiding van de verkoopteams van onze partners. Je staat in voor de communicatie met de dealers via B2Boost, mailing en telefoon. Je leidt en beheert de kredietpromoties. Je verzekert het dagelijkse management van onze incentiveacties. Je helpt de teamleden bij het organiseren van Car Fairs en specifieke events.

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Inpakoperator (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verpakt eindproducten volgens de specificaties, de gestelde kwaliteitseisen en opgegeven instructies. Hiervoor stel je de nodige parameters in op de verpakkingsinstallaties en treed je op bij kleine storingen. - Je zorgt voor een correcte belading van het nodige verpakkingsmateriaal. Bij een formaatwissel bouw je efficiënt en gestructureerd de installatie om. - Je controleert de zuiverheid van de gebruikte apparatuur en materiaal (verpakkingsdozen, etiketten, zakken,…).

  • Projectassistent - FRANSTALIG (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit is het takenpakket als projectassistent: Commerciële ondersteuning: agendabeheer en afspraken plannen voor de collega's verslagen maken van de meetings voorbereiden van de reporting en de maandelijkse cijfers telefonische en mailcontact met klanten en leveranciers ter opvolging ondersteuning in maken van offertes en technische ondersteuning voorbereiden van de contracten met klant en leverancier ondersteuning in projecten milieustudies toekenningen ... Operationele ondersteuning: administratief opvolgen van bestellingen en leveringen onderzoek naar de beste leverancier prijsvergelijkingen maken maken en beheren van technische gegevens (handleidingen technische fiches ...) en deze online klasseren en up to date houden werfopvolging en de registraties van de onderaannemers controleren en bijhouden administratieve ondersteuning voor de veiligheidsnormen van de werven (PPSS PGSS PAQ ...) algemene projectondersteuning: beheer van de oproepen facturatie stockbeheer ...

  • Donator Care Agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van inkomende oproepen van schenkers en het beantwoorden van hun vragen Je beantwoordt de vragen van de schenkers via email Je helpt mee telefonisch fondsen verzamelen voor een diversiteit aan NGO’s Je bent mede verantwoordelijk voor het updaten van de database Je ondersteunt het callcenter via diverse administratieve taken Je werkt in een team van ongeveer 10 medewerkers onder leiding van een callcenterverantwoordelijke Je werkt van maandag tot vrijdag van 9u tem 17u30

  • ENTHOUSIASTE STUDENT: 3 ZATERDAGEN BESCHIKBAAR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!  De bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 01/12 flyers uitdeelt!   

  • Studenten Quick Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Quick restaurant

    Type: Studentenjob

    Quick Kuringen is op zoek naar studenten! Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Mogelijkheid tot werken door de week of het weekend. Flexibiliteit is mogelijk.

  • Technical Writer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: UNI-Learning Belgium

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsvoorstelling UNI-Learning (www.uni-learning.com), met vestigingen te Gent (hoofdkantoor), Parijs en Eindhoven, is een belangrijke internationale speler en één van de marktleiders in Europa van e-Learningoplossingen op maat. Het bedrijf onderscheidt zich door het ontwikkelen van doeltreffende, krachtige e-learning tools die zorgen voor een ware (online) beleving bij de gebruiker (“ knowledge and skills brought to life”). Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Klanten bevinden zich zowel in de overheids- als privésector (bvb. Audi, DAF, Johnson & Johnson, …). De cultuur van UNI-Learning kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, sterke teamgerichtheid en no-nonsense werksfeer. Op heden telt dit bedrijf een 100-tal werknemers. Voor de vestiging in Gent is men momenteel op zoek naar een enthousiaste Technical Writer (m/v). Functieomschrijving: Als technical writer zal je ter plaatse ingeschakeld worden bij een klant (regio Gent) actief in de staalverwerkingsindustrie. Bedoeling is dat je digitale, productie gerelateerde opleidingen ontwikkelt voor nieuwe medewerkers op maat van de klant. Hiertoe verzamel en analyseer je veelal technische info (bvb. werking machines, …) door het voeren van gesprekken met de betreffende verantwoordelijken ingenieurs en vanuit verkregen technische documentatie. Je verwerkt deze in een toegankelijke en duidelijke presentatie. Je werkt op zeer zelfstandige manier en kan steeds bij jouw collega’s terecht voor vragen of verdere ondersteuning.

  • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

  • Fotolasser/Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je bent vertrouwd met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd (plaatlassen, halfautomaat lassen, machinelassen, ...). Je kan zowel staal als roestvrij staal verwerken Je bent bereid om fysiek zware laswerken uit te voeren Je werkt in een 2-ploegensysteem Bedrijfsprofiel: Onze klant is al tientallen jaren een grote, internationale speler op vlak van apparaatbouw.

  • Allround Administratief Bediende (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Allround Administratief Bediende gezocht voor een internationaal bedrijf gelegen in Hulshout. Ben je administratief sterk en communicatief in het Nederlands, Engels en Frans? Hou je van een gevarieerd takenpakket en werk je graag in een team? Ben je organisatorisch en detailgericht? Solliciteer online via www.adecco.be ! Klik rechtsonder op de knop solliciteren en vergeet niet je sollicitatie te bevestigen. Of stuur uw recente CV door naar [email protected] Je bent verantwoordelijk voor: ondersteuning van de sales- order- en stockadministratie, bestellingen correct en stipt verwerken, opvolging van de vrije voorraad i.f.v. de lopende salescontracten opvolging palletbeheer + stock bij externe opslagplaatsten meewerken aan de implementie van een ERP-systeem op de verkoopafdeling, vermarkten van onze nieuwe producten, offertes uitwerken + opvolgen,

  • Kinesitherapeut (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut/beweegcoach die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een flexibel aantal uur per week.

Zoek naar antwoorden van VIGAN ENGINEERING SA in sociale netwerken
Look for responds of VIGAN ENGINEERING SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIGAN ENGINEERING SA. Laat een reactie achter voor VIGAN ENGINEERING SA. VIGAN ENGINEERING SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIGAN ENGINEERING SA. Leave a respond for VIGAN ENGINEERING SA. VIGAN ENGINEERING SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIGAN ENGINEERING SA op de google maps. Adres en contacten VIGAN ENGINEERING SA
Location of VIGAN ENGINEERING SA on the google maps. Address and contacts of VIGAN ENGINEERING SA

Andere gerelateerde bedrijven als come VIGAN ENGINEERING SA VIGAN ENGINEERING SA: REYNE | DB HIFI VIDEO | M.A.G. | ERCO COIFFURE | ANNE COOLEN

Other related companies as VIGAN ENGINEERING SA: REYNE | DB HIFI VIDEO | M.A.G. | ERCO COIFFURE | ANNE COOLEN

VIGAN ENGINEERING SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIGAN ENGINEERING SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09825866699. Het bedrijf VIGAN ENGINEERING SA bevindt zich op het adres: Rue De L'Industrie 16 1400 Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 776,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sea transport; Transport services. Lijst met producten zijn Navigation - charterers.
De hoofdactiviteit van VIGAN ENGINEERING SA is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIGAN ENGINEERING SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIGAN ENGINEERING SA, openstaande posities, locatie van VIGAN ENGINEERING SA op de kaart.

VIGAN ENGINEERING SA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIGAN ENGINEERING SA, company assigned to the tax number BE09825866699. The company VIGAN ENGINEERING SA is located at the address: Rue De L'Industrie 16 1400 Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 776,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sea transport; Transport services. List of products are Navigation - charterers.
The main activity of VIGAN ENGINEERING SA is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VIGAN ENGINEERING SA is not available. You also can look at reviews of VIGAN ENGINEERING SA, open positions, location of VIGAN ENGINEERING SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIGAN ENGINEERING SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIGAN ENGINEERING SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIGAN ENGINEERING SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIGAN ENGINEERING SA, employees, financial statistics.