ERCO COIFFURE

Contactgegevens ERCO COIFFURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERCO COIFFURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERCO COIFFURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TER GOEDINGEN 18; 9881; AALTER, België

Telefoon (phone): 93740239 (+32-93740239) 93740239 (+32-93740239)

Fax (fax): +32 (53) 579-83-93 +32 (53) 579-83-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERCO COIFFURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERCO COIFFURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERCO COIFFURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERCO COIFFURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERCO COIFFURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERCO COIFFURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERCO COIFFURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERCO COIFFURE
Products information ERCO COIFFURE

BTW identificatienummer (tax): BE09551757812
Ondernemingsnummer: 1185394287
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 198,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ERCO COIFFURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERCO COIFFURE
(Get full report from official database of BE for ERCO COIFFURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERCO COIFFURE
Addition kinds of activities for ERCO COIFFURE

354400. Speciale sterven, gereedschappen, jigs en fixtures | Special dies, tools, jigs, and fixtures
17999926. Post ramp renovaties | Post disaster renovations
34430201. Luchtkoelers, metalen plaat | Air coolers, metal plate
35549901. Coating en afwerking machines, papier | Coating and finishing machinery, paper
37130101. Vrachtwagens | Truck beds
51990500. Leer, lederwaren en pels | Leather, leather goods, and furs
59410500. Watersportuitrusting | Water sport equipment
79979902. Bowling League of team | Bowling league or team

Werken bij ERCO COIFFURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERCO COIFFURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERCO COIFFURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERCO COIFFURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent centrum. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je zal vooral instaan voor de ochtendshiften, af en toe aangevuld met avondddiensten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Commercieel bediende binnendienst (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding groei je uit tot het aanspreekpunt van klanten en transporteurs. Op termijn en afhankelijk van je inzet en ambities, krijg je binnen de dienst meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Als commercieel bediende verzorg je de orderopvolging van A tot Z: input, voorraadcontrole, orderbevestiging, organisatie en opvolging van het transport. Het bijhouden van verkoop statistieken en het opmaken van prognoses behoort ook tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en de kwaliteitsdienst.

  • Postbode Meise (m/v) (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal voornamelijk naar klanten gaan in regio Merchtem en Meise.

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenomeerde en gespecialiseerde producent van tegels en klinkers.

  • Groot aantal medewerkers inventaris gezocht! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nu de eindejaarsperiode eraan komt organiseren een aantal kledingwinkels een inventaristelling waarvoor we een groot aantal medewerkers zoeken. Door middel van een scansysteem zal je meewerken om een oplijsting te maken van de kleding die nog aanwezig is in de winkel. We zoeken een medewerkers voor onderstaande data: -op 5/11 te Hoboken, Antwerpen centrum (omgeving Meir), Wijnegem zowel daguren als avonduren (voor de avonduren moet je 18+ zijn)

  • Verpleegkundige (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: vzw Sint-Elisabeth's Dal

    Type: Vaste Job

    Je voert verpleegkundige taken uit, tevens help je bij de dagelijkse verzorging van de ouderen die hulp nodig hebben bij alle activiteiten van het dagelijks leven.

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • Software Analist met ervaring binnen OO development | (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • HR coördinator (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

  • Klinisch psycholoog - Psychologisch consulent (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar Klinisch Psychologen en Psychologisch Consulenten die een eigen zelfstandige praktijk willen oprichten (maar niet goed weten waar te beginnen;-) en dit binnen het concept van een praktijk-netwerk. Vanuit dit concept krijg je alle tools in handen, en word je ondersteund bij alle aspecten van de uitbouw van een eigen satteliet-praktijk binnen het netwerk van Psychologenpraktijk Kriekelaar.

  • Hulp in zaal (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SALONS DE LELIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van ERCO COIFFURE in sociale netwerken
Look for responds of ERCO COIFFURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERCO COIFFURE. Laat een reactie achter voor ERCO COIFFURE. ERCO COIFFURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERCO COIFFURE. Leave a respond for ERCO COIFFURE. ERCO COIFFURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERCO COIFFURE op de google maps. Adres en contacten ERCO COIFFURE
Location of ERCO COIFFURE on the google maps. Address and contacts of ERCO COIFFURE

Andere gerelateerde bedrijven als come ERCO COIFFURE ERCO COIFFURE: Lea | GARAGE JENNIS | KOKUSAI BUDO IN INTERNATIONAL | GUNTHER HINTERMAIER | ISAFLOR

Other related companies as ERCO COIFFURE: Lea | GARAGE JENNIS | KOKUSAI BUDO IN INTERNATIONAL | GUNTHER HINTERMAIER | ISAFLOR

ERCO COIFFURE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERCO COIFFURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09551757812. Het bedrijf ERCO COIFFURE bevindt zich op het adres: TER GOEDINGEN 18; 9881; AALTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 198,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in ERCO COIFFURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERCO COIFFURE is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERCO COIFFURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERCO COIFFURE, openstaande posities, locatie van ERCO COIFFURE op de kaart.

ERCO COIFFURE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERCO COIFFURE, company assigned to the tax number BE09551757812. The company ERCO COIFFURE is located at the address: TER GOEDINGEN 18; 9881; AALTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 198,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in ERCO COIFFURE were not found.
The main activity of ERCO COIFFURE is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ERCO COIFFURE is not available. You also can look at reviews of ERCO COIFFURE, open positions, location of ERCO COIFFURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERCO COIFFURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERCO COIFFURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERCO COIFFURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERCO COIFFURE, employees, financial statistics.