CASTEL-BRANCO MARTINE

Contactgegevens CASTEL-BRANCO MARTINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CASTEL-BRANCO MARTINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CASTEL-BRANCO MARTINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Prémontrés 34Z; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 223 45 42; 04 223 58 82 (+32-04 223 45 42; 04 223 58 82) 04 223 45 42; 04 223 58 82 (+32-04 223 45 42; 04 223 58 82)

Fax (fax): +32 (53) 706-87-32 +32 (53) 706-87-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CASTEL-BRANCO MARTINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CASTEL-BRANCO MARTINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CASTEL-BRANCO MARTINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CASTEL-BRANCO MARTINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CASTEL-BRANCO MARTINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CASTEL-BRANCO MARTINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CASTEL-BRANCO MARTINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CASTEL-BRANCO MARTINE
Products information CASTEL-BRANCO MARTINE

BTW identificatienummer (tax): BE07530548095
Ondernemingsnummer: 7066650390
Hoofdstad (capital): 104,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 739,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in CASTEL-BRANCO MARTINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dancing schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CASTEL-BRANCO MARTINE
(Get full report from official database of BE for CASTEL-BRANCO MARTINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CASTEL-BRANCO MARTINE
Addition kinds of activities for CASTEL-BRANCO MARTINE

327207. Betonsteensteun en bouwmateriaal | Concrete stuctural support and building material
653103. Vastgoed notering diensten | Real estate listing services
26210306. Filter papier | Filter paper
27599914. Muziek, blad: drukwerk, nsk | Music, sheet: printing, nsk
28359901. Barium diagnostische middelen | Barium diagnostic agents
44490101. Canal barge operaties | Canal barge operations
51910200. Diervoeders | Animal feeds
73599911. Verhuur van gereedschap | Tool rental

Werken bij CASTEL-BRANCO MARTINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CASTEL-BRANCO MARTINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CASTEL-BRANCO MARTINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CASTEL-BRANCO MARTINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeiders/sters (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Actief Interim Diest is dringend op zoek naar kandidaten (m/v) om te werken in een metaalbedrijf in Lummen. Je taken zijn: - Het afpakken en/of inpakken van aluminium profielen, het uitvoeren van een visuele controle van het materiaal - Het ophangen van aluminium profielen aan het transportsysteem

  • werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER MET INTERESSE VOOR TEXTIEL & TECHNIEK! (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: MANPOWER INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Zwijndrecht is wereldwijd een marktleider in verkoop en verhuur van textiel en techniek voor de theater- en eventsector. Zij zoeken een dynamische, zelfstandige MAGAZIJNMEDEWERKER! Als MAGAZIJNMEDEWERKER kom je terecht in een klein, gemotiveerd, hecht team dat zich elke dag ten volle inzet om het magazijn vlot te laten draaien. Samen met deze collega's zorg je voor de voorbereiding van de bestellingen! Daarbij zorg je ook voor een correcte administratieve afhandeling (zodat je collega's van sales altijd een correct overzicht van de stock hebben). Je plaatst binnenkomende goederen (technische componenten, textiel,..) in de stock.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in VILVOORDE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Hulpkok (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: BRAMEVA

    Type: Vaste Job

    Assisteren bij alle voorbereidingen, diensten en bestellingen in de keuken.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • NRB - Analyste Fonctionnel Senior GIS (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dans le cadre du programme Smart Grid (track ADMS), nous sommes à la recherche d'un analyste fonctionnel Senior GIS afin de renforcer l'équipe en place. Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel Senior GIS IT : Il participera aux activités de cadrage visant à identifier et décrire les solutions informatiques répondant au mieux à l'ensemble des requirements business identifiés Il aura pour tâches la réalisation d'analyses fonctionnelles visant à mettre en place de nouveaux outils liés au domaine SmartGrid. Il alimentera et maintiendra (en support du Product Owner) les backlogs de développement de ces nouveaux outils (Agile - Scrum). Il formalisera les plans de tests et testera les développements réalisés afin d'en valider l'aspect fonctionnel. Il répondra directement à l'ITPL (chef de projet IT) du projet. Il participera au sein de l'équipe Scrum à la livraison de produits répondant aux attentes du business en respectant un planning et un budget établi. Description des compétences et connaissances spécifiques requises Expérience dans le domaine du GIS. Expérience en UML et BPMN. Familier avec la méthodologie Agile Scrum. Une expérience dans le domaine des Utilities est un "plus". Une affinité avec les aspects techniques (DB, coding, ...) est un "plus".

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • Medewerker schilder- en renovatiewerken (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: J & W SCHILDER- EN RENOVATIEBEDRIJF

    Type: Leercontract

    Binnen ons bedrijf zal je ingezet worden voor volgende taken: Schilderwerken Behangen Plamuren Gyproc plaatsen Vloeren plaatsen Kortom de complete binnenafwerking van gebouwen.

Zoek naar antwoorden van CASTEL-BRANCO MARTINE in sociale netwerken
Look for responds of CASTEL-BRANCO MARTINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CASTEL-BRANCO MARTINE. Laat een reactie achter voor CASTEL-BRANCO MARTINE. CASTEL-BRANCO MARTINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CASTEL-BRANCO MARTINE. Leave a respond for CASTEL-BRANCO MARTINE. CASTEL-BRANCO MARTINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CASTEL-BRANCO MARTINE op de google maps. Adres en contacten CASTEL-BRANCO MARTINE
Location of CASTEL-BRANCO MARTINE on the google maps. Address and contacts of CASTEL-BRANCO MARTINE

Andere gerelateerde bedrijven als come CASTEL-BRANCO MARTINE CASTEL-BRANCO MARTINE: PHILIPPE DRAYE | GARAGE HERPHELIN | GEORGES ROMBAUT | Kempische Opel Club | Mores Jozef

Other related companies as CASTEL-BRANCO MARTINE: PHILIPPE DRAYE | GARAGE HERPHELIN | GEORGES ROMBAUT | Kempische Opel Club | Mores Jozef

CASTEL-BRANCO MARTINE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CASTEL-BRANCO MARTINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07530548095. Het bedrijf CASTEL-BRANCO MARTINE bevindt zich op het adres: Rue des Prémontrés 34Z; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 104,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 739,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dancing schools. Producten gemaakt in CASTEL-BRANCO MARTINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CASTEL-BRANCO MARTINE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CASTEL-BRANCO MARTINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CASTEL-BRANCO MARTINE, openstaande posities, locatie van CASTEL-BRANCO MARTINE op de kaart.

CASTEL-BRANCO MARTINE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CASTEL-BRANCO MARTINE, company assigned to the tax number BE07530548095. The company CASTEL-BRANCO MARTINE is located at the address: Rue des Prémontrés 34Z; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 104,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 739,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dancing schools. Products created in CASTEL-BRANCO MARTINE were not found.
The main activity of CASTEL-BRANCO MARTINE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CASTEL-BRANCO MARTINE is not available. You also can look at reviews of CASTEL-BRANCO MARTINE, open positions, location of CASTEL-BRANCO MARTINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CASTEL-BRANCO MARTINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CASTEL-BRANCO MARTINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CASTEL-BRANCO MARTINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CASTEL-BRANCO MARTINE, employees, financial statistics.