FLNORAH PLASTICS NV

Contactgegevens FLNORAH PLASTICS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNORAH PLASTICS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNORAH PLASTICS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Toekomstln. 8 2200 Herentals - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-23-23-10 32-14-23-23-10

Fax (fax): 32-14-23-23-20 32-14-23-23-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNORAH PLASTICS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNORAH PLASTICS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNORAH PLASTICS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNORAH PLASTICS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNORAH PLASTICS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNORAH PLASTICS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNORAH PLASTICS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNORAH PLASTICS NV
Products information FLNORAH PLASTICS NV

BTW identificatienummer (tax): BE07911773681
Ondernemingsnummer: 3101684570
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 639,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLNORAH PLASTICS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Storage equipment and systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNORAH PLASTICS NV
(Get full report from official database of BE for FLNORAH PLASTICS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNORAH PLASTICS NV
Addition kinds of activities for FLNORAH PLASTICS NV

36410100. Elektrische lampen en onderdelen voor algemene toepassingen | Electric lamps and parts for generalized applications
38430110. Tandheelkundige laboratoriumapparatuur | Dental laboratory equipment
38449904. Stralingsbestralingsapparatuur | Gamma ray irradiation equipment
42120100. Dier- en boerenproduktransportdiensten | Animal and farm product transportation services
50469900. Commerciële uitrusting, nec, nec | Commercial equipment, nec, nec
51469900. Vis en zeevruchten, nec | Fish and seafoods, nec
51930201. Bloemen, vers | Flowers, fresh

Werken bij FLNORAH PLASTICS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNORAH PLASTICS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNORAH PLASTICS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNORAH PLASTICS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

  • Lasser - Samensteller (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereidende werkzaamheden - samenstellen van eenmalige stukken of kleine series - lassen van zowel kleine als grotere onderdelen

  • Laborant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende voedingsfirma te Roeselare zijn we op zoek naar een gedreven kwaliteitscontroleur/laborant. Je voert in de productie- en inpakafdelingen permanente kwaliteitscontroles uit, doet labo analyses op afgewerkte producten en geleverde grondstoffen, meldt problemen aan de afdelingsverantwoordelijken en neemt de nodige maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte naleving van de hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften. Je stelt kwaliteitsonderzoeken in, werkt mee aan dossiers m.b.t. BRC/IFS/HACCP en rapporteert aan het diensthoofd labo.

  • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

  • Plaatser (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Diepenbeek is op zoek naar een plaatser. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van ramen en deuren, rolluiken, zonweringen, veranda's,... 

  • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

  • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

  • Tekenaar - min 1 dag per week - Regio Gent (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Tijdens deze studentenjob ga je aan de slag met AUTOCAD, STABICAD en eventueel REVIT. Je verricht tekenwerk (grondplannen, principeschema's, ...) en helpt jouw collega's waar nodig.

  • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: DUPONT ELECTRO

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

  • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: BOARDHOUSE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

Zoek naar antwoorden van FLNORAH PLASTICS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLNORAH PLASTICS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNORAH PLASTICS NV. Laat een reactie achter voor FLNORAH PLASTICS NV. FLNORAH PLASTICS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNORAH PLASTICS NV. Leave a respond for FLNORAH PLASTICS NV. FLNORAH PLASTICS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNORAH PLASTICS NV op de google maps. Adres en contacten FLNORAH PLASTICS NV
Location of FLNORAH PLASTICS NV on the google maps. Address and contacts of FLNORAH PLASTICS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNORAH PLASTICS NV FLNORAH PLASTICS NV: Emerson Process Management | LA FROMAGERIE V D H SPRL | MAISON PAP. DACHY | COIFFURE KRIS | S. VERBEECK

Other related companies as FLNORAH PLASTICS NV: Emerson Process Management | LA FROMAGERIE V D H SPRL | MAISON PAP. DACHY | COIFFURE KRIS | S. VERBEECK

FLNORAH PLASTICS NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNORAH PLASTICS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07911773681. Het bedrijf FLNORAH PLASTICS NV bevindt zich op het adres: Toekomstln. 8 2200 Herentals - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 639,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Storage equipment and systems. Producten gemaakt in FLNORAH PLASTICS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNORAH PLASTICS NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNORAH PLASTICS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNORAH PLASTICS NV, openstaande posities, locatie van FLNORAH PLASTICS NV op de kaart.

FLNORAH PLASTICS NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLNORAH PLASTICS NV, company assigned to the tax number BE07911773681. The company FLNORAH PLASTICS NV is located at the address: Toekomstln. 8 2200 Herentals - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 639,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Storage equipment and systems. Products created in FLNORAH PLASTICS NV were not found.
The main activity of FLNORAH PLASTICS NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNORAH PLASTICS NV is not available. You also can look at reviews of FLNORAH PLASTICS NV, open positions, location of FLNORAH PLASTICS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNORAH PLASTICS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNORAH PLASTICS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNORAH PLASTICS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNORAH PLASTICS NV, employees, financial statistics.