LA FROMAGERIE V D H SPRL

Contactgegevens LA FROMAGERIE V D H SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA FROMAGERIE V D H SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA FROMAGERIE V D H SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av Des Archiducs 36 1170 Watermael-Boitsfor, België

Telefoon (phone): 32.26 73 01 89 32.26 73 01 89

Fax (fax): 32.26 75 49 06 32.26 75 49 06

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA FROMAGERIE V D H SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA FROMAGERIE V D H SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA FROMAGERIE V D H SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA FROMAGERIE V D H SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA FROMAGERIE V D H SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA FROMAGERIE V D H SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA FROMAGERIE V D H SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA FROMAGERIE V D H SPRL
Products information LA FROMAGERIE V D H SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01098052978
Ondernemingsnummer: 8478393554
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Cheese

Product categorie (product category): Dairy products; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA FROMAGERIE V D H SPRL
(Get full report from official database of BE for LA FROMAGERIE V D H SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA FROMAGERIE V D H SPRL
Addition kinds of activities for LA FROMAGERIE V D H SPRL

027100. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
20660101. Chocolademelk | Chocolate liquor
30819901. Film base, cellulose acetaat of nitrocellulose kunststoffen | Film base, cellulose acetate or nitrocellulose plastics
37280302. Vliegtuig remuitbreiders | Airplane brake expanders
50820305. ladders | Ladders

Werken bij LA FROMAGERIE V D H SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA FROMAGERIE V D H SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA FROMAGERIE V D H SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA FROMAGERIE V D H SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Afdelingsverantwoordelijke (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelens en rubbercompounds in Lanaken zijn we op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke. Verantwoordelijkheden: Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • METAALBEWERKER (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Veurne zijn we op zoek naar een metaalbewerker dagploeg (m/v). Je kan nauwkeurig werken, staat in voor de verpakking van de stukken en de controle van de afgewerkte artikelen. Je draagt nauwkeurigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagploeg. Je bent flexibel ingesteld, gemotiveerd, je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent snel beschikbaar om op te starten Het gaat om een tijdelijke vacature tem. februari. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Mechanieker (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Peer zijn we op zoek naar een elektromechanicus. Takenpakket: - Je voorziet aansluitingen van aanhangwagens o.a. verlichting, pneumatica, hydraulica, ... - Je plaatst en herstelt laadkleppen - Je regelt de remmen

  • Verpakker stalen rollen (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Lubbeek zoekt een dakwerker om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd in deze vacature: je voert renovatiewerken uit; je voert nieuwbouwwerken uit; je plaatst hellende daken; je plaatst platte daken; je werkt met roofing; je brengt dak toebehoren aan en dicht ze af; je werkt met branders en op hoogte; je werkt iedere werf ordelijk en netjes af.

  • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

  • Verkoopmedewerker - RETAIL (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lier, een bekende kledingketen, zijn wij dringend op zoek naar een medewerker. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, ... Ben jij beschikbaar om te werken op donderdag 11/10 van 13:00-17:00 ? Dan zijn we op zoek naar jou !

  • Jobstudent Technische dienst - Tekenen in E-plan voor 2 weken in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Plannen / projecten herbekijken met een verantwoordelijke - Tekenen met E-Plan

  • BEKISTER OP DE WERF - REGIO OUDENAARDE - OPTIE VAST (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf uit Waregem zijn wij dringend op zoek naar bekisters! Samen met jouw ploeg sta je in voor het uitvoeren van bekistingswerken. Je werkt in de streek en vertrekt telkens van een centraal afspreekpunt in Leupegem of Wortegem-Petegem.

  • Klinisch psycholoog - Psychologisch consulent (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar Klinisch Psychologen en Psychologisch Consulenten die een eigen zelfstandige praktijk willen oprichten (maar niet goed weten waar te beginnen;-) en dit binnen het concept van een praktijk-netwerk. Vanuit dit concept krijg je alle tools in handen, en word je ondersteund bij alle aspecten van de uitbouw van een eigen satteliet-praktijk binnen het netwerk van Psychologenpraktijk Kriekelaar.

  • BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL IN HAAR 1e BACH RICHTING FARMACIE ZIT. DE OUDERS ZOEKEN VOOR HAAR ONDERSTEUNING VOOR CHEMIE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: BON1.

Zoek naar antwoorden van LA FROMAGERIE V D H SPRL in sociale netwerken
Look for responds of LA FROMAGERIE V D H SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA FROMAGERIE V D H SPRL. Laat een reactie achter voor LA FROMAGERIE V D H SPRL. LA FROMAGERIE V D H SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA FROMAGERIE V D H SPRL. Leave a respond for LA FROMAGERIE V D H SPRL. LA FROMAGERIE V D H SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA FROMAGERIE V D H SPRL op de google maps. Adres en contacten LA FROMAGERIE V D H SPRL
Location of LA FROMAGERIE V D H SPRL on the google maps. Address and contacts of LA FROMAGERIE V D H SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come LA FROMAGERIE V D H SPRL LA FROMAGERIE V D H SPRL: SLAGERIJ WILLEMS-TANS | NANCY VANDECAVEYE | MARLEENTJE HEIRWEGH | R. HARZE F.C. | Taxi Way SCRL

Other related companies as LA FROMAGERIE V D H SPRL: SLAGERIJ WILLEMS-TANS | NANCY VANDECAVEYE | MARLEENTJE HEIRWEGH | R. HARZE F.C. | Taxi Way SCRL

LA FROMAGERIE V D H SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA FROMAGERIE V D H SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01098052978. Het bedrijf LA FROMAGERIE V D H SPRL bevindt zich op het adres: Av Des Archiducs 36 1170 Watermael-Boitsfor. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dairy products; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Cheese.
De hoofdactiviteit van LA FROMAGERIE V D H SPRL is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA FROMAGERIE V D H SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA FROMAGERIE V D H SPRL, openstaande posities, locatie van LA FROMAGERIE V D H SPRL op de kaart.

LA FROMAGERIE V D H SPRL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA FROMAGERIE V D H SPRL, company assigned to the tax number BE01098052978. The company LA FROMAGERIE V D H SPRL is located at the address: Av Des Archiducs 36 1170 Watermael-Boitsfor. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dairy products; Food and Related Products. List of products are Cheese.
The main activity of LA FROMAGERIE V D H SPRL is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA FROMAGERIE V D H SPRL is not available. You also can look at reviews of LA FROMAGERIE V D H SPRL, open positions, location of LA FROMAGERIE V D H SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA FROMAGERIE V D H SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA FROMAGERIE V D H SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA FROMAGERIE V D H SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA FROMAGERIE V D H SPRL, employees, financial statistics.