LANDGRAAF KLEDINGPALEIS

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • LANDGRAAF KLEDINGPALEIS
Private companiesTransportation Equipment • LANDGRAAF KLEDINGPALEIS

Contactgegevens LANDGRAAF KLEDINGPALEIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LANDGRAAF KLEDINGPALEIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LANDGRAAF KLEDINGPALEIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSTRAAT 65; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51405583 (+32-51405583) 51405583 (+32-51405583)

Fax (fax): +32 (14) 748-59-15 +32 (14) 748-59-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LANDGRAAF KLEDINGPALEIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LANDGRAAF KLEDINGPALEIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LANDGRAAF KLEDINGPALEIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LANDGRAAF KLEDINGPALEIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LANDGRAAF KLEDINGPALEIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LANDGRAAF KLEDINGPALEIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LANDGRAAF KLEDINGPALEIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LANDGRAAF KLEDINGPALEIS
Products information LANDGRAAF KLEDINGPALEIS

BTW identificatienummer (tax): BE02151092529
Ondernemingsnummer: 6694763183
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 622,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in LANDGRAAF KLEDINGPALEIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dameskledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LANDGRAAF KLEDINGPALEIS
(Get full report from official database of BE for LANDGRAAF KLEDINGPALEIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LANDGRAAF KLEDINGPALEIS
Addition kinds of activities for LANDGRAAF KLEDINGPALEIS

243500. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
571906. Afbeeldingen en spiegels | Pictures and mirrors
732300. Kredietrapporteringsdiensten | Credit reporting services
24260204. Borstelblokken, hout: gedraaid en gevormd | Brush blocks, wood: turned and shaped
34790103. Etsen op metalen | Etching on metals
35949900. Vloeistofpompen en motoren, anders | Fluid power pumps and motors, nec
38210125. Vacuümpompen, laboratorium | Vacuum pumps, laboratory
76999909. Sneeuwblazer reparatie | Snowblower repair

Werken bij LANDGRAAF KLEDINGPALEIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LANDGRAAF KLEDINGPALEIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LANDGRAAF KLEDINGPALEIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LANDGRAAF KLEDINGPALEIS. Looking for open vacancies in other companies

  • customer service medewerker - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inkomende oproepen van klanten behandelen. E-mails van klanten beantwoorden. Chatberichten van klanten beantwoorden. Afspraken voor leveringen plannen. Problemen rapporteren aan Team Leaders om een oplossing te zoeken. Samen met het team zorgen dat de klant ook voor zijn volgende aankoop terugkeert naar de winkel

  • Junior Accountant (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Deinze zoeken wij een jobstudent(e) voor schoonmaak op de technische dienst. Je bent beschikbaar op vrijdag 21/12, maandag 24/12, woensdag 26/12, donderdag 27/12, vrijdag 28/12 en maandag 31/12. Je hebt ook recht op de betaalde feestdag van dinsdag 25/12 al moet je deze dag uiteraard niet werken. Werkuren zijn van 7.30u tem 16.30u, op vrijdag tem 15.30u

  • Redders (Cv) - op afroep (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ZWEMBAD

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten (m/v) voor de functie van redder-toezichter in ons stedelijk zwembad 'de Sprink'. We zijn op zoek naar medewerkers die op afroepbasis kunnen inspringen en jobstudenten voor tijdens de vakanties.

  • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Akros Solutions - Business / IT Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons, pour notre client situé à Bruxelles, un Business Analyst / IT Analyst. Vous rejoignez l'équipe dans le cadre de la transformation digitale de la société. La fonction L'identification des besoins de changement avec les représentants du métier et les clients de la société. L'analyse de tous les besoins ainsi que l'identification des impacts sur les processus et les applications concernées. La conception des processus cibles. La réalisation des analyses fonctionnelles. La coordination et le suivi des changements. La participation aux tests. La rédaction de la documentation fonctionnelle. La résolution des incidents et des problèmes. Votre profil Vous avez 3 ans ou plus d'expérience comme Business / IT Analyst. Vous avez de l'expérience avec UML et BPMN. Vous avez de l'expérience dans un contexte Agile. Vous parlez couramment le Français (l'Anglais et/ou le Néerlandais est un plus). Vous avez un esprit critique et pouvez proposer des solutions innovantes. Intéressé(e)? Envoyez-nous votre CV au plus vite !

  • PLAATSER VAN KEUKENS TOT WINKELINRICHTING (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: 4K INTERIEUR

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespcialiseerd in interieurinrichting zijn we op zoek naar een plaatser. Je staat in voor het plaatsen van maatwerk voor verschillende soorten klanten: van particulieren tot winkels, apotheken... Het gaat over zeer gevarieerd werk met de eis naar een hoge afwerkingsgraad.

  • Kelner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA MIMOSA

    Type: Flexijob

    Dranken klaar maken Eten en drinken brengen aan de tafel Afruimen Bestellingen opnemen Toog netjes houden Glazen afwassen Frigos bijvullen

Zoek naar antwoorden van LANDGRAAF KLEDINGPALEIS in sociale netwerken
Look for responds of LANDGRAAF KLEDINGPALEIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LANDGRAAF KLEDINGPALEIS. Laat een reactie achter voor LANDGRAAF KLEDINGPALEIS. LANDGRAAF KLEDINGPALEIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LANDGRAAF KLEDINGPALEIS. Leave a respond for LANDGRAAF KLEDINGPALEIS. LANDGRAAF KLEDINGPALEIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LANDGRAAF KLEDINGPALEIS op de google maps. Adres en contacten LANDGRAAF KLEDINGPALEIS
Location of LANDGRAAF KLEDINGPALEIS on the google maps. Address and contacts of LANDGRAAF KLEDINGPALEIS

Andere gerelateerde bedrijven als come LANDGRAAF KLEDINGPALEIS LANDGRAAF KLEDINGPALEIS: L. LECOQ & J.P. TITEUX | SYLVIE GRUSON | COLMAT | EXELL GENT | Userfull NV

Other related companies as LANDGRAAF KLEDINGPALEIS: L. LECOQ & J.P. TITEUX | SYLVIE GRUSON | COLMAT | EXELL GENT | Userfull NV

LANDGRAAF KLEDINGPALEIS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LANDGRAAF KLEDINGPALEIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02151092529. Het bedrijf LANDGRAAF KLEDINGPALEIS bevindt zich op het adres: IEPERSTRAAT 65; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 622,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dameskledingzaken. Producten gemaakt in LANDGRAAF KLEDINGPALEIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LANDGRAAF KLEDINGPALEIS is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LANDGRAAF KLEDINGPALEIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LANDGRAAF KLEDINGPALEIS, openstaande posities, locatie van LANDGRAAF KLEDINGPALEIS op de kaart.

LANDGRAAF KLEDINGPALEIS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LANDGRAAF KLEDINGPALEIS, company assigned to the tax number BE02151092529. The company LANDGRAAF KLEDINGPALEIS is located at the address: IEPERSTRAAT 65; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 622,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dameskledingzaken. Products created in LANDGRAAF KLEDINGPALEIS were not found.
The main activity of LANDGRAAF KLEDINGPALEIS is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LANDGRAAF KLEDINGPALEIS is not available. You also can look at reviews of LANDGRAAF KLEDINGPALEIS, open positions, location of LANDGRAAF KLEDINGPALEIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LANDGRAAF KLEDINGPALEIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LANDGRAAF KLEDINGPALEIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LANDGRAAF KLEDINGPALEIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LANDGRAAF KLEDINGPALEIS, employees, financial statistics.