L. LECOQ & J.P. TITEUX

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • L. LECOQ & J.P. TITEUX
Private companiesTransportation Equipment • L. LECOQ & J.P. TITEUX

Contactgegevens L. LECOQ & J.P. TITEUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L. LECOQ & J.P. TITEUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

L. LECOQ & J.P. TITEUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA SALM 148; 4980; TROIS-PONTS, België

Telefoon (phone): 80684143 (+32-80684143) 80684143 (+32-80684143)

Fax (fax): +32 (64) 904-63-33 +32 (64) 904-63-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L. LECOQ & J.P. TITEUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L. LECOQ & J.P. TITEUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L. LECOQ & J.P. TITEUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L. LECOQ & J.P. TITEUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L. LECOQ & J.P. TITEUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L. LECOQ & J.P. TITEUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L. LECOQ & J.P. TITEUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L. LECOQ & J.P. TITEUX
Products information L. LECOQ & J.P. TITEUX

BTW identificatienummer (tax): BE06115234375
Ondernemingsnummer: 2846527099
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 406,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in L. LECOQ & J.P. TITEUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Begrafeniswezen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L. LECOQ & J.P. TITEUX
(Get full report from official database of BE for L. LECOQ & J.P. TITEUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor L. LECOQ & J.P. TITEUX
Addition kinds of activities for L. LECOQ & J.P. TITEUX

321199. Vlak glas | Flat glass, nec
343399. Verwarmingsapparatuur, met uitzondering van elektrisch, nec | Heating equipment, except electric, nec
07519902. Melkproeven | Milk testing services
16230200. Communicatie lijn en transmissie toren constructie | Communication line and transmission tower construction
73899901. Autowarendienst | Automobile recovery service

Werken bij L. LECOQ & J.P. TITEUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L. LECOQ & J.P. TITEUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L. LECOQ & J.P. TITEUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L. LECOQ & J.P. TITEUX. Looking for open vacancies in other companies

  • KOERMAN - DAGWERK (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf gelegen regio Avelgem zoeken wij een koerman die instaat voor de algemene magazijntaken. Je kan zeer vlot met de heftruck rijden en werkt zelfstandig. Met de pc verwerk je vlot alle orders. Dagwerk, heftruckattest is een groot pluspunt!

  • Student recruiter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

  • Student winkelbediende charcuterie Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt te Lokeren weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Studenten Horeca (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    Samen met onze klant gelegen te diepenbeek zijn we opzoek naar enthousiaste studenten voor in de bediening. Samen met je team sta je in voor de bediening binnen de brasserie. Je neemt bestellingen op en zorgt dat deze tijdig geserveerd worden. Je bezorgt de klanten een aangename ervaring met jouw glimlach en het nodige enthousiasme.

  • enthousiaste studenten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SPAR

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar winkel te Diepenbeek zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar op zaterdag te werken. Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk bediening klanten aan verstoog voorverpakken van kazen en charcuterie

  • Studenten Quick Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Quick restaurant

    Type: Studentenjob

    Quick Kuringen is op zoek naar studenten! Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Mogelijkheid tot werken door de week of het weekend. Flexibiliteit is mogelijk.

  • Jobstudent administratie (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Tobania

    Type: Studentenjob

    Binnen Tobania te Strombeek-Bever, zijn we op zoek naar een jobstudent die onze afdelingen van Payroll en Fleet gedurende een paar dagen kan komen ondersteunen. Je zal hen ondersteunen bij het kopiëren en klasseren van contracten en andere documenten.

  • Voltijdse Receptionist(e) te Zaventem (ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE))

    Regio: ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE)

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten in Zaventem (Leonardo Da Vincilaan) zijn we op zoek naar een receptionist(e) die op een professionele manier de volgende klassieke receptietaken beheert: ontvangst van bezoekers telefonische communicaties (in en out) beheer en reservatie van vergaderzalen beheer van post (frankeren, verzenden, inkomende pakjes registreren) beheer van DHL-zendingen aanmaken van badges bestellen van catering (broodjes, dranken) facility coördinatie allerlei administratieve taken Er wordt gemiddeld 38 u per week gewerkt, in vast uurrooster: van 08u30 tot 17:00 u met een middagpauze en op vrijdag tot 16 u.

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • PROJECTMANAGER BOUWHEER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673960-inline.html?cid=Partner_VDAB * Projectmanager - Gedelegeerd Bouwheer * Investeerder en ontwikkelaar van semi-industrieel vastgoed * Uitvalsbasis Kempen, projecten in België en buurlanden Onze klant is een internationale investeerder in semi-industrieel/logistiek vastgoed. Dit innovatief bedrijf streeft naar creatieve, esthetische, ecologische en economische bouwprojecten. Ter uitbreiding van het bouwkundig team zijn we samen met dit bedrijf op zoek naar een gedreven projectmanager. Als projectmanager treed je op als bouwheer en ben je eindverantwoordelijk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De gebouwen zijn voornamelijk semi-industrieel, kantoren, logistieke centra... Er wordt steeds aandacht besteed aan zowel het esthetische als het praktische. Concreet start jouw job vanaf de projectdefinitie over het ontwerp, de uitvoering tot de definitieve oplevering. Gedurende het volledige proces bewaak je planning, budget en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de klant, de architect en alle andere betrokken partijen (aannemers, leveranciers, studiebureau ...). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.

Zoek naar antwoorden van L. LECOQ & J.P. TITEUX in sociale netwerken
Look for responds of L. LECOQ & J.P. TITEUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor L. LECOQ & J.P. TITEUX. Laat een reactie achter voor L. LECOQ & J.P. TITEUX. L. LECOQ & J.P. TITEUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L. LECOQ & J.P. TITEUX. Leave a respond for L. LECOQ & J.P. TITEUX. L. LECOQ & J.P. TITEUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L. LECOQ & J.P. TITEUX op de google maps. Adres en contacten L. LECOQ & J.P. TITEUX
Location of L. LECOQ & J.P. TITEUX on the google maps. Address and contacts of L. LECOQ & J.P. TITEUX

Andere gerelateerde bedrijven als come L. LECOQ & J.P. TITEUX L. LECOQ & J.P. TITEUX: HUIS MIOCHE | FERME DE LA BUISSIبRE | PAUL DE JONGH | Corporate Express Belgium NV | Cardon J

Other related companies as L. LECOQ & J.P. TITEUX: HUIS MIOCHE | FERME DE LA BUISSIبRE | PAUL DE JONGH | Corporate Express Belgium NV | Cardon J

L. LECOQ & J.P. TITEUX is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L. LECOQ & J.P. TITEUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06115234375. Het bedrijf L. LECOQ & J.P. TITEUX bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA SALM 148; 4980; TROIS-PONTS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 406,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Begrafeniswezen. Producten gemaakt in L. LECOQ & J.P. TITEUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L. LECOQ & J.P. TITEUX is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L. LECOQ & J.P. TITEUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L. LECOQ & J.P. TITEUX, openstaande posities, locatie van L. LECOQ & J.P. TITEUX op de kaart.

L. LECOQ & J.P. TITEUX is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is L. LECOQ & J.P. TITEUX, company assigned to the tax number BE06115234375. The company L. LECOQ & J.P. TITEUX is located at the address: AVENUE DE LA SALM 148; 4980; TROIS-PONTS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 406,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Begrafeniswezen. Products created in L. LECOQ & J.P. TITEUX were not found.
The main activity of L. LECOQ & J.P. TITEUX is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of L. LECOQ & J.P. TITEUX is not available. You also can look at reviews of L. LECOQ & J.P. TITEUX, open positions, location of L. LECOQ & J.P. TITEUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L. LECOQ & J.P. TITEUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L. LECOQ & J.P. TITEUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L. LECOQ & J.P. TITEUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L. LECOQ & J.P. TITEUX, employees, financial statistics.