BOSSICARD VINCENT

Contactgegevens BOSSICARD VINCENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOSSICARD VINCENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOSSICARD VINCENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DU BON PAYS 37; 6820; FLORENVILLE, België

Telefoon (phone): 61314186 (+32-61314186) 61314186 (+32-61314186)

Fax (fax): +32 (69) 834-77-72 +32 (69) 834-77-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOSSICARD VINCENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOSSICARD VINCENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOSSICARD VINCENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOSSICARD VINCENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOSSICARD VINCENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOSSICARD VINCENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOSSICARD VINCENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOSSICARD VINCENT
Products information BOSSICARD VINCENT

BTW identificatienummer (tax): BE01249664306
Ondernemingsnummer: 9728637695
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 572,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BOSSICARD VINCENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOSSICARD VINCENT
(Get full report from official database of BE for BOSSICARD VINCENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOSSICARD VINCENT
Addition kinds of activities for BOSSICARD VINCENT

0173. Boom noten | Tree nuts
17819902. Onderhoud, waterputten | Servicing, water wells
20770205. Menhaden olie | Menhaden oil
25990202. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture
32690300. China decoreren | China decorating
39440402. Pistolen, speelgoed | Pistols, toy
50210203. Juveniele meubels | Juvenile furniture

Werken bij BOSSICARD VINCENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOSSICARD VINCENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOSSICARD VINCENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOSSICARD VINCENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht / tijdelijke opdracht (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Rotselaar zijn we op zoek naar 3 machine-operatoren voor in de nachtploeg. Je takenpakket als operator ziet er als volgt uit: bedienen van de machines die yoghurt en andere melkproducten afvullen waken over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en de afvullijn reinigen van de machines en de werkplaats

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • SCHRIJNWERKER/HOUTBEWERKER (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor maken van tuinhuizen carports en garages en het plaatsen hiervan .

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Agilitas Eeklo

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Sint en Piet (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Melle zijn wij op zoek naar een Sint en Piet voor op 11 november. Je kan u helemaal inleven in de wereld van kinderen: lachen, dansen, zingen, springen. Ervaring als Sint en/of Piet is een must. Indien je al over de kledij beschikt is dit zeker een pluspunt.

  • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Studentenjob

    Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Boekhouder (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

  • Grondwerker (regio Zellik) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises ( www.verstraete-ent.com) is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren werken aan openbare verlichting, telecom, het verlichten van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting,... Om ons team te versterken, kijken we op dit moment uit naar een grondwerker met rijbewijs B (rijbewijs C is een pluspunt) In deze functie komen onder meer volgende taken aan bod: Je gaat op zoek naar kabels en kabelfouten onder de grond Je herstelt de gevonden fouten onder andere door het maken van een werkput en het plaatsen van moffen Je breekt het voetpad open om bij de nodige kabels te kunnen en herstelt dit terug na de werkzaamheden.

  • Heftruckbestuurder (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gespecialiseerd bedrijf in de productie en verkoop van hoogkwalitatieve, instant en flexibele oplossingen voor de presentatie van uw documenten en foto’s, is momenteel op zoek naar een heftruckbestuurder. Je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de goederenontvangst. Goederen controleren op aantallen. Je voorziet de goederen van labels en zorgt voor de opslag in het magazijn, inclusief het uitvoeren van scantransacties. Je zorgt voor algemene orde en netheid in het magazijn. Je bent de spilfiguur in het productieproces daar je instaat voor de bevoorrading van grondstoffen aan de productiemedewerkers. 

  • Osteopaat (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van BOSSICARD VINCENT in sociale netwerken
Look for responds of BOSSICARD VINCENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOSSICARD VINCENT. Laat een reactie achter voor BOSSICARD VINCENT. BOSSICARD VINCENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOSSICARD VINCENT. Leave a respond for BOSSICARD VINCENT. BOSSICARD VINCENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOSSICARD VINCENT op de google maps. Adres en contacten BOSSICARD VINCENT
Location of BOSSICARD VINCENT on the google maps. Address and contacts of BOSSICARD VINCENT

Andere gerelateerde bedrijven als come BOSSICARD VINCENT BOSSICARD VINCENT: Demeuldre Luc & Co SPRL | MARTINE HENROT | Christophe Coppens Le Shop | FRANCIS VOUE | GL Printing

Other related companies as BOSSICARD VINCENT: Demeuldre Luc & Co SPRL | MARTINE HENROT | Christophe Coppens Le Shop | FRANCIS VOUE | GL Printing

BOSSICARD VINCENT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOSSICARD VINCENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01249664306. Het bedrijf BOSSICARD VINCENT bevindt zich op het adres: CHEMIN DU BON PAYS 37; 6820; FLORENVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 572,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dakwerken; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Producten gemaakt in BOSSICARD VINCENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOSSICARD VINCENT is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOSSICARD VINCENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOSSICARD VINCENT, openstaande posities, locatie van BOSSICARD VINCENT op de kaart.

BOSSICARD VINCENT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOSSICARD VINCENT, company assigned to the tax number BE01249664306. The company BOSSICARD VINCENT is located at the address: CHEMIN DU BON PAYS 37; 6820; FLORENVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 572,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dakwerken; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Products created in BOSSICARD VINCENT were not found.
The main activity of BOSSICARD VINCENT is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOSSICARD VINCENT is not available. You also can look at reviews of BOSSICARD VINCENT, open positions, location of BOSSICARD VINCENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOSSICARD VINCENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOSSICARD VINCENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOSSICARD VINCENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOSSICARD VINCENT, employees, financial statistics.