MARTINE HENROT

Contactgegevens MARTINE HENROT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARTINE HENROT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARTINE HENROT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. DE L'ANCIEN VELODROME 4; 4130; ESNEUX, België

Telefoon (phone): 43883351 (+32-43883351) 43883351 (+32-43883351)

Fax (fax): +32 (87) 489-99-80 +32 (87) 489-99-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARTINE HENROT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARTINE HENROT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARTINE HENROT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARTINE HENROT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARTINE HENROT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARTINE HENROT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARTINE HENROT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARTINE HENROT
Products information MARTINE HENROT

BTW identificatienummer (tax): BE02611419677
Ondernemingsnummer: 8469055175
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 442,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in MARTINE HENROT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARTINE HENROT
(Get full report from official database of BE for MARTINE HENROT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARTINE HENROT
Addition kinds of activities for MARTINE HENROT

3581. Automatische automaten | Automatic vending machines
329501. Mineralen, gemalen of anderszins behandeld | Minerals, ground or otherwise treated
594600. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores
22990700. Tops en topverwerking, kunstmatige of andere vezels | Tops and top processing, manmade or other fiber
34449912. Wells, licht: plaatwerk | Wells, light: sheet metal
36120308. Verlichtingstransformatoren, fluorescerend | Lighting transformers, fluorescent
50840802. Kranen, industrieel | Cranes, industrial
51429903. Soep, bevroren | Soup, frozen

Werken bij MARTINE HENROT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARTINE HENROT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARTINE HENROT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARTINE HENROT. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/ lader-losser DAG (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de ontvangst en opslag van goederen in het magazijn.

  • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Hamme - Waasmunster - Temse (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student with knowledge of OROMO (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of OROMO and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • JOBSTUDENT 11/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 11/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Polyvalent medewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou je ervan om mee te werken aan een evenement? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een bedrijf regio Lebbeke zijn wij op zoek naar polyvalent medewerkers. Deze medewekers zullen meehelpen met de voorbereiding van verschillende evenementen. Hierbij zal je instaan voor het opbouwen van podia, zal je tafels en stoelen klaarzetten en zorg je ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht om het evenement in goede banen te leiden.

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • Allround planning officer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je maakt zelf de planningen en de verhuringen van A tot Z op. Je bent het aanspreekpunt voor onze Nederlandstalige en Franstalige klanten. Je behandelt bestellingen van klanten die binnenkomen. Je volgt de klachten van klanten op.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Beheerscontroleur - On Site - Edegem - Werfreserve (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Beheerscontroleur On Site, verzeker je de goede werking en controle van de administratie en van het economisch beheer van de site bij één van onze grootste contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en implementeren van het interne controlesysteem binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor : Financieel & administratief beheer van de site : Organisatie en controle van de aankoopcyclus (bestelbons, verzendingsnota's, ...) Het boeken van de aankoopcyclus (intern systeem: Click & buy) (verzendingnota's, facturen, stock, kleine kassa, onkostennota's, ...) en de verkoopcyclus (opmaak facturatie klant, opbrengsten en stortingen, ...) De interne controle op de site organiseren en dit volgens de interne procedures van Sodexo: Controle van de leveringen Controle van cashstroom: kassa en stortingen Controle van de inventarissen Controle van de facturatie Enz. Analyse van de resultaten Maandelijkse analyse en becommentariëren van de resultaten naar de Client Relations Manager (CRM). Gedetailleerde analyse van de kosten (Food &Beverage costs, personeelskosten, afschrijving en andere uitbatingskosten, ....) Berekening van diverse ratio's en indicatoren voor de opvolging en optimalisatie van de kosten Opvolging actieplannen m.b.t. kostenoptimalisaties opgesteld samen met de CRM Voorstellen formuleren om de controles te optimaliseren ifv de behoeften van de site Allerhande ad hoc analyses Interne en externe rapportering Maandelijkse rapportering en afsluit (in samenwerking met de boekhouding) Opvolging van de beheersindicatoren (vb. F&B costs, verkoopmix, personeelskosten, ...) Rapportering naar de klant ifv zijn vraag Budgetbeheer Helpen bij het opstellen van de jaarlijkse budgetten samen met de General Services Manager Maandelijkse herziening van de forecast volgens de economische tendensen op de site Algemene administratie / loonadministratie Je helpt, indien nodig, bij de algemene administratie en loonadministratie. Dit onder aansturing van de CRM

  • Flexi-job winkelbediende slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt in de regio van Tielt zoekt Konvert een flexi-job winkelbediende voor de slagerij. U staat in voor het bestellen van de klanten, snijden van charcuterie, inpakken van vlees en bereide gerechten, maken van belegde broodjes,...

Zoek naar antwoorden van MARTINE HENROT in sociale netwerken
Look for responds of MARTINE HENROT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARTINE HENROT. Laat een reactie achter voor MARTINE HENROT. MARTINE HENROT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARTINE HENROT. Leave a respond for MARTINE HENROT. MARTINE HENROT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARTINE HENROT op de google maps. Adres en contacten MARTINE HENROT
Location of MARTINE HENROT on the google maps. Address and contacts of MARTINE HENROT

Andere gerelateerde bedrijven als come MARTINE HENROT MARTINE HENROT: KAAIHOEVE | LESLIE FRANSEN | DEFA FINANCE | GUIDO SCHEIRLYNCK | Franck Luc

Other related companies as MARTINE HENROT: KAAIHOEVE | LESLIE FRANSEN | DEFA FINANCE | GUIDO SCHEIRLYNCK | Franck Luc

MARTINE HENROT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARTINE HENROT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02611419677. Het bedrijf MARTINE HENROT bevindt zich op het adres: R. DE L'ANCIEN VELODROME 4; 4130; ESNEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 442,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in MARTINE HENROT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARTINE HENROT is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARTINE HENROT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARTINE HENROT, openstaande posities, locatie van MARTINE HENROT op de kaart.

MARTINE HENROT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARTINE HENROT, company assigned to the tax number BE02611419677. The company MARTINE HENROT is located at the address: R. DE L'ANCIEN VELODROME 4; 4130; ESNEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 442,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in MARTINE HENROT were not found.
The main activity of MARTINE HENROT is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARTINE HENROT is not available. You also can look at reviews of MARTINE HENROT, open positions, location of MARTINE HENROT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARTINE HENROT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARTINE HENROT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARTINE HENROT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARTINE HENROT, employees, financial statistics.