SLR BENELUX NV

Contactgegevens SLR BENELUX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLR BENELUX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLR BENELUX NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1480-Saintes, België

Telefoon (phone): 02-391.21.01 (+32-02-391.21.01) 02-391.21.01 (+32-02-391.21.01)

Fax (fax): 02-391.21.09 (+32-02-391.21.09) 02-391.21.09 (+32-02-391.21.09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLR BENELUX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLR BENELUX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLR BENELUX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLR BENELUX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLR BENELUX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLR BENELUX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLR BENELUX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLR BENELUX NV
Products information SLR BENELUX NV

BTW identificatienummer (tax): BE07214965820
Ondernemingsnummer: 6763153076
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): 60
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in SLR BENELUX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLR BENELUX NV
(Get full report from official database of BE for SLR BENELUX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLR BENELUX NV
Addition kinds of activities for SLR BENELUX NV

2391. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
965199. Regeling, diverse commerciële sectoren, nv | Regulation, miscellaneous commercial sectors, nec
28190000. Industriële anorganische chemicaliën, nec | Industrial inorganic chemicals, nec
35429911. Mechanische (pneumatische of hydraulische) metalen vormende machines | Mechanical (pneumatic or hydraulic) metal forming machines
38220304. Temperatuur sensoren voor motorwikkelingen | Temperature sensors for motor windings
38240000. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
50870300. Schoonmaak- en onderhoudsmiddelen en benodigdheden | Cleaning and maintenance equipment and supplies

Werken bij SLR BENELUX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLR BENELUX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLR BENELUX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLR BENELUX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende - Debiteurenbeheer | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit controler: houd jij geregeld contact met onze klanten met een betalingsachterstand, zowel telefonisch, per mail of per brief behandel jij alle inkomende aanvragen van collega's om orders al dan niet vrij te geven sta je in voor diverse administratieve taken zoals het ingeven van SEPA-mandaten, opstellen van contracten voor gespreide betalingen, afbetalingsplannen opstellen, schuldvorderingen voorbereiden, voorbereiden van dossiers voor de advocaten ... controleer jij de betalingsbewijzen en de inkomende betalingen in os ERP-systeem. rapporteer je aan de Credit Manager

  • Klantendienstmedewerker NL (zonder ervaring) tijdelijke opdracht, flexibel inplanbaar regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Als student dien je 3x/week beschikbaar te zijn om te werken en je flexibel op te kunnen stellen volgens de gevraagde uren.Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Je zal iedere week worden ingepland tussen de 20-38uur je weet dit steeds op voorhand.

  • ATELIERMEDEWERKER GEZOCHT - DAGWERK- REGIO DOTTENIJS (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma regio Helkijn zijn we op zoek naar ateliermedewerkers met affiniteit in het hout of PVC. De firma zelf maakt poolhouses, veranda's en pergola's. Je doet de montage van A tot Z in het atelier. Dagwerk van 7-16u.

  • operator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Gent  zijn we op zoek naar een machinebediener / inpakoperator (m/v):  Je verzorgt de verpakking van producten  Je staat in voor de bediening van meerdere inpakmachines (start-stop-bevoorrading-omschakeling) Je controleert de verpakte producten op kwaliteit Je leeft de veiligheids-, hygiëne- en kwaliteitseisen na

  • Poetshulp Hever (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADO ICARUS

    Type: Studentenjob

    ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

  • Young Potentials Sales (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als jonge starter bij Jet Import krijg je meteen flink wat verantwoordelijkheid. Je wordt natuurlijk van dichtbij gecoacht door een Senior Sales en steekt heel wat op in onze Jet Academy. Naast het opvolgen van een bestaand klantenbestand, zoek je ook actief naar nieuwe klanten en stuur je enkele externe medewerkers aan die in jouw regio een goede opvolging helpen te verzekeren.

  • BETONNEUR/CENTRALIST/BETONARBEIDER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: STIJLBETON

    Type: Vaste Job

    Bedrijf Stijlbeton is een dynamische firma die al jaren een belangrijke speler is op de markt van architectonisch beton. Om een beeld te krijgen van ons bedrijf en van architectonisch beton kan u steeds een kijkje nemen op onze site www.stijlbeton.be Functie: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die volgende taken zelfstandig kan uitvoeren : betoncentrale bedienen om beton af te maken beton proper in kisten storten met behulp van rolbrug net gestort beton mooi en gelijkmatig afwerken Indien u bovenstaande taken heel graag zou uitvoeren maar er nog geen ervaring in heeft leren wij u dit graag aan. Wij zoeken hiervoor iemand die : - graag komt werken - zelf werk kan zien - de handen uit de mouwen kan steken - goed Nederlands spreekt, leest en begrijpt - het werktempo kan volgen - zelfstandig kan werken - problemen kan (helpen) oplossen Ben jij deze persoon, of twijfel je nog en heb je hierbij nog een aantal vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

  • Project manager (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673607-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je een oog voor detail en wil je elke badkamer op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in jouw bloed? Dan is de functie van Project manager misschien wel iets voor jou! Ontdek het hier! Voor de vacature van Project manager binnen Steylaerts NV (Lier) zijn wij op zoek naar iemand die volgende taken op zich neemt : Je coördineert en leidt badkamerrenovaties van opmeting tot afrekening; Je bewaakt doorlopend de hoge standaarden van Steylaerts; Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en plaatsers; Je vormt een team met je Project Assistant; Je zorgt voor coaching en planning van eigen mensen en onderaannemers.

  • Computer Recruitment Services - Oracle and MS SQL DBA (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk386 Oracle and MS SQL DBA; Banking, Brussels Background The Data Services team is in charge of the Oracle and MS SQL Database infrastructures as well as the Business Intelligence & Analytics infrastructures. The team takes care of the installation, configuration of the software as well as the support of the production, test and development systems. It also provides technical guidelines and participates in design reviews, working in close collaboration with project leaders and development teams. It ensures the stability, performance and security of the infrastructure and manages the software versioning and patching. Job Description The candidate will be a member of the team in charge of the Oracle & SQL Server database infrastructures. This team is responsible for: Providing technical support for the database environment, including support of the production but also supporting the development and enhancement of applications Helping to achieve a state-of-the-art environment that meets current and future business objectives, highest reliability and performance possible Software installation procedure + configuration of the servers Release management Upgrade/migrations of databases Day-to-day administration of the infrastructure Disaster recovery plans Defining standards and guidelines Security of DB servers Replication of data Performance tuning Research & Development : Assessment and implementation of new technologies and providing IT with a long-term perspective on the relationship of database technology to the business opportunities Provides and designs tools to assist in the management of the databases. The candidate's skills 5+ years experience with Oracle DB (as from version 11g and above) and MS SQL Server (as from version 2008R2 and above) Strong operational focus including security, patch revision control, performance management and tuning, high availability and licensing Experience with Oracle Management Server (installation, configuration & usage) Autonomous Problem solver Proactive Good written and oral communication skills Fluent in English Able to prioritize and execute tasks in a high-pressure environment Experience working in a team-oriented, collaborative environment Operating Systems: Red Hat Linux, AIX, Windows The candidate should also accept to participate in the watch duty role (24/24 on call for a total of about 7/10 days/month). Details Reference: Nk386 Location: Brussels Rate: 500-525 euros per day Start date: ASAP Duration: 8 months This position is for starting as soon as possible for 8 months.

  • Kinder- en Jeugdpsychiater (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychiatrische begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders Je zal ons multidisciplinair team vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden

Zoek naar antwoorden van SLR BENELUX NV in sociale netwerken
Look for responds of SLR BENELUX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLR BENELUX NV. Laat een reactie achter voor SLR BENELUX NV. SLR BENELUX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLR BENELUX NV. Leave a respond for SLR BENELUX NV. SLR BENELUX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLR BENELUX NV op de google maps. Adres en contacten SLR BENELUX NV
Location of SLR BENELUX NV on the google maps. Address and contacts of SLR BENELUX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SLR BENELUX NV SLR BENELUX NV: Metrabel | JENNY PETRY | GARAGE PEETERS | FA. EVENT LIGHTING | GHIDAK

Other related companies as SLR BENELUX NV: Metrabel | JENNY PETRY | GARAGE PEETERS | FA. EVENT LIGHTING | GHIDAK

SLR BENELUX NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SLR BENELUX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07214965820. Het bedrijf SLR BENELUX NV bevindt zich op het adres: 1480-Saintes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 60 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 242,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in SLR BENELUX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SLR BENELUX NV is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLR BENELUX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLR BENELUX NV, openstaande posities, locatie van SLR BENELUX NV op de kaart.

SLR BENELUX NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is SLR BENELUX NV, company assigned to the tax number BE07214965820. The company SLR BENELUX NV is located at the address: 1480-Saintes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 60 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 242,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in SLR BENELUX NV were not found.
The main activity of SLR BENELUX NV is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SLR BENELUX NV is not available. You also can look at reviews of SLR BENELUX NV, open positions, location of SLR BENELUX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLR BENELUX NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLR BENELUX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLR BENELUX NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLR BENELUX NV, employees, financial statistics.