SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV

Contactgegevens SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): 9000-Gent, België

Telefoon (phone): 09-225.10.85 (+32-09-225.10.85) 09-225.10.85 (+32-09-225.10.85)

Fax (fax): 09-224.38.10 (+32-09-224.38.10) 09-224.38.10 (+32-09-224.38.10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV
Products information SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE01396331787
Ondernemingsnummer: 1057678222
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 656,000 EUR
Werknemers (employees): 22
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV
(Get full report from official database of BE for SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV
Addition kinds of activities for SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV

5992. Bloemisten | Florists
141100. Dimensiesteen | Dimension stone
394405. Speelgoed muziekinstrumenten | Toy musical instruments
23919901. Cottage sets (gordijnen), gemaakt van aangekochte materialen | Cottage sets (curtains), made from purchased materials
36740109. Variabele capacitiedioden | Variable capacitance diodes
73590702. Verhuur van meubels | Furniture rental
81110213. Product aansprakelijkheidsrecht | Product liability law

Werken bij SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruck-chauffeur; Dagdienst; Tijdelijk voor 3 weken; ..

  • Monteur (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

  • magazijnmedewerker nachtploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoofdtaak: klaarzetten van de bestellingen voor de verschillende filialen met behulp van een voicepickingsysteem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens en het aanvullen van de piklocaties. Hierbij respecteer je de geldende procedures en FiFo-normen (FiFo = First In First Out, dus wat er eerst binnenkomt van goederen, moet ook als eerste het magazijn verlaten). Dus de laatst bijgekomen producten, plaats je achteraan in het rek. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2 graden) of diepvriestemperatuur (-18 graden).

  • Poetshulp Balegem 20u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Jobstudent Zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GRAAF VAN VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    U helpt de kelners in het restaurant bij de bediening van de klanten.

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • Procesoperator (2-pl) (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: ZOUTMAN N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en controleren van de productie-installaties die instaan voor het verwerken en verpakken van zout (Voeding, waterbehandeling,…). Je voert kleine onderhouds-, reinigings- en herstellingswerkzaamheden uit Je staat in voor de afvoer van afgewerkte paletten met de vorkheftruck Je werkt afwisselend in een vroege (5u – 13u) en late (13u – 21u) ploeg

  • Vrachtwagenchauffeur- all round productiemedewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: LIMBURGSE URETHANE CASTINGS

    Type: Vaste Job

    Functie vrachtwagenchauffeur : aan de hand van de transportplanning voor een stipte en onberispelijke levering van goederen zorgen (meestal 3 dagen/week) Functie allroundmedewerker : allerlei ondersteunende taken op de werkvloer (2 dagen/week)

  • Account Manager Fashion (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiast verkoper en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken. Werkzaamheden: Verkopen van aantal collecties per jaar Aanvullen en onderhouden van voorraden bij onze verkooppunten Onderhouden en contacten met bestaande klanten Bestaande en nieuwe klanten adviseren in verkoop en informeren over (aankomende) collecties en nieuwe producten Zoeken en contact leggen met potentiele klanten Jouw profiel: Enthousiast en ambitieus Uitstekende communicatieve vaardigheden Een collegiale en betrokken teamplayer, die zelfstandig kan werken Nederlandse (en Franse taal) spreken Representatief en affiniteit met mode en styling Relevante werkervaring in de branche is een pre Flexibele instelling ( geen 9 tot 5 mentaliteit) In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen Woonachtig in België Wij bieden: Uitdagende job en prettige werkomgeving Zeer knappe commissie op basis van verkoop Job is op zelfstandige basis

  • Zelfstandig sales agent - Vlaanderen (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: b'ELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een creatieve Sales Agent met een passie voor mode? Heb je een pro-actieve mindset en ben je gemotiveerd om van Jewels by b’Elle een gevestigde waarde binnen de accessoires- en fashionwereld te maken? Jouw taak Als Sales Agent is het essentieel dat je zorgzame relaties kan opbouwen met jouw klanten. Jouw persoonlijke touch en input is hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van Jewels by b’Elle. Je zorgt ervoor dat je vingers aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen de accessoires- en modewereld. Jouw verantwoordelijkheden Je verkoopt de collectie van Jewels by b’Elle op de baan, via telefoon en via e-mail. Je bent verantwoordelijk om het juiste assortiment bij jouw klanten te plaatsen en de collectie op te volgen. Je prospecteert om zo jouw klantenportefeuille uit te bouwen en onderhoudt de relaties die je reeds maakte. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopdoelstellingen en planning. Over Jewels by b’Elle b’Elle werd opgericht in 2011 en groeide al snel uit tot een gezellige winkel met een uitgebreide collectie aan kleding en mode-accessoires. Ondertussen hebben wij twee goeddraaiende winkels, in Kalmthout en in Schide. Begin 2017 kwam er bij ons retailconcept een eigen label "Jewels by b’Elle" bij. Ons label ontwikkelde zich al snel met een herkenbare look en feel. De filosofie van b’Elle is toegankelijke accessoires te maken voor dames met een trendy stijl, waarin kwaliteit, design en oog voor detail centraal staan. meer info: www.jewelsbybelle.com

  • ENGINEER OPERATIONEEL BEHEERDER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676387-inline.html?cid=Partner_VDAB Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. -Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. -Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. -Uitstekende planning en organisatie skills. -Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. -Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. -Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. -Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. -Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, git/svn,zookeeper, ) -Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiseren de van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. -Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. -Communicatief sterke eigenschap -Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. -Bijdrage in alle overlegstructuren. -Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en sharepoint -Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...)   Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4   Gradatie 0 -  slecht  5 - zeer goed Een freelance of vaste job Freelance voor een langere termijn als 6 maanden

  • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

Zoek naar antwoorden van SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV in sociale netwerken
Look for responds of SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV. Laat een reactie achter voor SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV. SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV. Leave a respond for SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV. SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV op de google maps. Adres en contacten SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV
Location of SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV on the google maps. Address and contacts of SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV: MERRENHOF | Coppens J-P-Van Hassel | IR?NE KREMERS | YERNAUX | EDOUARD CLAESSEN

Other related companies as SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV: MERRENHOF | Coppens J-P-Van Hassel | IR?NE KREMERS | YERNAUX | EDOUARD CLAESSEN

SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01396331787. Het bedrijf SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV bevindt zich op het adres: 9000-Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 22 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 656,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV, openstaande posities, locatie van SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV op de kaart.

SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV is a company, that was registered 2005 in Gent region, Belgium. Full name of company is SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV, company assigned to the tax number BE01396331787. The company SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV is located at the address: 9000-Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 22 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 656,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV were not found.
The main activity of SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV is not available. You also can look at reviews of SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV, open positions, location of SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOLLAERT-VERHUIZINGEN NV, employees, financial statistics.